creative zen vision m imi sattım ve zune 2 80gb a terfi ettim.. kesinlikle inanılmaz bi alet zenle kıyaslanmaz bile.. bunu ikisini de kullanmış biri olarak yazıyorum..
farkları şöyle; -zune 2 album artları inanılmaz hızlı açıyor, zen de her sayfada beklemek zorunda kalıyordunuz.. ayrıca zen de bit kadardı bunda dev gibi -zen in açılışı uzun süre kullanmayınca bayaa sürüyordu, bunda açılış çok daha hızlı -kesinlikle taşınabilirlik açısından çok daha iyi.. incelik en önemli şeymiş onu fakettim. -ekranı çok çok çok daha iyi zen e oranla(zen inki de ipod dan çok çok çok daha iyi.. gerisini siz hesaplayın) -arayüzü son derece kullanıcı dostu zen e oranla, geçişler lak diye olmuyo daha futuristik -yanında gelen kulaklıklar muhteşem, benim creative ep630 ları emekliye ayırdım isteyene satabilirim -touch pedi hem basmalı hem de sürüklemeli oduğundan çok rahat ullanım sunuyo.
şimdilik dikkatimi çeken bunlar. bu arada zune un software ı için kullanıcı düşmanı demişsiniz ama bence o kadar rahat ki ben bi daha media player kullanmayı düşünmüyorum..
creative zen vision m imi sattım ve zune 2 80gb a terfi ettim.. kesinlikle inanılmaz bi alet zenle kıyaslanmaz bile.. bunu ikisini de kullanmış biri olarak yazıyorum..
farkları şöyle; -zune 2 album artları inanılmaz hızlı açıyor, zen de her sayfada beklemek zorunda kalıyordunuz.. ayrıca zen de bit kadardı bunda dev gibi -zen in açılışı uzun süre kullanmayınca bayaa sürüyordu, bunda açılış çok daha hızlı -kesinlikle taşınabilirlik açısından çok daha iyi.. incelik en önemli şeymiş onu fakettim. -ekranı çok çok çok daha iyi zen e oranla(zen inki de ipod dan çok çok çok daha iyi.. gerisini siz hesaplayın) -arayüzü son derece kullanıcı dostu zen e oranla, geçişler lak diye olmuyo daha futuristik -yanında gelen kulaklıklar muhteşem, benim creative ep630 ları emekliye ayırdım isteyene satabilirim -touch pedi hem basmalı hem de sürüklemeli oduğundan çok rahat ullanım sunuyo.
şimdilik dikkatimi çeken bunlar. bu arada zune un software ı için kullanıcı düşmanı demişsiniz ama bence o kadar rahat ki ben bi daha media player kullanmayı düşünmüyorum..
hayırlı olsun bence program hakkında yanılıyosun adamı katil edebilir
ASUS M51SN NOTEBOOK(PENRYN T9300 2.50 Ghz,NVİDİA 9500GS(512/1280 MB),4 GB OCZ 800 MHZ) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) SONY PSP+2*8 GB MEMORY STİCK PRO DUO(orjinal) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ HTC TOUCH DİAMOND
zune aldım ama driver i yazılım cd sini yollamamışlar çok beyendim geride göndermek istemiyorum acill yardım lütfen :( bulamıyorum kaç saattir arıyorum ya
abicim buldum nasıl attım bilmiyorum müzik attım ya ingilizce az benim birileri su yazılım programının anlatsa olmazmı burda inanın çok makbule geçer hatta para mara teklif edebilirm :)
settings den izlenecek klasörlerini belirliyosun. Belirlediğin klasörlerdeki medya dosyalı sol üstte bulunan collection da toplanıyor müzikse müzik videoysa video gibi.. daha sonra istediğin albümleri ya da şarkıları seçiyorsun (toplu secmek için basılı tutun mouse a ve sürükleyin) sonra da tekrar basılı tutup sol altta bulunan zune resmine sürükleyip bırakıyosun. zune undaki müzikleri görmek için de device a tıklıyosun collection yerine.. attığın şarkıların yanında zune işareti çıkar. o şarkılar zune a geçmiş demektir