Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..
artı bir süre sonra alt köşeleri yıpranıyor, ben travel pack çantası kullanmaya başladım, biraz büyük ama şık, kafa arkası kulaklığımı bile sığdırdım hatta anahtarlık boy rubik küp bile sığdı, bavul gibi maşallah
ya arkadaşlar şöle bi sorunla karşılaştım ben, collection altına atıyoruz ilk olarak sanırım müzik resim ya da videolarımızı ordan da sync with denen şeye tıklayarak cihazımıza atıyoruz atacaklarımızı buraya kadar doğru mu herşey? yalnız ben collectionda bulunan resimleri falan o listeden silmek istediimde orjinalini de bilgisayardan siliyor napıyoruz bunun için
Sen dosyayı silmek istediğinde sana iki şıklı bir kutucuk açacak.. 1. sini seç tamamdır.. " Keep files and hödö hödö " olanı
zune'u bilgisayara bağladıktan sonra settings ->device -> sync options da en üstteki option ı değiştirmelisin. sync all my music değil de let me choose olan seçeneği işaretlemen gerek. screen de gayet açık zaten.
daha önce seckinds nickli arkadaş anlatmış, varsayılan ayarda bilgisayarında bulduğu tüm müzik, resim ve videoları otomarik olarak cihaza atar program, seçenekleri "let me choose my music/video/pictures" seçersen istediklerini atarsın, cihazdan sildiklerin de bilgisayardan silinmez.
yekialem arkadaşın bahsettiği kutunun normalde çıkması lazım, orda sadece yazılımdan sil, bilgisayarımda kalsın anlamına gelen ilk seçeneği seçtiğinde şarkılar bilgisayarında kalır ama programdan silinir. belki farkında olmadan bu iletişim kutusunun bir daha gösterilmemesi seçeneğini işaretlemiş olabilirsin, onun için settings > general > reset warning messages seç. tekrar silmeyi dene herhangi bir şeyi bakalım iletişim kutusu çıkacak mı.
ya böyle bi şey olamaz ya 2120 items remove o kadar tag düzenledim bilmem ne yaptım mola verdim kapadım cihazı snra tekrar girdim otomatik bişeyler yapmaya başladı sync şeklinde, önceden yüklediğim şarkıların hepsi gitmiş isimleri falan duruo geri getiremez miyim onları ltfn yarım edin
Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..
ben valla hem paketten çıkan kılıfı kullanıyorum, hem de psp ekran jelatinlerinden aldım. onu kullanıyorum. en olarak ekrana denk geliyor ama boyundan biraz kesmek lazım. Zune'u elimden geldiğince temiz ve dikkatli kullanmya çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum
@http://www: bana da köşelerden zamanla aşınacak gibi geliyor. henüz bende olmadı. ama adamlar heralde daha büyük bir kılıf yapıp taşınabilirliği etkilemek için böyle fit bir kılıf tasarlamışlar. Ebay'dde çok güzel kılıflar da var aslında.
mesela şu: 1 USD sadece
alttaki metal case de çok güzel. ama Türkiye'ye yollamıyorlar ne yazık ki. 1 USD
gerçi ebay'de satıcılar kargo parasından kazanıyorlar parayı. sistem gittigidiyordan değişik. Türkiyeye gönderi yapanlarda fiyat 6 dolar ile 15 dolar arası değişiyor fiyatlar. (gördüğüm en düşük ve en yüksek gönderi fiyatlar Türkiye için.)
düzeltme: ikinci resim niye mesajda gözükmüyor ya?? anlamadım...
@persona: geçmiş olsun demekten birşey gelmiyor elimden.
ipod kullanırken başıma çok geliyordu. Allah bu auto sync'in belasını versin... çok sinirlenmiştim ben de o zamanlar. ders işte. zune da ayarlardan otomatik eşleştirmeyi (auto sync)kapatacaksınız. bu kadar basit. bir kaç mesaj yukarı baın. orda arkadaş kendi mesajımı alıntı yaparak göstermiş ne güzel.
AUTO SYNC KAPALI... LET ME CHOOSE SEÇENEĞİNİ SEÇİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 27 Nisan 2008; 2:10:34 >
Arkadaşlar bu ilk mesajlarda bahsedilen zune skinleri yurt dışından getirebilen yok mu ya?? Süper skinler koymuşlar. Birde şu taşıma kılıfları tam istediğim gibiymiş
Bunları türkiyeye getirtebilecek olan yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 27 Nisan 2008; 5:17:16 >