Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
7
Favori
987.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.nette geziyordum,başlık ilgimi çekti ve ben de bildiklerimi paylaşmak için üye oldum.bu yüzden bu ilk mesajımdır.ve yorum yapmam için kimse de çağırmadı beni buraya önce bu bilinsin.

    benim ailem herbalifede çalışıyor,yaklaşık 7 yıldır.babam saygın,çevresi oluşmuş çevrede oldukça iyi bilinen bir şahsiyettir.ek işe çok da ihtiyacı yoktur.öncelikle adına 'pazarlamacı' dedirttirecek bir iş yapmaz,ikincisi insanlara zarar verdiğini düşündüğü ürünleri asla tavsiye etmez ve tabiki hayatta her şeyin üstünde tuttuğu çocuklarına yedirmez.

    babam çok araştırmıştı,şuan 64 ülkede pazarı olan,başta Dr.David Haber ( Amerika'nın en iyi doktoru ünvanını almış) ve Dr.Louis Ignarro ( nitroksit ile ilgili buluşuyla nobel ödülü almış bilim adamı,doktor) olmak üzere yüzün üzerinde kaliteli doktordan oluşan bilimsel araştırma kuruluyla çalışan,ürün geçmişi bundan 30 yıl öncesine dayanan çok büyük bir şirket.ve ayrıca sadece türkiyede değil,64 ülkede de araştırmadan geçip ülkeye öyle giriyor ürünler.ve bu ürünleri 50 milyon memnun müşteri kullanıyor dünyada.ve bir başlayan bir daha bırakmak istemiyor,düzenli kullandığı sürece tabiki.

    ve 25 yıldır kullanan insanlarla tanışmıştık biz yurt dışı toplantılarından birinde,kadın 70 yaşındaymış ama buna inanmak imkansız,o kadar sağlıklı ve genç görünüyor ki bizim tahminimiz 45 di..

    bir de yanlış anlaşılmasın,ben bizimkiler yapıyor bu işi diye demiyorum bunları,farkındaysanız şöyle güzel,böyle güzel de demedim.hepsi kanıtlanabilecek değerler verdiklerimin.bir de hem bu nasıl bir insanlık olabilir ki,para için insan sağlığıyla oynanır mı? oynayanlar vardır belki ama yakınlarının sağlığıyla oynanır mı? babam bana kızıyor eğer bir gün aksatırsam tabletlerimi,7 yıldır ısrarla bana sanki süt içirdiğinde mutlu olumuş gibi mutlu oluyor ürün kullandığımda.çünkü sağlık veriyor bana,gerçekten de öyle.

    sağıksız beslenmeden kaynakanan kan değerlerimde dengesizlik vardı,ve şuan normal seyrinde değerlerim.babamın da annemin de kolestrolleri normal düzeyde,tansiyonları,şekerleri yok.hiç bir sağık problemleri yok.(maşallah) ikisi de 50 yaşında insan.tabi ürüne bağıyorlar bu sonuçları.(şirket ilaç olmadığı için sağlık amaçlı satılmasını istemiyor ürünlerin) ama beslenme kaynakı rahatsızıkların ortadan kaldırılmasına büyük yardımı dokunuyor.

    bir de ürünleri arasında büyük ödüller almış ürünleri de var.mesala ödüllü krem 'skin aktivatior'.

    bizimkiler ürün satmıyo bu arada,organizasyona ağırlık vermiş durumdalar, ve her ay 3.500 liralık ürün siparişi verip biz yiyoruz.

    ama şu konuda haklısınız ; ürünler çok pahalı..özellikle bizim ülkemizin insanına göre çok pahalı.keşke biraz daha uygun gelseydi yurtdışından,herkes tanıyıp konuşsaydı.bu da ABD nin fiyat politikası maalesef,ürünler çok kaliteli ama maalesef çok pahalı.

    son derece samimi yazdım bu mesajı,yanlış anlaşılmasını istemem.amacım herbalifeyi savunmuş olmak için savunmak değil.hem bir zararı çıkmış olsa şimdiye kadar, ben utanırım bu ürün iyi demeye.insan sağlığıyla oynanır mı hiç para için.ne ben ne de ailem bu kadar şerefsiz değil,paraya da bu kadar muhtaç değil!

    ve bunları yazmamdaki sebep hiç bir şekilde ailemin işi yapıyor olması da değil.burda ne ismim belli ne şehrim.onlar siz iyi deseniz de kötü deseniz de yaparlar bu işi çünkü memnun müşteri kitlesi oluşmuş,organizasyonları inançlı ve kuvvetli.ben sadece bildiğimi yaşadığımı yazdım buraya.


    teşekkürler.




