Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SorrowOcean

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 21:31:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben kullanıyorum ama yukarıda bahsettiğim gibi çok dar yapmışlar

• ÇEVRE BİRİMLER: VIEWSONIC2230wm CREATIVE 6060 AIRTIES RT211 KEYSMART PRO1000 UPS EPSON RX585 GIGABYTE G-TV A4 TECH PK5 CAM
  • KASA: RECOM X FORCE
  • KONFİGÜRASYON: GIGABYTE DS3L C2D E2180 2x1GB VERITECH DDR2 800mhz GIGABYTE 8800GT
  • İŞLETİM SİSTEMİ: VISTA HOME PREMIUM ACADEMIC SP1 32 BİT / 64 BİT
  • DEPOLAMA: 1000GB SEAGATE 32MB 750GB SAMSUNG 32MB 750GB SEAGATE FR.AGENT PRO ASUS 18X DVDRW LG 18X DVDRW
  • MÜZİK: MICROSOFT ZUNE HALO 30GB ZUNE TRAVEL PACK ZUNE MEGA PACK NOKIA 5610 XPressMusic+4GB SANDİSK SENNHEISER MX 460
  • http://www

26 Nisan 2008; 21:32:35 

quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..

artı bir süre sonra alt köşeleri yıpranıyor, ben travel pack çantası kullanmaya başladım, biraz büyük ama şık, kafa arkası kulaklığımı bile sığdırdım hatta anahtarlık boy rubik küp bile sığdı, bavul gibi maşallah

yekialem

26 Nisan 2008; 21:35:50 

quote:

Orjinalden alıntı: persona

ya arkadaşlar şöle bi sorunla karşılaştım ben, collection altına atıyoruz ilk olarak sanırım müzik resim ya da videolarımızı ordan da sync with denen şeye tıklayarak cihazımıza atıyoruz atacaklarımızı buraya kadar doğru mu herşey? yalnız ben collectionda bulunan resimleri falan o listeden silmek istediimde orjinalini de bilgisayardan siliyor napıyoruz bunun için

Sen dosyayı silmek istediğinde sana iki şıklı bir kutucuk açacak.. 1. sini seç tamamdır.. " Keep files and hödö hödö " olanı

http://www

26 Nisan 2008; 21:42:24 

quote:

Orjinalden alıntı: seckinds

zune'u bilgisayara bağladıktan sonra settings ->device -> sync options da en üstteki option ı değiştirmelisin. sync all my music değil de let me choose olan seçeneği işaretlemen gerek. screen de gayet açık zaten.

daha önce seckinds nickli arkadaş anlatmış, varsayılan ayarda bilgisayarında bulduğu tüm müzik, resim ve videoları otomarik olarak cihaza atar program, seçenekleri "let me choose my music/video/pictures" seçersen istediklerini atarsın, cihazdan sildiklerin de bilgisayardan silinmez.

persona

26 Nisan 2008; 22:06:48 

cihazdan silmiyorum zaten collection dan siliyorum sadece, dediğiniz o 2 seçenek ise çıkmıo bende

DH
    ...Eski Üyelerin Mekanı...
    ...2003 Üyesi...
    http://www

26 Nisan 2008; 22:22:13 

yekialem arkadaşın bahsettiği kutunun normalde çıkması lazım, orda sadece yazılımdan sil, bilgisayarımda kalsın anlamına gelen ilk seçeneği seçtiğinde şarkılar bilgisayarında kalır ama programdan silinir. belki farkında olmadan bu iletişim kutusunun bir daha gösterilmemesi seçeneğini işaretlemiş olabilirsin, onun için settings > general > reset warning messages seç. tekrar silmeyi dene herhangi bir şeyi bakalım iletişim kutusu çıkacak mı.

yekialem

26 Nisan 2008; 22:25:50 

quote:

Orjinalden alıntı: persona

cihazdan silmiyorum zaten collection dan siliyorum sadece, dediğiniz o 2 seçenek ise çıkmıo bende

Şimdik o zaman şunu dene.. Zune u aç.. Sağ üstten settings e gel.. Ordan general.. " Warning messages " ı reset le bi de öyle dene bakalım..

