1024 sınırsız gectım ama verım alamıyorum nasıl o kadar download yapıyorsunuz anlayamıyorum torrentten cekmeye calısıyorum ama inmıyor acayıp bır durumla karsı karsıyayım ne diye gectımkı acaba
1024 sınırsız gectım ama verım alamıyorum nasıl o kadar download yapıyorsunuz anlayamıyorum torrentten cekmeye calısıyorum ama inmıyor acayıp bır durumla karsı karsıyayım ne diye gectımkı acaba
şu ana kadar 18GB upload , 107GB download yapmışım . Bir hafta kapalı kaldı bilgisayar , bayağıda oyun oynadım multi , pek abanamadım DL'ye . Aslında iyi olmuş , e-mule sağolsun , HDD'lerde yer kalmadı ...
AMD X2 4000 , 512mb Sparkle 7900gs , 2x1gb Twinmos DDR2 800 , MSİ K9NGM3 , 320gb Samsung 16mb SATA2 , 120gb Seagate 8mb SATA2 , Liveview E771 , Asus TA252 , SBS220 , F tuşları ve sayı takımı erimiş klavye .
Torrent yada emule ile Bi dosyayı indirene kadar 40 yıl geçer be 2o kb ile indirmeye sen indirmemi diyorsun
zuhaha, 20 kb mı... Sen beceremiyorsan ben ne yapayım dostum. Sence 20 kb ile çekmiş olsam yukardaki downloadları yapabilirmiydim ? Biraz kafanı kullan...
Bir bak bakalım 20 kb ile mi iniyoya benziyor : (Sadece torrent açık)
Sizinle sidik yarıştıracak değilim, ben halimden memnunum. Her ay havadan rapide 15 lira verecek değilim.
Bence sen herkesi orta okuldaki sınıf arkadaşın sanma biraz seviyeye lütfen.. Sidikde senin olsun torrentinde.