ve sonunda sorunsuz bir msn programı geldi arkadaşlar. source kısmına http://fring.com/iphone.com linkini ekleyin ve categorieste gelen fring dosyasını indirin. sadece k.adı ve şifre yazıyosunuz ve oluyo şimdeen iyi yazışmalarr.....
Not: diğer sayfaları araştırmadım varsa şimdiden özür
arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum ben iphone ye bir kaç program attım hafızada yer yok diyor bu normalmi ama programlar cok deyil birde isms yi installerde bulamıyorum yardımcı olsursanız sevinirim
merhaba.. bende iphone 8 gig 1.1.4 var. installer den apollo yuklemeye calıstım kurulum gerceklesmedi. buna benzer baska programlarda yuklemeye kalktım ama kurulum yine olmadı. ozellikle msn messengeri program olarak acacak bir instant messenger programı lazım bana. bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu
bende bır ıkı program yazayım 1-)- iquran: Kuranı kerımın tamamı.istediginiz sureyı ayeti istediginiz hafızın sesınden ıstedıgınız dil ile ekrandan okuyabılır sesını dınleyebılır yada o okurken eslık edebılırsınız.En mukemmel program bence. 2-)- iathan: Ezan programı. butun ulkeler ıcın ulkelerın eyalet ve sehırlerı ıcın set edebılecegınız kıble tayınını gunese gore yapabılecegınız bır ezan programı. 3-)- Compass: Gun ısıgında yazılımın uzerıne parmagınızı koyup parmagınızın golgesı ıle gun ısıgını eslestırerek yonunuzu tayın eden bır pusula programı. 4-)- Mixtube: Youtubedakı ıstedıgınız vıdeoyu download etmenıze yarayan bır programkı buda en ler arasında. ŞİMDİLİK BU KADAR OLSUN.PAYLAŞIMA DEVAM COK GÜZEL OLMUS BU KONU KIM ORTAYA BOYLE BIR KONUN ATTIYSA ALLAH RAZI OLSUN.HERKESIN GENEL SIKINTISI IDI BU.
Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor. iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği. SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.
Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.
SendSong programını kurdum ama zil sesi olarak ayarlanmıyor kullanan var mı acaba?
Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor. iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği. SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.
Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.
SendSong programını kurdum ama zil sesi olarak ayarlanmıyor kullanan var mı acaba?
ben bunun için ringtones programını kullanıyorum müzikleri istediğin uzunlukta istediğin yerden kesebiliyorsun sms sesi yapmakta mevcut