- x
    Bunlarla Giriş Yapın: Facebook Google+ Twitter DH Giriş:
    ?
  • Hatırla
  • Yeni Kayıt
İnternet baglantısı var ama Sayfa acilmiyor
61 Cevap102778 Görüntüleme2 Favori
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Linkli Mesajlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]      >>
Arama Terimi: Yazarı:
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş
Mesaj


 
256 Mesaj
21 Ocak 2008; 16:38:57 

MErhaba Arkadaslar,
ya son gunlerde sıkca yasadıgım bır sorun.smile adsl kullanıyorum.baglantı kopmuyor ancak hıc bıse acılmıor sayfa goruntulenemıyor hatası alıyorum.sadece baglantım var ancak bıse yapamıyorum.modem ayarlarıma gırıyorum.siemens marka modemım var.orda ip adresı kısmı bos ve connect yazıyor.ona bastıgımda ıse hata alıyorum. hata mesajı bu : '' The Local Connections is still buys,please waita few seconds before attempting to connect ''

acaba ne sorunudur bu ? bılgısı olan varmı ? bu aralar sık sık olmaya basladı.

hata mesajı ektekı resımde mevcut


0


Ekteki dosya (1)

Uzaklaştırılmış
13 gün cezanın,
5 gün 8 sa. 35 dk. kadarı kaldı.
21 Ocak 2008; 22:26:39 

modemi resetle kullanıcı adını ve sifreni yine gir dene derim.


 
256 Mesaj
22 Ocak 2008; 0:58:08 


quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

modemi resetle kullanıcı adını ve sifreni yine gir dene derim.


cok kez denedım ama işe yaramıyor.belli bir muddet sonra kendısı kendı kendıne gelıyor.
bazen saatlerce suruyor bazen 10 dakka.
ama cok rahatsız edıyor bu beni.


_____________________________



 
256 Mesaj
22 Ocak 2008; 2:00:35 

bu arada modem markası Siemens Speedstream 4200


272 Mesaj
22 Ocak 2008; 8:16:26 

Bizim şirkette de airties rt-102 var aynı sorun burda da var.Msn açılıyor ama herhangi bir sayfa açmıyor.Ayrıca modem ip'sini yazdığım zaman modemden çok geç cevap alıyorum.Ayarları yapıp kaydettiğim zaman kendi kendine sıfırlıyor.


_____________________________


Uzaklaştırılmış
13 gün cezanın,
5 gün 8 sa. 35 dk. kadarı kaldı.
22 Ocak 2008; 10:05:15 

Bios güncellemesi yapın derim sorunlu bir modem sanırım yada tenik servisini telden arayın.Bende d-link var telden çok yardımcı olmuşlardı.


 
397 Mesaj
22 Ocak 2008; 10:26:55 

ipyi el ile girmeyi dene. belki modem ip alamıyordur.

@harman35

rt-102 nin firmware'inde bir sorun var genelde. firmware güncellersen sorunun çözülür büyük ihtimal


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


 
935 Mesaj
22 Ocak 2008; 10:31:34 

aynı sorun bendede war.zoom x4 ttnetle baglanıorm.yeni bi versiyonuda yok hicbi sorun yokken 2-3haftadır arada sırada sayfa goruntulenemiyo uyarısı alıorm ama buarada msnde knusabiliorm yada download etmeye dewam edebiliorm.aynı sorun bi arkadasmda daa warmıs o da tellcomla baglanıyo.genel bi sorunmu diye dusunmeye basladım?


_____________________________



272 Mesaj
22 Ocak 2008; 11:39:05 

@viceroyboy cevabın için teşekkürler.Firmware güncellemesini kendi otomatik yapmış.Ama sanıyorum modemde başka bir arıza var firewall'da yaptığım ayarları kaydetmiyor.Hemen fabrika ayarlarına dönüyor.


_____________________________



639 Mesaj
22 Ocak 2008; 13:08:01 

aynı sorun bendede dünden beri var.bazı siteleri açıyor(google,donanımhaber,haber7 vs.vs.)ama çoğu siteyi açmıyor.sabahtan beri uğraşıyorum.


_____________________________

Kuyunun dibindeki kurbağa için gökyüzü, kuyunun çeperi kadardır.