  • annem kilo vermek için bu ürünü 1 ay kullandı ve bu sürenin sonunda ağızının içinde yaralar çıkmaya başladı ve bunun yüzünden hastaneye yatmak zorunda kaldı. ürünü kullanırken satan kadın 3 günde bir arıyordu annemin hata olduğunu söyleyince birdaha hiç aramadı telefonlarımızada bakmadı


    bu ürünü kullanmayın normal diyet ve spor yapsanız daha hızlı ve sağlıklı külo verirsiniz
  • Arkadaşlar bu tartışma bitmez. Bir tarafta yıllardır dünyanın dört bir yanında faaliyet göstermiş, dallanıp budaklanmış köklü bir organizasyon ve ciddi bir sermaye; diğer tarafta ise sadece bireyler var.

    Ben kişisel olarak herbal life ve benzeri (bioslife, forever living vs vs vs…) ürünlerin ilgili oldukları “son şeyin” sağlık olduğunu düşünüyorum. Hazır burada bu ürünlerden kullanan ve mucizevi bir şekilde faydalanan kullanıcılar varken aklıma takılan birkaç şeyi sormak istiyorum…

    • 30 yıldır faaliyet gösteren bir organizasyon, ürünleriyle vaat ettiklerinin onda birini bile gerçekleştirebilseydi bugün halen tartışılır mıydı? İlaç sektöründen örnek verirsek bugün antibiyotikler veya viagra gibi etkinlikleri ispat edilmiş ürünler hakkında böyle tartışmalı bir durum yoktur.
    • Nasıl bir firma, saç dökülmesinden kıl dönmesine, kilo almaktan kilo vermeye, diş temizliğinden kepeklenmeye, sivilceden diyabete, cilt bakımından barsak hareketlerini düzenlemeye ve daha sayamadığım birçok alanda faaliyet gösterebilir ve ürün piyasaya sürebilir? Nasıl bir teknolojik, bilimsel ve ekonomik güç bütün bu alanlarda mucizevi sonuçlar veren ürünlerin üretilebilmesini sağlayabilir? Devasa sermayeleri ve kârlılıkları, ar-ge’leri olan dünyanın en önde gelen ilaç şirketleri bile böylesine farklı alanda aynı anda faaliyet gösteremezler.
    • Gelelim ürünlere… Sürekli ürünlerin doğal ve bitki kökenli olduğu ileri sürülüyor. Bitki kökenli veya doğal olması o ürünün zararsız olduğunu garanti eder mi? Tarih boyunca insanları öldüren birçok zehir de doğal ve bitki kökenli değil midir?
    • Eczane rafında gördüğünüz en basit ilaç bile yıllarca süren deneysel çalışmalar, sayısız ruhsatlandırmalar ve epeyce masraf sonrasında o rafa inebilmiştir. Sizlerin en iddialı ürününüz ne kadar sürede satış safhasına gelmiş ve hangi aşamalardan geçmiştir?
    • Ürünlerinizin satış stratejisini açıklayabilir misiniz? Niçin eczanelerde bulunmuyor? Neden birebir satışlar yapılıyor? Kilo problemi olmayan, kadife ciltli, fırça saçlı gürbüz bir arkadaşımız organizasyonunuzda sadece satış görevlisi olarak bulunamaz mı? Niçin illaki ürünlerden almak zorunda ?
    • Ürünleriniz niçin Tarım ve köyişleri bakanlığınca onaylı; sağlığa dair bu kadar iddialı ürünlerin Sağlık bakanlığınca onaylanması gerekmez mi?

    Aslında soracak yüzlerce soru var. Biraz mantıkla binlerce de olabilir. Benim nazarımda herbalife’ın avon’dan farkı yoktur. Hatta Avon daha mantıklıdır, en azından rujun veya duş jelinin bir haddi vardır; kansere, diyabete çare olduğunu iddia etmez. Her ikisi de insanların “daha iyiye olan açlığını” suistimal eder, fırsata döndürür ve menfaat için kullanır. Sağlık kocaman bir maskedir ve tepe tepe kullanılınır.




  • aaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 31 Ağustos 2009; 1:26:09 >
  • Keşke sorulara cevap verebilseydiniz de bunların sadece benim genelleme yaptığım kendi doğrularım olduğu netleşseydi.

    Kendi ürünlerinizi ne kadar tanıdığınızdan şüphe duyuyorum; çünkü bahsi geçen ürünler gıda değil "gıda katkısı" olarak geçer. İkisinin arasındaki farka kanisinizdir inşallah.

