@siyah beyaz sen olmayinca tadi olmuyor kardes topigin
Geldim,geldim artık buralardayım En kısa zamanda program incelemesini yapıp buraya koyacağım.Bu yeni programı tam anlamıyla bende çözebilmiş değilim çünkü
ArkAdaşlar 1.nesil zuneda cihaz üzerinden çalma listeleri hazırlayabiliyor muyuz yoksa bu işi yalnızca bilgisayardan mı yapabiliyoruz? Bi de intde dolasan harici disk kullanımı amaçlı hack anlatımları mevcut.Bu hacklemeyi yaptıktan sonra cihazı flash bellek gibi her bilgisayarda kullanabilirmiyiz yoksa sadece hacklama yaptığımız bilgisayarda mı geçerli bu durum?
ArkAdaşlar 1.nesil zuneda cihaz üzerinden çalma listeleri hazırlayabiliyor muyuz yoksa bu işi yalnızca bilgisayardan mı yapabiliyoruz? Bi de intde dolasan harici disk kullanımı amaçlı hack anlatımları mevcut.Bu hacklemeyi yaptıktan sonra cihazı flash bellek gibi her bilgisayarda kullanabilirmiyiz yoksa sadece hacklama yaptığımız bilgisayarda mı geçerli bu durum?
Cihaz üzerdinden hazırlayabiliyoruz.İstediğin şarkıyı seçip add to quick list e tıklaman yeterli Diğer konuda bilgim yok
arkadaşlar bence burayı bir club haline getirmenin zamanı geldi, ben kendim ufak bi logo hazırladım, üzerine tıklayınca bu başlığa geliyor. siz de isterseniz imzanıza ekleyebilirsiniz. aslında yabancı forumlardaki gibi uzun bir bar yapacaktım ama malesef donanımhaberde imzada 100 piksel sınırı var, onun için kısa oldu. bu logoyu imzanıza eklemek için kod:
evvet, zune social hesap açtım. Tek yapmam gereken yeni bir hotmail hesapı açmak oldu.
alırken ülkeyi ABD, eyalet olark NewYork, posta kodu olarak 10027 yaptım. o kadar.newyork olacak diye bir şart yok tabii ki. benim yaptığım ayarlar böyleydi. social id'im SeckinTR. beklerim efem.
zune ile ilgili haberlerin toplandığı güzel bir site: zunited.net
slm arkadaşlar bir problemim var bana yardımcı olacak arkadş yokmu, şu aleti bi türlü tanıtamadım pc'ye, zuneenumerator hatası veriyor kaç defa driverleri silip tekrar yüklememe rağmen bir sonuç alamadım.
slm arkadaşlar bir problemim var bana yardımcı olacak arkadş yokmu, şu aleti bi türlü tanıtamadım pc'ye, zuneenumerator hatası veriyor kaç defa driverleri silip tekrar yüklememe rağmen bir sonuç alamadım.
savastek kardeşim sorunun tam olarak hangi adımda çıktığını söylersen hatta mümkünse ekran resmini koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
rica ederim, SiyaH BeyaZ kardeşim. yavaş yavaş hareketlendiririz başlığı. zune sahibi olanların sayısı artıyor zaten. yavaş yavaş doğru yolu bulmaya başladı herkes
zune social'ı xbox'ın live sistemi gibi düşünebiliriz aslında. zune'da dinlediğin şarkıları bilgisayara bağladığın zaman zune social'da profilinde gösteriyior mesela. bir de itunes da olduğu gibi haftanın ücretsiz videosu veya müziğini yayınlıyorlar. Birton ücretsiz podcast var. İlk izlenimler böyle oldu. belki daha gizli birsürü özellik vardır. zamanla öğrenicez artık