8362 Mesaj
22 Ocak 2008; 13:27:57 

Aynı sorun bendede vardı.Biz interneti ortak aldık.Modem kapıkomşumda.Bağalntı var gözüküyor ancak hiçbir sayfa açılmıyor.Neyse kapılarını çaldım.Durumu anlattım.Kabloda sorun var heralde dedi.Kablonuzu değiştirelim sorun düzelir dedi.Ayrıca belirtmeliyim kablo tam 21 m

Yeni kablo çekeriz sorun değil.Benim kafamı kurcalayan bundan 2 gün önce internet aynı şekilde yine gitti.1 gün sonra geri geldi.Ben zaten emindim.Kabloda sorun yok.Peki sorun nerede?

Neyse durumu bi arkadaşa anlattım.Sorun modemden çıkan sokette olabilir dedi.Zamanla o soketteki 8 tane kabloya değen temas eden 8 tane ufacık ufacık teller var.O soketi yani o jacı çakan kişi bazen tam çakamıyor.Zamanlada temassızlık olunca bana bu sorunu doğurdu.Neyse bi tane jak çakma aleti altım.Pense gibi.Komşunun kapısını çaldım.Durumu anlattım.Tamam gel dedi.modemden çıkan kabloyu kestim.Tekrar jak çaktım.Şuan sorun düzeldi



_____________________________



 
397 Mesaj
22 Ocak 2008; 14:10:39 


quote:

Orjinalden alıntı: harman35

@viceroyboy cevabın için teşekkürler.Firmware güncellemesini kendi otomatik yapmış.Ama sanıyorum modemde başka bir arıza var firewall'da yaptığım ayarları kaydetmiyor.Hemen fabrika ayarlarına dönüyor.


öyleyse bir önceki firmware i yüklemeyi dene. çünkü airtiesın bu firmware sorunu yaşıyor sürekli.modeminde donanımsal bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
hangi sürüm firmware kullanıyorsun bu arada. bende aynı modemi kullanıyorum. firmware sürümü, 1.2.6...
ne bir yavaşlama var senin söylediğin gibi ne de başka bir sorun.


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


1524 Mesaj
22 Ocak 2008; 14:19:14 

Arkadaşlar internet bağlantısı mevcut olup, msn de sorun yaşamayan fakat bazı web sayfalarını açmama sorunu yaşayan tam üç tane arkadaşım var ve bir iki gündür bu sorun bana da bulaştı ne yazıkki tahminim
1- ne modemlerin firmwareler eski olması,
2- ne kablo veya soketlerdeki bağlantı gevşekliği veya arızası
3- ne de başka bi sorun sorun ne mi? TELEKOMUN HALT YEMESİ nden başka bir şey değil 160gb/sn yurtdışı çıkışı olan ttnet milyonlarca kişiye interneti bol keseden dağıttığından sorun yaşıyoruz


_____________________________

İntel İ5 2500K Gskill 1600mhz 2X4GB Ram Asus P8Z68VLE Asus GTX 560 Tİ DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia DX11 Thermaltake 700W Psu WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm


 
397 Mesaj
22 Ocak 2008; 14:22:42 


quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

Arkadaşlar internet bağlantısı mevcut olup, msn de sorun yaşamayan fakat bazı web sayfalarını açmama sorunu yaşayan tam üç tane arkadaşım var ve bir iki gündür bu sorun bana da bulaştı ne yazıkki tahminim
1- ne modemlerin firmwareler eski olması,
2- ne kablo veya soketlerdeki bağlantı gevşekliği veya arızası
3- ne de başka bi sorun sorun ne mi? TELEKOMUN HALT YEMESİ nden başka bir şey değil 160gb/sn yurtdışı çıkışı olan ttnet milyonlarca kişiye interneti bol keseden dağıttığından sorun yaşıyoruz


belki dnslerined bir sorun vardır. çünkü msn filan çalıyor ama internet siteleri açılmıyor diyorsun. dnsleri kontrol ettin mi


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


245 Mesaj
22 Ocak 2008; 14:29:48 

yaaa arkadaslar bendede aynı sorun var belli baslı sayfalara giriyorum bazılarına giremiyorum modemim inca adsl2+2 adsl ısıgı sönüp duruyor sonra ppp geldginde siteleri acmıyo incanın sitesinden güncellemeyi indircem tıklıyorum acmıyo the cannet found mu böle biseler dio nedir acaba ya sorun vallahi int gitti gidicek die korka korka giriyorum nete bu sorun nedendir arkadaslar herseyi denedim resetmi atmadım dersin ttnet kullanıcısıyım 192.. bunamı girmedim dersin ama iste olmadı bbide orda modem test die birsey var ordan yapıyorum failure-bsarısız cıkıo nedendir acaba ya ttnettenmi vallahi ana avrat sövüyorum bi ögrenebilsem msnede giremiyorum bilen varsa sölermi youtube bile giremiyorum yaaa


_____________________________



245 Mesaj
22 Ocak 2008; 14:31:59 

arkadaslar bendede bazı sitelere giriyorum msndde acılmıyo a.q bu ttnetin ama harbi deli oluyorum yaaa cıldırcam vallahi korka korka yazıyorum ha gitti ha gidicek net diee


_____________________________



4042 Mesaj
22 Ocak 2008; 15:16:05 

merhaba,

Sayfa görüntülenemiyor hatası alan arkadaşlar.Dns değiştirmeyi deneyelim büyük ihtimalle çözüm olacaktır.

Orjinalden alıntı: kamilinsan

Başlat > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı yolunu izliyoruz

yerel ağ bağlantısı ekranında özelliklere tıklıyoruz

açılan bolumde İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) seçiyoruz

Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı seçiyoruz ve boşluklara sırasıyla ;

208.67.222.222
208.67.220.220

değerlerini giriyoruz

kolay gelsin


_____________________________



 
256 Mesaj
22 Ocak 2008; 17:42:51 

Arkadaslar cevaplar ıcın tesekkurler,
ancak sızın sorunlar farklı bende baglantı var gorunuyor ancak ne msnde nede bır web sayfası neden ınternet ıle ılglı hıcbıse calısmıyor.msn ye gırebılen bazı sayfaları acamayan arkadasların sorunu basıt.
sizin sorun sadece Dns ayarlarında.turkıyede yasaklanan sıtelere gırıs yapmak ıcın dnslerı degıstırıyorsunuz bundan kaynaklanıyor.
ama benım sorunum tamamıyle farklı.ama anladıgım kadarıyla modem deıl adsl de sorun var.cunku ekde resımde sundum hatlar mesgul gıbı bır hata mesajı alıyorum.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjSerkanK -- 22 Ocak 2008; 17:43:14 >


4042 Mesaj
22 Ocak 2008; 17:45:32 

@DjSerkanK

Dns ile ilgili yazdıklarım senin için geçerli değildi zaten.En mantıklısı müşteri hizmetlerini arayı durumu anlatman, bilgili biri çıkarsa ne mutlu


_____________________________



8362 Mesaj
22 Ocak 2008; 17:53:29 

bence dns den falan kaynaklanmıyor

kabloda o soket çıkışında bi sorun var bence


Durum düzelince sonucu bildir


_____________________________



 
256 Mesaj
22 Ocak 2008; 17:53:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

@DjSerkanK

Dns ile ilgili yazdıklarım senin için geçerli değildi zaten.En mantıklısı müşteri hizmetlerini arayı durumu anlatman, bilgili biri çıkarsa ne mutlu


Evet aradım Smileadsl musterı hızmetlerını ancak bir sorun gorunmuyor dıorlar.birde sürekli olmuyor zaten.müşteri hizmetleri klasik seyler soyluyor cmd > ipconfig > ip ye ping at gibi.ben bunları zaten biliyorum.musterı hızmetlerı cozum olmadı malesef :(



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjSerkanK -- 22 Ocak 2008; 17:54:57 >


 
256 Mesaj
22 Ocak 2008; 18:13:56 

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

bence dns den falan kaynaklanmıyor

kabloda o soket çıkışında bi sorun var bence


Durum düzelince sonucu bildir


Modem Speedstream 4200 Ethernet + USB
dedıgının olcagını sanmmıyorum cunku sorun oldugunde erhetnetı cıkartım usb den denedım aynı sey hıc bır fark yok.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjSerkanK -- 22 Ocak 2008; 18:14:31 >


 
4507 Mesaj
22 Ocak 2008; 18:28:25 

ppp ye bağlanamıyor yani telekom kaynaklı sorun

şirketinde msn açılıpta diğer şeyler açılmayan arakadaşın sorunu ise airties tek bir kişiyi bile düzgün kaldıramazken hepinizi nasıl kaldırsın?