    Gerçekten Sağlık bakanlığının bir onayından haberim yok; varsa böyle bir onay bizimle paylaşın lütfen. Ancak bakanlığın ürünlerin olası hepatotoksisitesi ile ilgili tespitler hepimizin malumu.

    İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım; sizin 4 milyar ciroluk şirketininz sadece Türkiye'de değil faaliyet gösterdiği bütün ülkelerde aynı argümanlarla karşı karşıyadır. Kaldıki sizin ürünlerinizden çok daha sağlam bilimsel temelleri olan "anti-aging" ve "organik tarım ürünleri" bile sağlık açısından tartışılırken sizlerin bu gocuntusu neden?

    Ben size niçin bu şekilde pazarlandığını sormuşum; cevap: Sistem böyle. Sisteminiz, aldığınız satış ve pazarlama teknikleri eğitimi ile birebir karşıdaki insanı etki altında bırakmak ve insani zaaflarını menfaate çevirmek üzerine kurulu.

    Eskiden bu sistemin adı daha dürüstçe "şarlatanlık" olarak geçerdi şimdilerde daha trendy bir isim "Network Marketing".....




  • aaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 31 Ağustos 2009; 1:25:53 >
  • Bolca laf ancak sorulan sorulara halen hiçbir cevap yok.

    "Katkı" ve "takviye" arasındaki nüansı vurguladığınız için teşekkürler. Ancak her ikisi de gıda anlamına gelmiyor daha önce sizin dediğiniz gibi.

    Bu ürünler hakkında bilgim olmadığını nerden çıkarıyorsunuz. Bu ürünler hakkında en az sizin kadar bilgi sahibiyim ve bu yüzden kullanmamaktayım. Bu arada ürünlerin hepsinin hiçbir işe yaramadığını da iddia etmiyorum; ancak hiçbirinin sağlıklı beslenme ve düzenli spora alternatif olamayacağını biliyorum. Hele hele bazı pazarlamacılarınızın anlattığı mucizevi sonuçların hepsinin palavra olduğunu da adım gibi biliyorum. Sırf bu eğreti ürünlere güvenerek insanların spor yapmaktan vazgeçmelerine veya kullandığı tıbbi ilaçları bırakmalarına gönlüm hiç razı olmuyor.

    Bünyenizdeki doktorlardan hemde nobel ödüllü doktorlardan bahsetmişsiniz... Ben o doktorları biliyorum, vasat ve altında oldukları için böylesine paramedikal yollar ile nafaka doğrultmaya çalışan arkadaşlar. Nobel dediğiniz hadise ise Orhan Pamuk'tan sonra ne olduğu hepimizce aşikar.

    Beckham'dan inter'den referans vermişsiniz. Parayı bastırın, sponsor olun isterseniz İngiltere kraliçesine bile kullandırabilirsiniz. Bu işler böyle.

    İnsanların bu işlere nasıl alet olduklarına gelince, o konuda da aşağıdaki adresteki blog'da bir video var. Onu izleyin anlarsınız nasıl bir düzenin kurulduğunu.

    http://herbokubilenadam.blogspot.com/2009/08/previously-on-herbalife.html




  • bu şirkette işler üye yaparak vede yaptığın üyelere satış yaparak vede onların kazandırdığı üyelerinde yaptığı satıştan belli bir oranda yüzde alarak yürüyor.yani bir çeşit piramit misali.kaymağı en üstekiler yiyor.belli bir zamandan sonra üye kişilerinin adedine ve satışlarına bağlı iş yapmasanda para geliyor.bir rivayete göre ünlü sinema sanatçısı salih güneyde kafadaki yönetimdeymiş diye duydum.ürün kalitesi hakkında bir bilgim yok.ama tek bir gerçek varki sağlıklı yaşamak düzenli beslenmek ve spordan geçiyor.kolay verilen kilolar kolay alınır.zor ve sporla verilen kilolar, boğazınızı tıtar ve sistemli bir şekilde çalışırsanız kalıcı oluyor.
  • Dün itibari ile bir arkadasimin teklifi üzerine bu toplantida bulundum.Toplantiya giderken aldanmayacaktim ancak cikista aldandim ve işi düsünür buldum kendimi.Neyseki bugun kendimi toparladim arastirdim ve burdayim.Ortamin havasindanmi suyundanmidir bilemiyorum cezbetmeyi biliyorlar.Kafaniza takilan sorulari verdikleri molalarda sponsorlar sordugunuzda sizi ikna ediyorlar ve cezbedici yönü yani para yüksek oldugu icin ikna olmanizda bu kadar kolay oluyor.Bunlarin hepsinin birer hikayesi var fakirdik muhtactik gecinemiyorduk vs vs para lazimdi ve para icin sagliginizla oynariz!!!!!!!!!