edit : haha " http://www " da aynı şeyi anlatmış.. Demek ki dediğimiz olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Nisan 2008; 22:26:12 >

persona

27 Nisan 2008; 1:49:52 

ya böyle bi şey olamaz ya 2120 items remove o kadar tag düzenledim bilmem ne yaptım mola verdim kapadım cihazı snra tekrar girdim otomatik bişeyler yapmaya başladı sync şeklinde, önceden yüklediğim şarkıların hepsi gitmiş isimleri falan duruo geri getiremez miyim onları ltfn yarım edin

DH
    ...Eski Üyelerin Mekanı...
    ...2003 Üyesi...
    seckinds

27 Nisan 2008; 2:03:40 

quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..

ben valla hem paketten çıkan kılıfı kullanıyorum, hem de psp ekran jelatinlerinden aldım. onu kullanıyorum. en olarak ekrana denk geliyor ama boyundan biraz kesmek lazım. Zune'u elimden geldiğince temiz ve dikkatli kullanmya çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum

@http://www: bana da köşelerden zamanla aşınacak gibi geliyor. henüz bende olmadı. ama adamlar heralde daha büyük bir kılıf yapıp taşınabilirliği etkilemek için böyle fit bir kılıf tasarlamışlar. Ebay'dde çok güzel kılıflar da var aslında.

mesela şu: 1 USD sadece

alttaki metal case de çok güzel. ama Türkiye'ye yollamıyorlar ne yazık ki. 1 USD

[image]http://img.igonemobile.com/img/?cmd=350&img=/cell/ZUNEMC.jpg[/image]

gerçi ebay'de satıcılar kargo parasından kazanıyorlar parayı. sistem gittigidiyordan değişik. Türkiyeye gönderi yapanlarda fiyat 6 dolar ile 15 dolar arası değişiyor fiyatlar. (gördüğüm en düşük ve en yüksek gönderi fiyatlar Türkiye için.)

düzeltme: ikinci resim niye mesajda gözükmüyor ya?? anlamadım...

@persona: geçmiş olsun demekten birşey gelmiyor elimden.

ipod kullanırken başıma çok geliyordu. Allah bu auto sync'in belasını versin... çok sinirlenmiştim ben de o zamanlar. ders işte. zune da ayarlardan otomatik eşleştirmeyi (auto sync)kapatacaksınız. bu kadar basit. bir kaç mesaj yukarı baın. orda arkadaş kendi mesajımı alıntı yaparak göstermiş ne güzel.

AUTO SYNC KAPALI... LET ME CHOOSE SEÇENEĞİNİ SEÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 27 Nisan 2008; 2:10:34 >

ne saçma!!
    SorrowOcean

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 2:12:07 

Kılıf güzelmiş kemere de takılıyor sanırım ama ben klipsli pantalona takılabilecek bir kılıf istiyorum gören eden var mı

• ÇEVRE BİRİMLER: VIEWSONIC2230wm CREATIVE 6060 AIRTIES RT211 KEYSMART PRO1000 UPS EPSON RX585 GIGABYTE G-TV A4 TECH PK5 CAM
  • KONFİGÜRASYON: GIGABYTE DS3L C2D E2180 2x1GB VERITECH DDR2 800mhz GIGABYTE 8800GT
  • DEPOLAMA: 1000GB SEAGATE 32MB 750GB SAMSUNG 32MB 750GB SEAGATE FR.AGENT PRO ASUS 18X DVDRW LG 18X DVDRW
  • MÜZİK: MICROSOFT ZUNE HALO 30GB ZUNE TRAVEL PACK ZUNE MEGA PACK NOKIA 5610 XPressMusic+4GB SANDİSK SENNHEISER MX 460
  • SorrowOcean

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 3:05:45 

Arkadaşlar bu ilk mesajlarda bahsedilen zune skinleri yurt dışından getirebilen yok mu ya?? Süper skinler koymuşlar.

Birde şu taşıma kılıfları tam istediğim gibiymiş

Bunları türkiyeye getirtebilecek olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 27 Nisan 2008; 5:17:16 >

• persona

27 Nisan 2008; 4:03:01