_____________________________



 
1574 Mesaj
26 Ocak 2008; 17:09:29 

arkadaşım bende de geçende aynı sorun olmuştu msn ye girebiliyorum fakat explorer da sayfa açılmıyordu sonra opera yükledim ve düzeldi üstelik kullanımı da daha rahat bence opera mozilla gibi tarayıcı programlarını yüklemeni öneririm


1012 Mesaj
27 Ocak 2008; 9:42:25 


Aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşım ama nedeninini bilemiyorum TT kaynaklı mı yoksa.
Airtites RT-103 modemim var. Şu anda nete bağlıyım diyelim. Bir süre sonra nette gezinirken ayrı bir sayfa açtığımda siteye bağlanamıyorum.
Modeme bakıyorum. İnternet ışığı dahil 4 ışığı da yanıyor. Airtites ADSL Hizmet programından / yazılımından bağlantı durumuma bakıyorum.
İnternetle Airtites modem arasında bağlantı var, yeşil renk. Modemle bilgisayar arasında bağlantı var, o da yeşil renk.
Görünürde herşey tamam, bağlantıda sorun yok gibi gözüküyor, ama nedense herhangi bir net sitesine giremiyorum.
Senin ve benim sorunum aynı heralde. Dns ayarlarını da değiştirdim ama sorunuma çare olmadı. Peki çözüm için ne yapmalıyım arkadaşlar?
Yanıtlar için teşekkür ederim...



_____________________________

Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz / MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 / GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V / SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0 / Western Digital Caviar Green 2TB + 2TB / Samsung 2TB HD203WI / Samsung F2 EcoGreen 1.5TB HD154UI / CORSAIR 400R 80PLUS 750W / ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit / ASUS DRW-24B5ST 24X / S-LINK SL-525 5.25" / HP w2207 / LOGITECH G105 / LOGITECH G500 / THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM / POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE / LOGITECH Z5500 / WD 3,5" 3TB My Book USB3.0 - USB2.0 / WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0 / Windows 7 Ultimate 64bit /


1798 Mesaj
27 Ocak 2008; 14:56:12 

195.175.39.39
195.175.39.40

bu da ttnetin werdigi dns bunu dene birde


_____________________________


Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.


 
41 Mesaj
19 Şubat 2009; 17:55:22 

quote:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşım ama nedeninini bilemiyorum TT kaynaklı mı yoksa.
Airtites RT-103 modemim var. Şu anda nete bağlıyım diyelim. Bir süre sonra nette gezinirken ayrı bir sayfa açtığımda siteye bağlanamıyorum.
Modeme bakıyorum. İnternet ışığı dahil 4 ışığı da yanıyor. Airtites ADSL Hizmet programından / yazılımından bağlantı durumuma bakıyorum.
İnternetle Airtites modem arasında bağlantı var, yeşil renk. Modemle bilgisayar arasında bağlantı var, o da yeşil renk.
Görünürde herşey tamam, bağlantıda sorun yok gibi gözüküyor, ama nedense herhangi bir net sitesine giremiyorum.
Senin ve benim sorunum aynı heralde. Dns ayarlarını da değiştirdim ama sorunuma çare olmadı. Peki çözüm için ne yapmalıyım arkadaşlar?
Yanıtlar için teşekkür ederim...


bende de aynı sorun çıkmaya başladı..2 gündür internetle olan bağlantılarım normal gözüktüğü halde hiçbir sayfa msn vs açılmıyor..fakat ilginçtir ki akşam saatlerinde(8den sonra) tekrar geliyor.. adsl müşteri hizmetlerini arayacağım ama ping olaylarını falan diyecekler o yuzden önce burdaki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara sorayım dedim..

halledebildinizmi acaba sorunu? nerden kaynaklanıyormuş?


_____________________________



2097 Mesaj
26 Mart 2009; 1:20:38 


quote:

Orjinalden alıntı: DjSerkanK




cok kez denedım ama işe yaramıyor.belli bir muddet sonra kendısı kendı kendıne gelıyor.
bazen saatlerce suruyor bazen 10 dakka.
ama cok rahatsız edıyor bu beni.


Ayni durum bendede var!
Bazen gidiyor,bazende geliyor.

TTnet'e suc bulmayin,ben yurt disinda yasiyorum..

benim suphem Trojan felan gibi birsey uzerine.. Yeni cikan bir spy trojan olabilir.
bu konuda arastirma yapiyorum,bakalim bulabilcemiyim birsey..