    Bir bayan konusmaci cikiyor diyorki 98 de Ankarada ilk kuruculardanim bir gazete ilaninda gördüm toplantiya gittim ve dünyam degisti.Konusmanin ilerleyen diliminde Sayin abimin cok degerli insanin beni o toplantiya cagirmasi benim icin büyük bir sansti benim icin.Şimdi bunu soyleyen kişi buraya gazete ilani ilemi gitti yoksa sayin abisimi cagirdi.

    bu bayan sonra diyorki evimiz cok genisti ve cok yüksek kiramiz vardi kocam ile severek evlendim cok büyük bir evimiz vardi o cok sevdigim bir insan beni yari yolda birakti.kredi karti borclarim ve birikmis ev kirasi ile bas basa kaldim.Sonra bu kisinin resmini yayinladilar mutfakta cekilmis mutfak 2 metre kare ev kocaman ama mutfagi cok ufak.Kocam beni borclarla bas basa birakti sonra bu işle mesgul iken hansla tanistim evlendim cok mutluyum iki cocugum var.Yani hansla evlendin gecim kaynaginiz bu iş bu ürünü cikipta size kötüleyemem dese yeridir. :)

    en son bölümde kitap cikaran yazar zehir cikti bu arkadasin basari öyküsünü dinledik.arkadas gecmiste cekildigi bir bakkal resmini yayinladilar.resim eski tmm anladik sonra 92 yilindaki marketin resmini koydular.92 yilinda doritos vardida bizmi yemedik.molfix cocuk bezimi vardida biz bilmiyorduk.yani insanlari kandirmak adina birseyleri düzenlerken bir cok acik veriyorlar ve bunu görmezden geliyoruz.Cikarkende uyariyor olayin büyüsüne kapilmissiniz disarda sizi uyaracaklar burdayken kararinizi verin ürünlerimizin kölesi olun gibisinden.Yani kafanizdaki at gözlüklerini cikarin onlari dinlemeyin siz cikarin biz yenilerini takalim ve bize para kazandirin.

    ozellikle onde işin kaymagini yiyen saksakci takimi onlari ele veren en onemli etken.Bunu görmemek icin zzihinsel özürlü olmak gerek.Birde ilgimi ceken kapali insalarin toplantidaki cokluguydu sanki bir dini sömürü kokusu vardi.Sahneye cikan arkadaslar Allah a hamd olsun kelimesini agizlarindan eksik etmiyor.Hele bir tane basi türbanli hatun beni psikobat edicekti.Kafasindakini bir bez parcasi olarak düsünüyordu sanirim.Müslüman bir genc kiz o kadar erkegin arasinda sahnede öyle dans etmesi bana koydu.Yani tasiyamayacagin kimlige bürünme kizim ya basin acik gez cik sahneye oyna yada insanlarin kafasinda kapalilardami boyle oluyor dedirtme.o kadar erkegin arasinda dans et senin neyine.

    Ortam büyüleyici arkadsalar paranin miktari bal kaymak.Anlamadigim bu kadar işe yarar bir ürün 30 yildir varda neden ülkemizde yeni yayilma asamasinda bu kadar sıkıntı yasiyor ki biz Amerikanin en önemli pazarlarindan biriyiz ayrica tip bu kadar ileriyken doktorlar bu ürünleri önermiyor.david backhem ve milan takimi sponsormus seneyede galatasaray olacakmis diyorlar.Parayi veren düdügü calar siz bu insanlara bu kadar para kazandirirsai yedi ceddinizi sponsor ederler.Birseylere bu kadar körü körüne baglanmak kadar bagnazlik olamaz ki konu insan sagligi iken.Bu ürünün insanlarin sagligina vermis oldugu fayda yada zarar yaninda ülke ekonomisine vermis oldugu zararin kaymaginida bu halkanin basindakiler yiyor ve siz birey olarak bunlarin takibini yapamazsiniz.Bu nasil oluyor derseniz en basit anlamda sigortasiz isci ve vergisiz satis firma kari maximum.Bu kar sonucta bu kişilere ücret olarak ödeniyor.Pastadan yüksek geliri halkanin basindaki aldigina göre zararin kaymagi yani ülkesini zarara ugratan bu kisiler bu zarari kendilerine ekmek yapiyorlar ve bunun adina hakli ve saglikli kazanc diyorlar.Yarin bir gün Allah bunun hesabini sorar.Kul hakkinin göz ardi edildigi bu tür saadet zincirlerinin sonunu bir cok kere örnekleri ile gözlemledik.

    sonunda ne oldu

    Halkanin üstünde olanlar voleyi vurdu.Halkanin altindakiler topu tuttu..Kullanip zarari görenlermi onlari savunacak bir yetkili yokkkkkkkkkkkkkkk!!!!

