Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: İphone en baba programları bir arada toplayalım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: İphone en baba programları bir arada toplayalım Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dreamman115

10 Mayıs 2008; 18:36:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende fring kullanıorm ama şöle kulaklık kullanailecegim contact list olusturabilecegim bi program arıyorum dogrusu

scareface

11 Mayıs 2008; 1:04:33 

ve sonunda sorunsuz bir msn programı geldi arkadaşlar. source kısmına http://fring.com/iphone.com linkini ekleyin ve categorieste gelen fring dosyasını indirin. sadece k.adı ve şifre yazıyosunuz ve oluyo
şimdeen iyi yazışmalarr.....

Not: diğer sayfaları araştırmadım varsa şimdiden özür

ufuktunac

5 Haziran 2008; 15:13:35 

arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum ben iphone ye bir kaç program attım hafızada yer yok diyor bu normalmi ama programlar cok deyil birde isms yi installerde bulamıyorum yardımcı olsursanız sevinirim

e sönmez güdücüoğlu

5 Haziran 2008; 17:03:17 

merhaba.. bende iphone 8 gig 1.1.4 var. installer den apollo yuklemeye calıstım kurulum gerceklesmedi. buna benzer baska programlarda yuklemeye kalktım ama kurulum yine olmadı. ozellikle msn messengeri program olarak acacak bir instant messenger programı lazım bana. bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu

chtcht

5 Haziran 2008; 20:31:41 

quote:

Orjinalden alıntı: airtec

bende bır ıkı program yazayım
1-)- iquran: Kuranı kerımın tamamı.istediginiz sureyı ayeti istediginiz hafızın sesınden ıstedıgınız dil ile ekrandan okuyabılır sesını dınleyebılır yada o okurken eslık edebılırsınız.En mukemmel program bence.
2-)- iathan: Ezan programı. butun ulkeler ıcın ulkelerın eyalet ve sehırlerı ıcın set edebılecegınız kıble tayınını gunese gore yapabılecegınız bır ezan programı.
3-)- Compass: Gun ısıgında yazılımın uzerıne parmagınızı koyup parmagınızın golgesı ıle gun ısıgını eslestırerek yonunuzu tayın eden bır pusula programı.
4-)- Mixtube: Youtubedakı ıstedıgınız vıdeoyu download etmenıze yarayan bır programkı buda en ler arasında.
ŞİMDİLİK BU KADAR OLSUN.PAYLAŞIMA DEVAM COK GÜZEL OLMUS BU KONU KIM ORTAYA BOYLE BIR KONUN ATTIYSA ALLAH RAZI OLSUN.HERKESIN GENEL SIKINTISI IDI BU.

source nedir acaba???

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008; 21:07:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Suntzeff®

Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor.
iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği.
SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.

Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.

SendSong programını kurdum ama zil sesi olarak ayarlanmıyor kullanan var mı acaba?
frstyl

7 Haziran 2008; 16:08:20 

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: Suntzeff®

Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor.
iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği.
SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.

Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.

SendSong programını kurdum ama zil sesi olarak ayarlanmıyor kullanan var mı acaba?
ben bunun için ringtones programını kullanıyorum müzikleri istediğin uzunlukta istediğin yerden kesebiliyorsun sms sesi yapmakta mevcut

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: İphone en baba programları bir arada toplayalım Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar