Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
7
Favori
987.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum 10 kilo verdim. eşim de kullanmaya başladı. yeni siparişler oluşturmak istiyorum ama fiyatlar fahiş
  • Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmayı düşünüyordum. Kendiside kullanıyor kilo verdiğini de gördüm ama üşenmeden ilk yorumdan bu güne kadar okudum. Nedense bu ürünü savuan arkadaşların %98 i yorumun altına ****** numaram arayın görüşelim demişler mail bırakmışlar skype bırakmışlar. Yani diyor ki ara sana da geçireyim bende para kazanayım. Diğer yandan zararı olduğunu savunan arkadaşlar da aksine fazla kasmadan gayet güzel şekilde yorumlarını yapmışlar. Şunu söylemek istiyorum, bende üniv mezunuyum derslerimden biri de pazarlama üzerineydi ve savunan arkadaşların % 98 inin ticari amaç güttüğü apaçık ortada. Diğer yandan dikkatimi çeken ise bu ürün bir kaç olumsuz kullanıcı yorumu aldıktan sonra ( yorum yapanlar uzun zamandır üyeliği bulunan kişiler ) bir anda bir patlama yaşayarak bu ürünü savunmaya geçen kişiler ( üyelikler yeni msj satısı 0 ve sanki sırf bu markaya odaklanmış kişiler ). Okuduklarım bana çok yararlı oldu herkese teşekkürler.

    Yorumum cevaba kapalıdır.




  • Herbalife ürünlerini 2003 senesinde kullanmıştım. O zaman 1,5 ay gibi bir sürede 15 kilo vermiştim. Hatta tanıdığımız bir doktor çok şaşırmış zararlıdır onlar vs. şeklinde yorumda bulunmuştu. Kullandığım ürünleri görmek istedi içeriğine bakınca çok zengin olduğunu gördü ve devam et demişti =)

    2011 senesinde evlendim ve salınca kilolar geri geldi haliyle. Bende 27 mayısta tekrar kullanmaya başladım 102 kiloydum hedef 80 bakalım.

    Arkadaşlar olumlu ya da olumsuz yorum yazmadan önce bilgi sahibi olup yazmalıyız. Ürünler mucize değil tamamen düz mantık çalışan ürünler. Ürün vücudun ihtiyacı olan protein vitamin mineral vb. maddeleri sağlıyor ürünlerde eksik olan şey ise kaloridir.

    Ben masa başı çalışıyorum ve benim yaş ve kilomda birinin ortalama kalori ihtiyacı günlük 2500. 2 öğün herbalife ürünü kullansanız zaten 450-500 kalori anca yapıyor bir öğünde 500 kalori yeseniz geriye kalan 1500 kaloriyi vücut mecburen yağlardan yakıyor ve zayıflıyorsunuz. Yanına birde spor yapabilirseniz bu süreç hızlanıyor.

    Zarar konusuna gelirsek ürünler bitkisel ancak hepimiz biliriz ki bir bitki her insana faydalı gelecek diye bir durum yok. Mesela benim yakın arkadaşlarımdan biri patlıcan yediğinde kıpkırmızı oluyor ve deli gibi kaşınıyor. Bu durumda patlıcan zararlı diyemeyiz.

    Kullanmaya başladıktan sonra 1 hafta içinde bir şikayetiniz olmazsa kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Ürünlerin zayıflatıcı etkisi yoktur. Önceden de söylediğim gibi tamamen kalori hesabıyla çalışır. Aynı ürünleri yemek yerine değilde yemeğin üstüne yerseniz kilo alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 6 Haziran 2015; 22:03:08 >




  • eğer her sebze ve meyveyi kendi organik bahçenizden, tavukları ve yumurtalarını kümeslerinizden, inekleri ve sütlerini ahırlarınızdan elde etmiyorsanız bu ürünlerin türkiye standartlarında tükettiğinizi sandığınız yiyeceklerden daha zararlı olduğun sanmıyorum. hazır çorbalar makarnalar dondurulmuş ürünler hazır sipariş ettiğiniz ürünler bu saydıklarımı hergün tüketiyorsunuz. ama o markaların hiçbirinde burda okuduğum kadarıyla ünlü doktor ve bilim adamları çalışmıyor. Gorada fln görmüştür sadece haplarla fln beslenen gelecek insan nesli olayı gibi bu da. yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla yine hiçbiri ilaç değil sadece normal yiyeceklerden aldığımız vücut gereksinimlerinin atıklardan arındırılıp hazır çorba gbi toza dönüştürülmüş hali. bi arkadaş bu ürünler beyne tok tutma sinyali gönderiyor demişti en çok korktuğum olay oydu. ama bununla kilo alanlarda varmış tamamen kullanımla alakalı. burda okuduklarımla ilgili düşündüm, sabah 9 akşam 5 işe gidip gelyrm, fazla hareket şansım olmuyor yemek konusunda da zaman ayıramıyrm tamamen düzensiz besleniyorum. 4-5 kg fazlam var ama bu şekilde giderse artabilir. bunu ilk olarak hollandada yaşayan arkadaşım anlatmıştı tabi ozamanlar aşırı ön yargılıydım ben hayatımda aspirin bile kullanmadım çocukken bi şurup içerdim okadar. arkadaşımın ailesi aşırı kiloluydu birgün annesini gördüm inanamadım beyazıt öztürkün taklidini yaptığı bi şişko vardıya öyleyken normal insan seviyesine gelmişti:D tabi ben böyle bir duruma karşıyım sağlığı bozabilir kimseye önermiyorum bu kadar kısa sürede zayıflamayı. neyse ozamanlar ilgilenmedim ama dün akşam biriyle tanıştım max 40 yaşında gösteriyordu ama 54 yaşında çıktı. ilk başta söylemek istemedi ama ben balık yağı ve özel cilt kremi kullanyrm dedi 2-3 senedir o yüzden bu kadar gencim fln. eczaneden mi aldın diye sordum yok ya sen bilmezsin fln dedi. herbalife deyince bilyrm fln dedim tabi adam içini döktü. dalga gelmişler bu ürünleri kullandığı için ailesi fln ama vazgeçmedim kullandım fln dedi. bende bu sabah araştırma yaptım ve burdaki her mesajı okudum nerdeyse onun için yakında denemeye başlycam bunları. hesapladığımda günde öğle yemeğine 15tl kadar gidiyor ortalama. yine burdan okuduklarıma bakarsak satıcı olarak üye olursam aldığım ürünleri satacakmış gibi indirimli alıyormuşum. deneyimlerimi sizinle paylaşmaya çalışacağım iyi günler:)




  • Fark ettiyseniz önceki sayfalarda kullandım 50 kilo verdim, shakerda 40 tane vitamin hapı çekip içtim diyen elemanlar hep fake hesap. Hapla, püsürle yaşanmaz beyler sakın ola böyle bir hataya düşmeyin. En basitinden haplardaki değerler ne kadar gerçekçi? Sonuçta vitaminden bahsediyoruz. Havayla, ısıyla temas ettiği anda bile bozunan yapılar. Veya o haplardaki vitaminin yüzde kaçı metabolize oluyor? Sindirim sistemini eline almamak için proteinin en az 10 katı kadar posa olması gerektiğini hesap etmişler mi o arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herbalife ürünlerinin hiçbir yan etkisi yoktur. Profesyonelce detaylı bilgi & sipariş için lütfen bana ulaşın.
    Facebook : cansın kocagöz
    E-mail: cansinkocagoz07@gmail.com
     Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen..
  • Merhaba eşim daha dün aldı bu ilacı açıkçası ben herzaman bu tür ürünlere karşı çıkmışımdır zayıflamak isteyen önce nefsine hakim olacak sonra da doktora gidecek ve tabii düzenli spor. Dediğim gibi dün bu ürünü aldık ve eşim bu sabah zayıflamak için bu sütü içti şu an saat gece yarısını geçti ve eşimde hala dayanılmaz bir mide ağrısı var ürünü aldığımız kişiyi aradık ve bize söylediği 3 gün kullanmayın bol su için vs.
    Şimdi madem zararsızdı neden 3 gün kullanmayın diyorlar ayrıca bir ürün (bu ne olursa olsun) her bünyede aynı etkiyi göstermez kimine yararlı gelen kimine zararlı gelebilir. Ama bu gibi firmalar bunu herkesten saklayıp sanki her bünyeye uygunmuş gibi tamamen ticari amaçla insan sağlığını gözetmeksizin satıyorlar. Sizlere bir kardeşiniz olarak şunu söyliyim piyasadaki hiçbir ürüne itibar etmeyin. En iyisi yine düzenli spor ve hadis-i şerifte de geçtiği gibi doymayacak şekilde az ve sık sık beslenmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar eski bir herbalife distribitörü, tarımsal pazarlama bölümü mezunu ve uluslararası ticaret bölümü öğrencisi olarak konuya yanıt vermek isterim. Ürünler bir ilaç değil gıda takviyesidir. Vücudun olası kilo kontrolünü sağlamasını amaçlar. Düzenli ve devamlı (buraya birazdan değineceğim) kullanıldığında istediğiniz kilo sonucuna ulaşabilirsiniz. Ürünleri Nobel ödüllü doktorun, profesörlerin, Türk kalp vakfının desteklemişliği vardır. Gelelim bu ürünlerin zararlarına. Bu tip ürünler genellikle distibitörlerin yanlış pazarlama stratejileri sonucu tüketiciye yanlış lanse edilmiştir, bir ilaç gibi gösterilmiştir. Ürünlerden gerçekten sonuç almanız ve formunuzu korumak için sürekli olarak kullanmanız gerekmektedir, bıraktığınız takdirde eski beslenme düzenine kısa bir sürede dönüş yapacağınız için ürünleri kullanmadan önceki halinize geri dönersiniz. Ürünlerin kalitesinin gerekçesi ise "Günümüzde konvansiyonel yani ilaç kullanılarak yapılan tarım ürünlerinin daha çok tüketilmesi ve organik tarım ürünlerinin dolayısıyla daha pahalı olduğu için ürünlerden ihtiyacımız olan besin değerini alamadığımız, herbalife ürünlerinin içinde ise bu besin değerleri fazlasıyla mevcuttur" tutumu savunulmaktadır, fakat bu tutum kısmen doğrudur. Hiç bir tarım ürünü babannemizin saksısında yetişen domates-biber kadar yararlı değildir. Herbalife ürünlerinin fiyatına hemen hemen her yıl zam geldiği için beslenme maliyetlerinize de zam gelmektedir. Diğer bir zararı ise ürünleri satan distribitörlerdedir insanlara uç vaatler vererek altında üye toplamayı alt ekibini sağlama alıp bunun kaymağını yemeyi öngörmektedirler. Herbalife bir ağ pazarlama formunda işler her işte olduğu gibi bu iştede emek vermeden kazanamazsınız. Fakat bu işi yapan insanların yüzde 90'ı 90ların sonundaki çenesi düşük, ısrarcı satıcılar gibi ürün bazlı cep odaklı düşündükleri için tüketiciyi başta ikna eder sonra soğuturlar ve başarısız olurlar. 1 yıl sonra onlarıda bu sektörde göremezsiniz. Benim bırakma sebebim bu kadar çıkarcı, müşteri taleplerine duyarsız sponsorlar ve distribütörlerin çevremde olması ve insanların önyargılı tutumlarıydı. Kendi masrafımı çıkardıktan sonra bırakmak benim için daha hayırlı oldu diye düşünüyorum.