    Biraz mantikli düsünseler bu insanlarin kimi zaman dini duygularimizi sömürerek kimi zaman hayallerimizi sömürerek (hayaller saglikli yasam zayiflama para kazanma vs vs gibi) bu işi yürüttüklerini görebilirler.Sagligin sürekli ön planda tutuldugunu söylüyorlar ama satis üzerine sürekli egiitim veriyorlar.

    KİMYASAL MADDE YOKMUŞ

    Ürünlerde kimyasal hic birsey yokmus diyorlar.Bunu diyen mobilyaciliktan bu ise baslamis bir arkadas genel sunumu yapan oydu zaten.Ticaretle ömrü boyunca ugrasmis ve bir kitap bile bitirmedigini bu iş ile tanisincaya kadar okumadigini soyleyecek kadar pişmiş bir yazar ve hemsire iken nasil bu iş ile taniştigini kendisi bile bilmeyen hans ile evlenmis bir bayan.Yanliz bu üc kisininde agzi iyi laf yapiyor Allah var.Ben üniversite bitirdim şunu diyebilirim bu yüksek ögrenim yapmamis ve hayatta sürekli para sikintisi cekmis ve bunu asmak icin herseyi göze almis insanlarin bana saglayacagi para kazanmak ugruna insanlarin sagligi ile oynayacagi düsüncesidir.Birileri oyle gözlük takmiski numarasini burada verecek kadar sasirmis.Acaba bu arkadaslar savunan bu işi yapan egitimini tamamlamamiş bu insalar ki kul hakkina girecek kadar ac olan bu insanlar sizce icerisinde ne olup olmadigi ile ne kadar ilgileniyor olabilir.Saglikli yasam icin saglik kuruluslarina basvurun bu tür insanlarin tuzagindan uzak durun.



    Şunuda söylemeden gecemeyecegim iki kisi cikardilar satis birincisimi nesi artik bi ayda 4 bin kazanmislar.Biri bayan biri erkek olan bu arkadaslarin sahnedeki sunumlarini dinleseniz arkatarafinizla gülersiniz emin olun egitimli kisilerin bu insanlarin tuzagina nasil düstügünü anlamlandiramiyorum..Kiz daha önündeki yaziyi okuyamiyor digeri zaten bilgisayarin b sinden anlamadigini soyledi ve aklindan gecenleri ucari bi sekilde dile getirdi.sonucta yapmasi gereken ortamdaki insanlari etkilemekti.

    Çok uzattim ama burda bu arkadaslari savunacak cok kisi vardir cünkü para kazaniyorlar ve insanlarin sagliklari umurlarinda degil yolun basindayken bu insanlara sizler para kazandirmak yerine ülkenize fayda saglamak adina derdinize cözümü saglik merkezlerinde arayin.


    Yukarda okudum birde 13 yasinda bir kardes kilo almak icin kullaniyormus..kardesim sen daha fiziksel gelisimini tamamlamamissin.ben 13 yasindayken senden farkli degildim suan 180 küsür boyum 80 küsür kilom var.Bence bir an once kullandigin maddeleri birak once gelisimini tamamla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaRRamsaRR -- 28 Eylül 2009; 15:18:04 >




  • Arkadaşlar öğrencilik yıllarında bunların formül 1 mi 2 mi ne bir protein tozları vardı uygunduda.
    Kullandım; 1 ayda dikkat ederek 8-9 kilo verdim.
    Ancak bir sonraki ay da bunları fazlasıyla geri aldım.
    Para tuzağı arkadaşlar bütünüyle...(Benle beraber yapan arkadaş grubuda aynı sonla karşılaştı.)
    Umarım bu süreçten sonra organlarımıza zarar vermemişizdir.
    Düzenli spor gibisi yok.
    Herbalife'dan ölen maraşlı dondurmacı ustayı heralde unutmamışsınızdır da.Arena'da çıkmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocaday -- 30 Eylül 2009; 5:26:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THe_uNiQue

    Cevap vermeyecektim ama kısa bir cevap vermek isterim.. En başta belirtmeliyim ki nickin gibi karamsarsın.. Devlet milet sakarya yapıyorsun ama hiçbirşey bilmiyorsun.. Bir kere bu işten alınan bütün vergi firma olarak TC ne ödenir.. Ayrıca kazanılan paralardanda ödenen vergi sonundaki miktar hesaba yatırılır.. Yani diğer konuları geçtim ama bilmeden birşeyler yazma.. Git araştır öğren sonra gel.. Üniversite mezunu olmuşsun da nolmuş.. Önemli olan Üniversite mezunu olmak mı?? Ondan çok var ülkemizde.. Git işe yarar adam ol.. Kendini geliştir.. Bizim ülkemize üniversite mezunu değil işe yarar kendini geliştirmiş insanlar lazım.. Universite okuyupta kendini geliştirmiş insanlar ise tam istenilendir.. Kusura bakma ama bir nevi o aptal dediğin insanların senden daha zeki ve bu miletini düşündüğüne emin olabilirsin.. Dini konudan da senden daha inançlı olduğuna da emin olabilirsin.. Bilmeden yorum yapmak herkese mahsustur demiştim.. Ama bilinçli yorumlar yaparsak sevinirim..
    Saygılarımla..
    cagataycankurt@hotmail.com



    Zerre bişey biliyorsan nickimi degisirim senin icin.Sen bu satişi yaptiktan sonra fatura kesiyormusun mali sattigina dahil.Hani bir reklam vardi bir alisveriş bir fiş.Sen satiyorsun vergisini nasil ödüyorsun biz bunlara dolayli vergi diyoruz bunlar ürün almadan yapilmaz sallayacak bisey buldun meydan boş salla bakalim.Ödenmeyen sigortalar içinde birseyler yazsaydinya cok şey bildigini sanan insanlardan degilim ama vergiler benim bilgim olan bir konu bu konuyu benle tartisacak kadar bilgin yok.Yazmis olmak icin yazma cabasi gösterecegine bu konuyu araştirmani tercih ederdim.Senin vatan perverligin benim TC em demenden belli oluyor ama benim Türkiyem burasi TC em degil ;) ki ben kul hakkindna bahsettim vatan millet sakarya yapmam ben vatan icin kursuna koşanlardanim ki bu ne seni nede baskasini ilgilendirmez.Yazacaksan mantikli tutarli birşeyler yaz.

    not:Onca şey yazdim yazdigima aldigim cevap cok şahaneydi arkadaşim bu işi yapan kişilerde senin kadar dar arkadaslar soylediklerine kendini nasil inandirmissin hepsi benden akilli demissin benden akilli olsalardi bende senin gibi onlarin arasinda olurdum ama ben degil sen onlarin arasinda olduguna göre benden degil ama senden zeki olduklari kesin...Para sıkıntısı varsa er kişi taşı sıkar cikarır kul hakkina girmez.Onlarin fukara hikayelerini dinleyin bu işi yapin onlar kazansin siz yerinizde sayin.Seni kandirirlar bir ay ugrasirsin süpervizor olursun sende üc beş kişi düsürsen 2 si süpervizor olsa 3 distiribütor olsa bunlardan bu iş icin caba sar etse bidisinin bidisi derken adamlar zinciri kurar vergi ödemeden mal saatar sigortasiz işci çalıştırır sende görmezden gelirsin.

    Acik ve aşikar diyorum sigortasız işci çalıştırıyorlar devlet harcamalarinin kaynagi vergi ödenmiyor.İki iki daha dört eder bunun kadar acik birşey neyi savunuyorsun bunu göremeyecek kadar gözlerin körmü arkadasim.

    Vergi kacirmak otomatik olarak kul hakkina girer bunu yukarda acikladim anlamak isteyen anlar.




  • HERBALİFE ilaç değil arkadaşlar öncelikle bunu söyleyeyim.Aynı ürün ile hem hem kilo alıyor,hemde kilo verebiliyor yada sporcu beslenmesi yapabiliyorsunuz ürün aynı kullanım farklı sadece.Sağlıklı yaşam firmasıdır.7 aydır kullanıyorum ben kilo verme adına başladım ve 14 kilom gitti kansızlığım,eklem ağrılarım geçti buda dengeli beslenmemden ve hücresel beslenmemdeb kaynaklandı 5 aydır işi yapıyorum çünkü yaşadığım sağlığa herkes kavuşsun istedim iç ve dış beslenme ürünleriyle mucizeler yaşadım ve ürün müşterilerim yaşıyor 100 ün üstünde tıp danışma kurulumuz var,nobel ödüllü ürünümü ve doktorumuz var.çok ciddi referanslarımız var en önemlisi 29 yıl ve 70 ülke lütfen arkadaşlar bilgi bir güçtür bilginin parçasında olanlar boğulmaya mahkumdur.Doğru yer doğru zamn ve doğru insanlara ulaşın inanın size yardımcı olacak ben dahil birçok HERBALİFE distiribitörleri var.Ben İstanbul'da ikamet ediyorum taksimde ofisim var işimi ordan inşa ediyorum,ekibim Adana'da ve Belçika'da bu arada eski İktisadçıyım ve üst ekibimde çok iyi yerlerde çalışıpta istifa edenler tek iş olarak yapıp ciddi sonuçlar almış olan kişiler var kendini ve sağlığını seven herkesle birgün yolumuz çakışıcaktır.ilgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olabilirim.s.hazalbircangulec@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.Sağlıkla kalın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: THe_uNiQue