_____________________________


INCELEMELERIM:
-(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
-(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
-(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
-LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...


 
4 Mesaj
15 Ekim 2009; 23:21:32 

AYNI SORUN BENDEDE VAR 20 PC var 4 MB baglantım var bu sorundan dolayı tüm pclerimi formatladım. ve sorun yine aynı lanet olsun bu ttnet ' e ben boş yeremi emek harcadım uykusuz kaldım yazıklar olsun böyle hizmete ...


_____________________________

zxcvbn


1997 Mesaj
21 Ekim 2009; 23:24:58 

tam olarak kesin bir sonuca ulaşılamadı sanırım hı ? Bu arada bu sorun bir çok arkadaşımda olmaya başladı web sayfaları açılmıyor google hariç msn de açılıyor ama sitelerde sıkıntı çekiyorlar


_____________________________



162 Mesaj
8 Şubat 2011; 1:59:55 

aynı sorun bende de var.İnternet sayfaları birden bire gidiyor .İnternette gezinemiyorum ama download ettiğim dosya iniyor...İnternet var ama sayfalara giremiyor.10 dk sonra kendi düzeliyor


_____________________________



210 Mesaj
8 Şubat 2011; 4:09:42 

notebooktan girerken wireless'e bağlanmama gibi bi gıcıklık yapıyor arada. desktop'ta da gördüğü halde ve de paket gönderdiği halde alınan : 0 oluyor. modem reset ve internet ayarlarından onarım yapıp düzeltiyorum. çok iyi de oluyor çok güzel de oluyor. öneririm.


_____________________________



 
1 Mesaj
26 Şubat 2011; 20:42:14 

kardeşlerim bende 2 tane pc var switch ile neti dağıtıyorum 2sinede net geliyor ama web sitelerine girmiyor laptopda bir süre sonra net gidiyor neden bende bilmiyorum acilll yardım


_____________________________



173 Mesaj
14 Mart 2011; 13:15:28 

valla arkadaşlar bilen varsa yazın ya nedır bu yani


_____________________________

Origin ID : -GT-Prof


 
9 Mesaj
27 Haziran 2011; 2:19:30 

internet filtresi deneme aşamasında

bende de aynı sorun var, ttnet'in otomatik dns'ine geçince yavaş açılan ya da kilitlenen sayfalar normale döndü

ancak bazı forumlara erişimi TAMAMEN KAPATTILAR, dns değiştirsenizde AÇILMIYOR
(anonymous proxy ile açılıyor)

saygılar ....


 
487 Mesaj
27 Haziran 2011; 8:03:58 

bende de sorun var...makineyi formatladım modemi fabrika ayarlarına aldım hatta modem frimware güncellemesi yaptım yookkk ...torrentleri 900 kb ile çekiyorum ama sitelerde gezemiyorrum .


_____________________________



 
332 Mesaj
1 Kasım 2011; 12:34:06 

arkadaşlar bende de bi sefer oldu torrent, online oyun falan oynayabiliyorum ama surf yapamıyordum. virüs taraması yapmıştım nod32 ile (yüzeysel bulmuyor derin tarama yapmalısınız) 1 tane virüs buldu onu silince internetime kavuşmuştum. Sizlerde bunu deneyin öncelikle dns ve modem ile uğraşmadan önce derin bir virüs taramasından geçirin pc yi..


_____________________________



 
437 Mesaj
6 Kasım 2011; 14:54:53 

bende de bugün bu sorun ortaya çıktı bir saat içinde 3 kez oldu, sayfalar bir açılıyor bir açılmıyor ama modemin ışıklarında bir sorun yok, bazen sadece google açılıyor başka sayfa açılmıyor bazen google bile açılmıyor. bir kaç dakika sonra düzeliyor ttnet kaynaklı olabilir mi anlayamadım.


_____________________________



 
1077 Mesaj
6 Ocak 2012; 2:44:29 

Hala problemi çözebilen çıkmadı mı? O kadar forum sitesi gezdim henüz çözebilene rastlamadım.