  • Vay arkadaş herkes herbalife ın tuzağında can çekişiyor. Herkes satıcı olmuş efendi efendi ürünleri kullanın ne satıcılık sevdası bu böyle, titan zincirine neden bulaştınız ki akıl yok mu sizlerde
  • Varsayım ürünü bıraktıktan sonra kiloları hızlıca almak mantıklı değil, yeme düzenine dikkat edip ve spor ile desteklenir ise bir şey olmaz. Ama ürünü savunmuyorum.
  • Herbalife ürünlerini biliyorum gıda takviyesidir 1 tabak kuru fasülye vücutta ne görevi yapıyorsa 1 bardak sütle karıştıran shake 1 tabak kuru fasülyeden
    daha fazla protein vitamin minerale sahiptir. Kişi yemek ile birlikte 1 bardak shake içerse iki kez yemek yediğinden dolayı zamanla kilosunda artış olur.
    Kişi yemek yerine 1 bardak shake içerse öğününü tamamlamış olur cahil olmayın az araştırın bilmediğiniz şeye ilaç o yada kesin zararlı falan filan demeyin.


    Tek zararı bir tabak kuru fasülye nasıl gaz yapıyor sütlü shake tüketmekte gaz yapıyor :)
  • ben kalp krizi geçirmiş stendli bir hastayım. 2014 yılı ekim ayında kalbime stend takıldı. Fakat bir türlü ayar tutturamadım. Haftada en az 1 defa acillik oluyordum. Nedensiz yere tansiyonum, bazen nabzım tavan yapıyordu. Ben size şunu söyleyeyim. Maalesef üzülerek söylüyorum ki Türkiye'de insan anatomi ve yapısından anlayan doktor yok. Bugün 17.11.2015. 2 ay öncesine kadar gitmediğim doktor, gitmediğim bölüm kalmadı. Üniversite hastanesi dahil 3 ayrı hastanenin kardiyoloji servisinde kontrole tabiyim. Ayrıca endokrin doktoru da muntazam olarak periyodik aralıklarla kan ölçümlerimi yapmakta. Buna rağmen tansiyonumun neden ayar tutmadığını çözemediler. Kalbin sağlam, herşey normal diyorlar fakat ben acil servislerden buyana gelemiyordum. Ne oluyorsa bir anda oluyordu. Bir anda kandaki elektrolit düzeyim bozulurmuşçasına içime bir fenalık geliyor ve sıkıntı basıyordu. Ardından tansiyon ve nabız tavan. 3 ay önce internette dolaşırken Herbalife ürünlerinden Omega-3 tabletlerine gözüm takıldı. Omega 3 ün kan yapısındaki etken maddelerden biri olduğunu ve özellikle 40 yaşından sonra hızlanan hücre yıkımını engellediğini okudum ve Herbalife Omega 3 siparişi verdim. Hergün 1 adet aç karnına omega-3 kapsülü aldığım günden buyana tansiyon derdim kalmadı. Şeytanın kulağına kurşun herşey yolunda. Gözlerimde süratle hızlanan görme bozukluğu vardı, ondan kurtuldum. Gayet memnunum. Kötüleyen insanlar rakip firmalara ait insanlar olabilir. Saygılarımla.