    Şimdi sana edebiyat dersi mi vereyim bilmiyorum.. TC em yazmamışım dikkat edersen TC ne yazmışım.. Bu da Türkiye Cumhuriyetine demektir.. O yüzden sen ilk okuma yazma öğrenmelisin bence.. Diğer hususlara gelirsek kazanılan paralardan vergiler düşüldükten sonra hesaba yatırılır.. Bu nedenle de her ürünün vergisi o üründen para kazanan herkes tarafından ayrı ayrı ödenir.. O yüzden bilmişlik yapma da git araştır lütfen.. Ayrıca da kul hakkı diye dini sömürü de yapmazsan sevnirirm.. Bak vergi ödendiğine göre kul hakkı yokmuş demekki ki ayrıca kul hakkı yiyorlar demek çok büyük günah.. Lütfen bilmeden birşey yazma bir daha..



    cagatay ben zaten sen yazinda TC ne para yatirlir demissin bende ona binayen TC em yazmisim sen TCne demekle sanki senin TC en degilmis gibi konusuyorsun yani senin demek istedigini ben anladimda sen hala bisey anlamiyorsun.Vergi ödemeleri o dedigin sekilde olmaz sen bunlari cahil insanlardan ögrenip burda satmaya calisma.sigortasiz isci calistirarak bile firme kul hakkina giriyor sen burada hala savunma cekiyorsun.Senin hesabina para yatirilmadan devletmi vergi kesiyor az mantikli olya adamlar kesiorsa bunu sen buna vergimi diyorsun.bana araştir araştir diyorsun sen işin icindesin sen bizi bilgilendir ikna et hakaret etmeden düzgün bir sekilde cevap verirsen beni sevindirrisin.Ben kul hakkini kullanarak dini sömürü yapmiyorum ki yaptigimi farz edelim senin iicinde bulunan kişiler o kdar sömürü yapiyor bunu göremiyormusun.

    sigortasiz işci vergisiz satiş düsük maliyet yüksek kar harbelife a büyük alkiş..Daha cok sponsor bulurlar milan ve beckham gibi :) devam cagatay caliş amerikaya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ireliarzu

    merhaba arkadaşlar.nette geziyordum,başlık ilgimi çekti ve ben de bildiklerimi paylaşmak için üye oldum.bu yüzden bu ilk mesajımdır.ve yorum yapmam için kimse de çağırmadı beni buraya önce bu bilinsin.

    benim ailem herbalifede çalışıyor,yaklaşık 7 yıldır.babam saygın,çevresi oluşmuş çevrede oldukça iyi bilinen bir şahsiyettir.ek işe çok da ihtiyacı yoktur.öncelikle adına 'pazarlamacı' dedirttirecek bir iş yapmaz,ikincisi insanlara zarar verdiğini düşündüğü ürünleri asla tavsiye etmez ve tabiki hayatta her şeyin üstünde tuttuğu çocuklarına yedirmez.

    babam çok araştırmıştı,şuan 64 ülkede pazarı olan,başta Dr.David Haber ( Amerika'nın en iyi doktoru ünvanını almış) ve Dr.Louis Ignarro ( nitroksit ile ilgili buluşuyla nobel ödülü almış bilim adamı,doktor) olmak üzere yüzün üzerinde kaliteli doktordan oluşan bilimsel araştırma kuruluyla çalışan,ürün geçmişi bundan 30 yıl öncesine dayanan çok büyük bir şirket.ve ayrıca sadece türkiyede değil,64 ülkede de araştırmadan geçip ülkeye öyle giriyor ürünler.ve bu ürünleri 50 milyon memnun müşteri kullanıyor dünyada.ve bir başlayan bir daha bırakmak istemiyor,düzenli kullandığı sürece tabiki.

    ve 25 yıldır kullanan insanlarla tanışmıştık biz yurt dışı toplantılarından birinde,kadın 70 yaşındaymış ama buna inanmak imkansız,o kadar sağlıklı ve genç görünüyor ki bizim tahminimiz 45 di..