Evde 2 tane bilgisayar var. Masaüstü pc de hiçbir sorun yok fakat notebook ta sorun var. Msn çalışıyor, dowload yapıyor fakat bazı siteler açılmıyor. Bazılarıda resimleri çıkmıyor, yamuk yumuk çıkıyor. Format attım, farklı tarayıcılar denedim, dns v.s yok arkadaş problem çözülmedi. İşin garip yanı bir bilgisayar sorunsuz iken ötekisi sorunlu. 3 haftadır böyle kafayı yiyeceğim artık


_____________________________



 
1475 Mesaj
7 Ocak 2012; 13:00:33 

arkadaşlar bendede sorun var.

laptop sorunsuz internete bağlanırken,masaüstü bilgisayar bir türlü bağlanmıyor.bütün tarayıcıları denedim,olmadı.bağlanıyor diyor ama öylece kalıyor.
allah rızası için yardım,çıldırmak üzereyim.


_____________________________

Parayı Lidya'lılar, para üstünü sakızla ödemeyi Türk'ler, para üstüyle villa almayı B.E.bulmuştur !


 
5 Mesaj
14 Ocak 2012; 17:23:10 

Merhaba arkadaşlar bir süredir bende de aynı şey başladı. İnternet kendi kendine gidiyor sebepsiz yere. Sorunu halledenler nasıl yaptığını anlatırsa çok iyi olacak. Tekrar başlatınca bilgisayarı düzeliyor ama sonra yine gidiyor. Torrentler çalışıyor fakat sayfalar açılmıyor. Trojanla falan tarattım ama sonuç değişmedi nedir ki sebebi?


_____________________________



500 Mesaj
31 Ocak 2012; 4:51:12 

Slm arkadaşlar aynı sorun bendede var birçok internet sitesine giremiyorum ne yazkki ,bir dosyayı download yapmaya kalktığımda iptal ediyor ,en baştada facebooka girmiyor ,önce giriyormuş gibi yapıyor sonra yenile diyor kafayı yiyecem neyden kaynaklanıyor acaba bu sorun bu arada bende ttnet kullancısıyım böyle giderse interneti iptal ettiricem internete giremedikten sonra okdar para ödemenin anlamı yok


_____________________________



500 Mesaj
31 Ocak 2012; 5:07:18 

Slm arkadaşlar aynı sorun bendede var birçok internet sitesine giremiyorum ne yazkki ,bir dosyayı download yapmaya kalktığımda iptal ediyor ,en baştada facebooka girmiyor ,önce giriyormuş gibi yapıyor sonra yenile diyor kafayı yiyecem neyden kaynaklanıyor acaba bu sorun bu arada bende ttnet kullancısıyım böyle giderse interneti iptal ettiricem internete giremedikten sonra okdar para ödemenin anlamı yok




ekranda bu :

[simage][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/638/zzzzzzzzzzzzzy.png/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/1100/zzzzzzzzzzzzzy.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/simage]


_____________________________



500 Mesaj
31 Ocak 2012; 5:08:21 

Slm arkadaşlar aynı sorun bendede var birçok internet sitesine giremiyorum ne yazkki ,bir dosyayı download yapmaya kalktığımda iptal ediyor ,en baştada facebooka girmiyor ,önce giriyormuş gibi yapıyor sonra yenile diyor kafayı yiyecem neyden kaynaklanıyor acaba bu sorun bu arada bende ttnet kullancısıyım böyle giderse interneti iptal ettiricem internete giremedikten sonra okdar para ödemenin anlamı yok




ekranda bu :

[simage][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/638/zzzzzzzzzzzzzy.png/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/1100/zzzzzzzzzzzzzy.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/simage]