  • Konuyu hortlatayım :)) Herbalife ın satmış olduğu Niteworks isimli vucudun nitrik oksit üretimine yardımcı olan aminositlerin olduğu ve nobel ödüllü doktorun buluşu olan ürünü kullanan var mı ? ben en çok bu ürünle ilgileniyorum.Herba nın bitkisel çayını kullanıyorum. ama en çok ilgilendiğim kalp desteği olan ve kalp krizi riskini 0 a düşüren bu ürün..
  • Fsp-Flx* kullanıcısına yanıt
    harbalıfe kullanmanın bır yontemı var yazmıssın
    bu yontemı bızede soylermısın
    nedır puf noktası
  • La oğlum kimsenin Öldüğü möldüğü yok! Öyle bişey olsa Dünya Çalkalanır lan!!! Kullanmayı bilicen aşırıdan kaçıcan mis gibi yaşican.. Hadi eyvallah...
  • Zonguldak'ta AİLE HEKİMİ olarak görev yapmaktayım arkadaşlar. 1 yaşındaki kızım dahil ailecek ürünleri kullanıyoruz. Hekim olmam sebebiyle öncelikle çok ön yargılı bi şekilde ürünlerle tanıştım. Sonrasında o kadar çok irdeledim ki ürünleri herhangi bir açığını bulamadım. Hala açıklarını aramaktayım. Bana herhangi biriniz gerçekten zararlı olduğunu ispatlayan bir resmi belge gösterebilirse bir dakika düşünmeden ben bu ürünleri kullanmayı bırakırım.
    Bu ürünler gıda takviyesi değildir arkadaşlar. Bu ürünler yemektir. Dolayısıyla yanlış tüketildiklerinde normal yediklerinizi yanlış tükettiğinizde ne olursa onu yapar. Bana sakın o yemiş ölmüş bu yemiş karaciğeri bozulmuş bu bilmem ne yapmışlarla gelmeyin. Ürünleri temin ettiğiniz kişiyi doğru seçin sadece. Her sektörde olduğu gibi bu ürünleri satan insanlarında içinde işini doğru yapmayan bir sürü insan var. Evet herkes doktor değil benim gibi ama ben bile eğitimlerine katılıyorum bu ürünleri daha doğru tüketebilmek için. Emin olun paraya ihtiyacım yok. Ben zaten para kazanıyorum hekimliğimden. Eşimde öğretmen; çok şükür gayet iyi bir para geçiyor elimize. Ben sadece yaklaşık 2.5 senedir kullandığım eşime gebeyken dahi kullandırttığım, 1 yaşındaki kızıma verecek kadar güvendiğim ürünleri insanlar daha sağlıklı olsunlar diye öneriyorum sadece. Kilo vermek için kullanılmaz bu ürnler, sağlıklı ve aktif bir yaşam şekline sahip olmanız demektir ürünleri kullanmak.
    Bir sürü olumsuz yorum okudum; ne yazık ki her konuda olduğu gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir toplumuz. Bizler komşudan aldığımız hemoroid(Basur) ilacını ağrı kesici olarak kullanan bir milletiz. Sadece itiraz etmeyi iyi biliriz. Sağlık bakanlığı onayı demiş bazı arkadaşlar; yediğiniz domateste sağlık bakanlığı onayı aramıyorsanız bu üründe de sağlık bakanlığı onayı arayamazsınız. Bu ürünler ilaç değildir çünkü. Bırakınca kilo alınıyormuş meselesi var bir de. Ya gerçekten komik oluyorsunuz farkında mısınız? sağlıklı beslenmeyi kendine hayat şekli olarak seçmeyeceksin, sadece kilo vermeye odaklanacaksın, istediğin kiloya geldikten sonra domuz gibi yemeye başlayacaksın sonrada ürünü bıraktım ondan sonra kilo aldım diyeceksin. Kusura bakmayın böyle bir dünya yok. Diyetisyene gidip kilo veren insanların sonrasında diyetlerini bozduktan sonra başlarına ne gelirse bu ürünler bırakılınca da insanların başına aynısı gelir.
    Size ürünlerin içinde ne var, ne, ne işe yarar, neyi neden almalıyızı 5 gün anlatırım hiç yorulmadan. Ama değmezsiniz buna hiç kusura bakmayın. Öyle alışmışsınız ki herşeyi karalamaya siz gene haklı olursunuz kendi gözünüzde.
    Bir de o kadar bilgilisiniz ki eczaneden gider antibiyotik alırsınız muayene bile olmadan, soğuk algınlığı ilaçlarını kendiniz yetmiyormuş gibi çocuklarınıza da içirirsiniz ne yan etkileri olduğunu bilmeden(Halbuki içinde pseudoefedrin içeren soğuk algınlığı ilaçlarını 6 yaşından küçüklere yazıldığında devlet bile ödemez). Kola ve türevlerini içersiniz şişelerce ve hatta çocuklarınıza içirirsiniz ama onlar öldürmez di mi? Süründürür sadece şeker hastası olduğunuzda. Neyse söylenecek çok söz var aslında ama dedim ya değmezsiniz




