Şimdi Ara

TT ve VDSL sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • artık o kadar çok tartışıldı ve yazılıp çizildi ki bu Türk Telekom'un gereksizlikleri, yapıcaz diyip de yapmadıkları.. hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz ve genelde bu konuyu tartışmıyoruz bile..

    VDSL VDSL diye reklam yaptılar.. fuarlarda şov yaptılar... "OCAK 2008'DE HİZMETE BAŞLIYOR" dediler... nerde?? ocak sonu geldi hala tık yok.. bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi arkadaşlar.. ya da aramızda TT çalışanı varsa en azından fikir verme amaçlı biraz açıklama yapamaz mı??

    çünkü VDSL ile birlikte ADSL'de indirime gidilecek.. şahsen en çok ilgilendiğim olay orası..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 20 Ocak 2008; 18:05:43 >



  • Konu zaten var arkadaşım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_20390187/tm.htm

    Buraya bir gözat istersen
  • o konuyu biliyorumda benim bahsettiğim VDSL'in ne zaman çıkacağı ile ilgili değil direk.. VDSL çıktığı zaman ADSL'de fiyat indirimi olacak.. bu konuda birileri açıklama yapsa ya da yorum yazsa... yoksa 30mbit net bencede pek mümkün deil başımızda böyle TT olduktan sonra..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.alkan

    o konuyu biliyorumda benim bahsettiğim VDSL'in ne zaman çıkacağı ile ilgili değil direk.. VDSL çıktığı zaman ADSL'de fiyat indirimi olacak.. bu konuda birileri açıklama yapsa ya da yorum yazsa... yoksa 30mbit net bencede pek mümkün deil başımızda böyle TT olduktan sonra..



    Daha çok bekleriz biz VDSL'i Sonuç olarakda ADSL'de indirimi.ADSL Hizmetini doğru dürüst veremeyen telekom VDSL'in altından nasıl kalkıcak orasıda apayrı bir sorun açıkcası..

  • Daha Doğru Düzgün 4096kbps Kullanamadık ki 30mbps kullanalım :D Daha çoook VDSL Sayıklarız ßiz :D
  • tt ile rüya gibi bişe o.
  • zaten Ocak sonuna gelmemize rağmen hala ses çıkmamasıda bunu gösteriyor ama oldu da VDSL çıktı.. ADSL'de de indirim yapacaklar.. sizce fiyatlar sabit kalır ve hızı mı arttırırlar? yoksa fiyatları düşürüp hızlar mı sabit kalır?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.alkan

    zaten Ocak sonuna gelmemize rağmen hala ses çıkmamasıda bunu gösteriyor ama oldu da VDSL çıktı.. ADSL'de de indirim yapacaklar.. sizce fiyatlar sabit kalır ve hızı mı arttırırlar? yoksa fiyatları düşürüp hızlar mı sabit kalır?



    Dediğin gibi Olurda VDSL Gelirse ADSL'de kotayı hepten kaldırırlar gibime geliyor.Fiyatları bilmemde hızlarda artırım olur
  • kota kalkmaz tüm dünyada seçenek olarak uygulanıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mastermind

    kota kalkmaz tüm dünyada seçenek olarak uygulanıyor


    evet kota kalkmamalı ama fiyatlarda indirim olmalı. Kotalı internet cok cok ucuz olmalı.
  • vdsl de olur nasil iki sene önce adsl de olmaz olmaz diyorsak buda sonunda sene sonuna kadar istanbul'un belli basli yerlerine getirilmesi beklenen bir teknoloji ama cok yayginlasmasida zaten bu kadar hizli interneti kullanicak son kullanicisi sayisi cok az vdsl ile müzik indirmek icin almakta israf gibi birsey olur genelde gene kurumsal olarak yayginlasir önce daha sonra bireysele döne bence fiyatlara gelince de fiyatlar degil kalite biraz daha artirilirsa daha iyi olur .
  • istanbulun belli bolgelerine gelir bu hizmet cunku altyapı henuz yeterli degil
  • 5 ay önce taşınmış olduğum bölgedeki altyapı problemlerinden dolayı 1 ay 512 hizmeti aldım ardından küçük bir operasyonun ardından bağlantım 2048 e çıktı fakat 1024 ten bile beterdi. Taaaki 5 gün öncesine kadar durum böyle devam etti. Şimdi çok şükür santralin yakına taşınmasıyla tam verimli olmasada hakkını vermeye başladı. Sözüm onaki ben adsl hizmetini bile daha yeni yeni tam anlamı ile kullanabilmeye başladım. VDSL gelsede bu şartlar altında bana ve bi çoğumuza bir hayrının dokunacağını sanmıyorum. En azından kısa vadede...
    NOT : Tüm bunları 2002 yılından buyana ADSL hizmetinin tüm sıkıntılarını çekmiş biri olarak yazıyorum.(AAAhhh ne günlerdi Port sıram 36 idi ama ancak sıra 18 ayda gelmişti oooofff ooofff)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.