_____________________________



140 Mesaj
2 Şubat 2012; 1:22:16 

Arkadaşlar apartman dairesinde 4 kişi ortak olarak aldığımız Airties 206 kablolu+antenli(wirelless) modemle farklı işletim sistemi kullanılan 4 kullanıcılı bilgisayar sınırsız 7,2mb'litlik sınırsız paketli TTnet paketi kullanıyoruz. Ben Wi-fi özellik win7 işletim sistemli laptoptan bağlanırken diğerleri Xp, vista, vb...işletim sistemli bilgisayarlardan kablo ile bağlanıyorlar. İnternetten sıklıkla program indirme adreslerinde 1 gb üzerinde indirmeler yapıyorum. Diğerleri oyun indiriyor. Online film izliyor vb... Son 1 haftadır. nedendir bilmiyorum, indirme veya film izleme esnasında sinyal yüksek olmasına rağmen, "internet erişimi yok" diyerekten hattan düşüyor. Farklı işletim sistemlerini kullanmamıza rağmen hepimizde bilgisayarlarımızdan internete bağlanamıyoruz. Gecenin bir vaktide komşunun zilini çalıp, modemi açıp/kapamasını istiyoruz. Sorun o an için çözülüyor. Ancak, özellikle film veya indirme yapılırken kısa süre sonrasında tekrar hattan düşüyor. Sinyalin üzerinde Sarı üçgenin içerisinde ünlem işareti çıkarak güçlü sinyal olmasına rağmen "internet erişimi yok" hatası veriyor. Bayağı sinirlerim bozuluyor. Zaten program indirme sitelerini ücretsiz yavaş indirmeyi seçerek indireceğim part1,2vb... dosyaların yarıda kalmasına sebep oluyor. Burada sorun işletim sistemine, veya modeme bağlanmamalıdır. Bence sınırsız paket diyerekten bize satan Türk Telekomun suçudur. Haaa!!!.. şurada çuvaldızınıda kendimize batırmamız gerekiyor. Batırıkende bu bu duruma iten devlet mi, kuruluşlar mı hatalı. İnterneti hala Avrupa ülkelerine göre pahalıya kullanıyoruz. Bu da vatandaşları illegal yollara itiyor. Buna bilindiği halde internet kullanıcılığının yaygınlaşması için göz yumuluyor. Bunuda hem vatandaş, hemde bu hizmeti sağlayan kuruluşlar biliyor. Bu kuruluşlar ileriyi görebiliyorlar ve her zaman zengin çıkacaklarını bilmekteler. Bu TTnet paketi 1 kişi alıyor. Şifrelere 2 veya daha fazla kişi kullanıyor. Hepsi birden 1 modem üzerinden farklı bilgisayarlar üzerinden aylık kota aşırı yüklemesi olunca bunlar farkediliyor. TTnet'den bu tip aylardır devam eden aşırı kota yüklemelerinden vazgeçirmek için erişimi hattan düşürme eylemine geçmiş olabilir. Hattan düşmemenin mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum.


_____________________________

"Maddesel beden ömrüm kısa; kaybedecek 1 sn zamanım yok. Koşuyorum; misafir olduğum maddesel evreni, mahlukatı tanımak ve anlamak için.Tanıdıkça da rabbimin kusursuz yaratıcılığını ve yüceliğini görüyorum."
1) Lg 50PM6900 pentouch+Magic Remote Kumanda, 3D Smart Plasma Tv
2) Gigablue HD Quad linux Enigma 2, 1305 işlemci, 4 tuner Destekli Uydu Alıcısı
3) Kaon KSC 100 12.C1.A5 uydu alıcısı + 55 Ekran Tüplü Profilo Marka TV.
4) 39°E Hellasat +42°E Türksat +53°E Express AM22 Aparat Sistemi.
6) Asus-N61Vn-N61Vn280BD laptop
7) HTC Desire Hd A9191 8MP


 
59 Mesaj
26 Şubat 2012; 19:47:21 

Yurt disinda yasiyorum. Kablolu net kullaniyorum. Kablolu modeme    bagladigim wifi router ile internete giriyorum. Bilgisayarimda nette gezerken yada indirmede sorun yok. Sorun sadece iphone de oluyor. Oda soyleki, iphone da safari ile acmaya calistigim sayfalar ve internet kullanan uygulamalar  bazi zamanlar acilmiyor. Ama google.com her ne sekilde olursa olsun aciliyor. İphonden wifi kapatip acinca diger siteler bir sure calisiyor sonra tekrar acilmamaya devam ediyor. 



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


 
1 Mesaj
22 Nisan 2012; 17:50:38 

arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut. bizim evde bir masaüstü birde laptap var ikisinde de bi sorun yok bağlanabiliyoruz. ancak komşumuzda bizden kablosuz bağlantı sağlıyordu şimdiye kadar hiç bir problem olmadı ancak iki gündür sorun yaşanıyor. internet bağlantısı tam hiç bir problem yok ama sayfalar açılmıyor hiç bir şekilde. alıcıda veya modemde bi sorun yok iki tarafta da biz evden çok rahat bağlanıyoruz ki onlarda düne kadar bağlanabiliyorlardı ama şimdi sayfalar açılmıyor. bu sorunu yine gündeme getirdim ama bi çözüm bulan varsa lütfen cevap yazabilirmi.