  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    O ürünün içinde l-arginin ve l-sitrülin vardır normalde esansiyel olmayan amino asitlerdir bunlar. Yani vücudun üretebildiği amino asitlerdir ancak vücut yetersiz beslendiğinde zaman zaman üretimlerinde aksama olabilir, ayrıca gece saatlerinde bu iki amino asitin üretimi azalır ve bu iki amino asit kalp krizi riskini düşeren bir maddenin yani NO(nitrik oksit)'in seviyesinin düzenlenmesinde yardımcı olurlar. Bir çoğunuz duymuştur ya da duymadıysa da şimdi okuyacaktır; kalp krizlerinin büyük çoğunluğu sabah 4 ile 6 saatleri arasında gerçekleşir. Yapılan nobel ödüllü araştırma sonucu bu krizlerin NO seviyelerinin düşmesine bağlı olduğu ortaya konulmuştur. Ki bu nobel ödülünün ve ürünün mucidi Luis İgnaro tarafından tespit edilmiştir. Ürünü gece yatmadan önce tüketirseniz kalp krizi riskiniz %2 lere kadar düşer. % 0 diye bir ihtimal tıpta yoktur. Bunu kim söylemişse yalan söylemiş olur.




  • Dedem kullanmadan yasiyor 78 yasinda. Hayatinizi yasayin gencler. Herbalife falan bosverin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fondip sana söylenecek tek söz yok haklısın kardeşim devam et böyle hayatını yaşamaya bakalım kaç yaşına kadar böyle yaşayacaksın 50 yaşına geldiğinde bakalım hangi ilaçları kullanacaksın hangi yemekleri yiyemeyeceksin belkide hayatının tek anlamı olan sevişme işini bile yapamayacaksın. Dedene gelince allah uzun ömür versin ama bilki sen deden kadar şanslı değilsin o herşeyin hasıyla beslendi zamanında eski toprak derler ya işte ondan.
  • ARKADAŞLAR HERKESE CEVABEN YAZIYORUM DİREK KULLANAN BİRİ OLARAK 4 AYDA 28 KİLO VERDİM EN UFAK BİR YAN ETKİSİNİ GÖRMEDİM ŞİMDİ EŞİM VE ANNEMDE KULLANIYOR HERBALİFE ÜRÜNLERİ HARİKA BİRİ CAZ CUZ DEMİŞ ÖBÜRÜ NEDEN SAĞLIK BAKANI ONAYLAMAMIŞ DİYOR DEYİŞE BAK ARKADAŞLAR BU ÜRÜNLER BESİN OLARAK YANİ HERHANGİ BİR KİMYASAL İÇLERİNDE OLMADIĞI İÇİN BESİN OLARAK TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANI BU ÜRÜNLERİ ONAYLAR EĞERKİ İÇERSİNDE İLAÇÇÇÇ OLSA İDİ OZAMAN SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLARI BURDA KÜÇÜK BEYİNLİ İNSANLAR GÖRÜYORUM Bİ AN OKUDUKUM ONLARIN YAZDIKLARINI GERÇEKTEN BİR ÇOĞU KULLANMAMIŞ BİLE SADECE LAKIRTI OLSUN DİYE HAA DOKTORLAR SAĞLIKÇILAR VS VAR ONLARDA TÜCCAR GİBİ MAŞALLAH İLAÇ SATAYIM DİYE HERBALİFE I KÖTÜLÜYORLAR EN SON HERBALİFE I BULMADAN ÖNCE KALP SORUNUNDAN DR GİTTİM VE SONUÇ KÖTÜ İDİ ŞİMDİ ÇEKAP YAPTIRDIM HİÇ BİR SIKINTI YOK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İYİKİ HERBALİFE VAR ..............




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.