Huh oyunlar mı gelmiş nerden indirioz Git gide daha çok seviyorum cihazı bir de klasör olayını getirseler hdd hacke filan gerek kalmadan tadından yenmeyecek.
Bu arada bu socail a girmenin bir yolu yok mu hep sizin ülkenizde müsait değil diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 8 Mayıs 2008; 12:30:42 >
Bu arada programda bazı değişiklikler olmuş galiba Sync group yaratma ve bazı filtreleme özellikleri eklmeişler biraz inceleyip kullanım kolaylığı yaratıp yaratmadığına bakacağım. Baya bir değişiklik var convert etme filan eklemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 8 Mayıs 2008; 13:05:26 >
*****işte beklenen post - Zune'a oyun yüklemek***** Arkadaşlar zune cihazımı sattım sayılır, yani artık zune kullanıcısı olmayabilirim ama sabah verdiğim söz üzerine ve zune severlere yardımcı olmak amacıyla aşağıda 2.5 versiyon zune cihazlara oyun yüklenmesini anlatıyorum. bu işlemlerin hepsi tarafımdan denenmiş ve başarıya ulaştırılmıştır. Yazı kısmen zunescene.com forumlarından alıntıdır, eklemelerle birlikte Türkçesinin tamamı tarafıma aittir, lütfen alıntı yaparken kaynak belirtiniz. Başlarken Zune bilgisayara bağlı OLMASIN ve Zune yazılımı KAPALI olsun. 1. Önce buradan Visual Studio C# Express programını indirin.
2. Sonra aynı linkteki XNA Game Studio 3.0 programını çekin.
3. Visual Studio C# programını kurun. Çok uzun sürüyor, ben diyeyim 15 dakika siz diyin 25 dakika, bu yüzden sabırlı olun.
4. XNA Game Studio 3.0 programını kurun. Bu da biraz uzun sürüyor.
5. İkisini de kurduktan sonra Visual Studio C# programını açın. İlk açılışı da biraz uzun sürebilir.
7. Buradan Galactic Wars 3 oyununu çekin. Bu oyun 30 GB modellerde çalışmıyor maalesef. D-pad dokunmatik değil basmalı oldu için. edit: bu da halloldu, buradakini çekerseniz 30 GB modelde çalışıyor. tarafımdan test edildi.
8. Oyunları masaüstünüze ya da herhangi bir yere çıkarın.
9. Visual Studio C# açılınca, sol taraftan "Open Project" seçin.
10. Oyunları çıkardığınız yeri bulup tıklayın.
11. Daha sonra klasörün içinde bir klasör daha var. Ona girdiğinizde iki proje göreceksiniz. Brinin adında Zune var. Onu açın.
12. Cihazınızı bağlayın. Zune yazılımını kapatın.
13. Visual Studio C# programını açın. Sağ tarafta Zune işaretiyle birlikte oyunun adını göreceksiniz. Sağ tıklayıp “Build” diyin. İşlem bitince yine sağ tıklayıp “Deploy” diyin. Zune cihazı bulunamadı uyarısı verirse Tools menüsünden Launch… diye başlayan seçeneği seçip Zune cihazınızı ekleyin. Sonra tekrar “Deploy”
14. Oyun cihazınıza yüklenecektir. Cihazın menüsüne games seçeneği eklenecek. Alien oyunu ilk ateri oyunları gibi ama olsun. Bunlar şimdilik sadece çerez, bu cihazın arkasında Microsoft var, unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi http://www -- 9 Mayıs 2008; 8:41:16 >
arkadaşlar zune forumlarında onlarca şikayet var yeni firmware ile ilgili. getirdiği avantajlara rağmen sorunlu olduğu söyleniyor ayrıca şu an için (08.05.08 23.20) 2.5 firmware geri çekilmiş ya da kaldırılmış durumda. zune.net de de 2.3 versiyonu indirilebilir durumda.
arkadaşlar zune forumlarında onlarca şikayet var yeni firmware ile ilgili. getirdiği avantajlara rağmen sorunlu olduğu söyleniyor ayrıca şu an için (08.05.08 23.20) 2.5 firmware geri çekilmiş ya da kaldırılmış durumda. zune.net de de 2.3 versiyonu indirilebilir durumda.
bilemiyorum ama şu an 2.5 sürümü indirilebiliyor. ben indirdim ve kurdum. oyunlar şimdilik çok komik ama ilerde mutlaka daha iyileri çıkacaktır. xna desteği geleli sadece 3 gün oldu. anca bu kadar.
Arkadaşlar biliyorum tabiki Zune diyeceksiniz ama bende Samsung YH-J70 var.Zune'nu görüce Zune'nin 30GB Halo 3 Edition'nunu gözüme kestirdim.Ama bana keşke almasaydım dememek için Zune'nin (dürüst olarak) + ve -'lerini yazarmısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denonitros -- 9 Mayıs 2008; 22:23:37 >
@Denonitros başlığı birinci sayfadan itibaren okursan sorunun cevabını bulacaksın kardeşim, burda herkes kullanıcı olduğu için herkesin görüşleri objektiftir, iyi yanları övülmüş, kötü yanları da yerden yere vurulmuştur çok kez