_____________________________



 
2 Mesaj
15 Haziran 2012; 21:09:05 

Arkadaşlar bEnde internet var gözüküyor. ama Googleye giremiyorum. Ara sıra böyle oluyor sonra düzeliyor. tmm neyse işte googleye giriyom (düzeldiği zaman) bi 5-10 dk sonra yavaşlıyor internet yeni bir sekme açıp googleye girmeye çalışıyorum. Bu web sayfası kullanılmıyor diyor. biraz sonra tekrar googleye girebiliyorum önceden böyle bir sorunum yoktu yardım ederseniz sevinirim


432 Mesaj
20 Haziran 2012; 11:57:36 

Bu sorun bendede baş göserdi;

Torrent indirmesi vs. yapabiliyorum fakat hiçbir tarayıcıdan sayfa görüntüleyemiyorum. Sorun bilgisayarı formatladıktan sonra baş gösterdi.


_____________________________



 
67 Mesaj
7 Ağustos 2012; 23:44:40 

3 aydır bu sorunla boğuşuyorum..3 bilgisayarda da aynısını yapıyor..2 modem denedim yine düzelmedi..birçok sefer arıza kaydı bıraktım..hattınız normal bir sorun yok dediler..ne yaptıysam problemi gideremedim..inşallah biri çözerde biz de kurtuluruz yoksa tamamen kapatacağım interneti..


_____________________________

P4 3.2 GHZ, ASUS P5Q-C, 256MB MSİ RX1950PRO 256 BİT, 2X1 KİNGSTON DDR2 800,160 GB SAMSUNG SATA HDD, FSP BLUESTORM2 500W, AOPEN H600 B28 PENCERELİ KASA, ASUS DRW-1608P3S, SAMSUNG CDW/DVD SH-M522C


3539 Mesaj
29 Ağustos 2012; 14:37:42 

aynı sorun bende de var. modemin tüm ışıkları yanıyor. internet sayfası açmıyor. ttnet internetiniz normal bir sorun yok dedi. ama bilgisayar internet sayfalarını açmıyor. şuan "ağ desteği ile güvenli mod" ile giriyorum. ama hiçbir uygulamayı açamıyorum. sadece internette geziniyorum.


_____________________________

Kanûnî Sultân Süleyman Han
"Hiçbir şeyi ben yaptım deme. Ele geçirdiğin tüm kaleler, kazandığın tüm başarılar Allah'ın bir lütfudur."


 
4 Mesaj
15 Ekim 2012; 20:40:36 

mrb. arkadaşlar internete bağlantısı olupda web sayfalarını geç açan bir bilgisayar bendede var sorunu çözemedim ama bir yolu var windowsda kullanıcı hesabını guest ile açtığım zaman internette web sayfaları gayet normal bir şekilde açılıyor hızı da normal Fakat guest hesabından çıkıp kendi hesabımda oturum açtığım zaman internette web sayfaları çok geç açıyor dahası bekle bekle açılmıyor Sorun tahminimce kendi hesabımızda açtığımız oturumdaki programlardanmı kaynaklanıyor bilemedim. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlara duyurulur

WİNDOWS U KENDİ HESABINIZDA DEĞİLDE GUEST HESABINDA OTURUM AÇARSANIZ İNTERNETTE WEB SAYFALARI RAHATLIKLA AÇILIYOR SORUN NEDİR BİLEMEDİM AMA ŞUANDA GUEST HESEBINDAN AÇIP BU MESAJI SİZLERE YAZABİLİYORUM


_____________________________



 
4 Mesaj
27 Ekim 2012; 19:39:08 

ÇÖZÜM BULUNDU

İNTERNET EXPLORER AYARLARINDAN eklentileri yönet/arama sağlayıcıları/ bu kısımda yer alan google varsa diğer arama sağlacılarını kaldırın örneğin benimkinde google den sonra web search die bi uyguluma var onu ve diğerlerini kaldırınca herşey düzeldi..



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ststurk -- 27 Ekim 2012; 19:40:01 >


_____________________________



2235 Mesaj
2 Mart 2013; 22:16:42 

Up



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Babanızın En Klasik Lafları ? -Kaybedenlerin Buluşma Noktası


549 Mesaj
17 Nisan 2013; 22:06:05 

bende de aynı durum söz konusu, laptobumda sorun yok, masa ustu bilgisayarımda internete giremiyorum, yalnız skype calışıyor, online oluyor fakat internette gezemiyorum.


_____________________________