    bir de yanlış anlaşılmasın,ben bizimkiler yapıyor bu işi diye demiyorum bunları,farkındaysanız şöyle güzel,böyle güzel de demedim.hepsi kanıtlanabilecek değerler verdiklerimin.bir de hem bu nasıl bir insanlık olabilir ki,para için insan sağlığıyla oynanır mı? oynayanlar vardır belki ama yakınlarının sağlığıyla oynanır mı? babam bana kızıyor eğer bir gün aksatırsam tabletlerimi,7 yıldır ısrarla bana sanki süt içirdiğinde mutlu olumuş gibi mutlu oluyor ürün kullandığımda.çünkü sağlık veriyor bana,gerçekten de öyle.

    sağıksız beslenmeden kaynakanan kan değerlerimde dengesizlik vardı,ve şuan normal seyrinde değerlerim.babamın da annemin de kolestrolleri normal düzeyde,tansiyonları,şekerleri yok.hiç bir sağık problemleri yok.(maşallah) ikisi de 50 yaşında insan.tabi ürüne bağıyorlar bu sonuçları.(şirket ilaç olmadığı için sağlık amaçlı satılmasını istemiyor ürünlerin) ama beslenme kaynakı rahatsızıkların ortadan kaldırılmasına büyük yardımı dokunuyor.

    bir de ürünleri arasında büyük ödüller almış ürünleri de var.mesala ödüllü krem 'skin aktivatior'.

    bizimkiler ürün satmıyo bu arada,organizasyona ağırlık vermiş durumdalar, ve her ay 3.500 liralık ürün siparişi verip biz yiyoruz.

    ama şu konuda haklısınız ; ürünler çok pahalı..özellikle bizim ülkemizin insanına göre çok pahalı.keşke biraz daha uygun gelseydi yurtdışından,herkes tanıyıp konuşsaydı.bu da ABD nin fiyat politikası maalesef,ürünler çok kaliteli ama maalesef çok pahalı.

    son derece samimi yazdım bu mesajı,yanlış anlaşılmasını istemem.amacım herbalifeyi savunmuş olmak için savunmak değil.hem bir zararı çıkmış olsa şimdiye kadar, ben utanırım bu ürün iyi demeye.insan sağlığıyla oynanır mı hiç para için.ne ben ne de ailem bu kadar şerefsiz değil,paraya da bu kadar muhtaç değil!

    ve bunları yazmamdaki sebep hiç bir şekilde ailemin işi yapıyor olması da değil.burda ne ismim belli ne şehrim.onlar siz iyi deseniz de kötü deseniz de yaparlar bu işi çünkü memnun müşteri kitlesi oluşmuş,organizasyonları inançlı ve kuvvetli.ben sadece bildiğimi yaşadığımı yazdım buraya.


    teşekkürler.







    Merhaba Arzu herballife ı araştırırken buldum bu siteyi. 7 yıldır kullandığını yazmışsın bana biraz daha yardımcı olabileceğini düşündüğüm.

    Annem de bu ağa katıldı ürünleri kullanıyor yaklaşık 1.5 ay oldu 5 kilo verdi hayat buldu kadın 1.5 ay öncesine kadar gününün yarısından fazlasını uyuyarak geçiriyordu hep uyuyordu ve hep dinlenmeye ihtiyacı vardı... şimdi çok enerjik artık eskisi kadar uyumuyor bu da beni mutlu ediyo açıkçası. o enerjisinin sebebini düşünüyorum yapacak bi işi olması mı yoksa toplantılardaki coşkuyla beyinlere yer ettirdikleri para kazanma hırsı mı? herneyse onun coşkusu beni de sürükledi ve bende kullanmaya başladım ürünleri 2 hafta dolmadan bıraktım herballife tan ölenlerin olduğunu söyledi bi arkadas olurmu öyle şey dedim inanmadım araştırdım hemen...

    http://www.gidaraporu.com/herbalife-hakkinda_g.htm

    http://www.diyet.com.tr/index.asp?actions=herbalife

    http://www.islami-video.com/helal-gida/herbalife-hakkinda-abd-saglik-dairesinin-fda-uyarisi.html

    http://www.gidaraporu.com/herbal-urunlerden-yeni-bir-olum_g.htm

    yukarıdaki siteler karşıma çıktı ve hepsinde birbirine benzer şeyler yazıyordu ve sonucu aynıydı ölümlere neden olduğu...

    meyve veren ağaç taşlanır misali bi umut deyip diğer bildiğim zayıflama ürünlerini aradım bi hışım onlar içinde de bu tür şeyler yazılmışmıydı?. yazılmamıştı!!! ve ben yıkıldım annem e söyledim.inanmadı ona yazılanları okuduğum halde inanmadı! toplantılarda beynine yüklenen sözcükleri sıraladı ardı ardına. (ardı ardına sıralaması telaşlanmasındanmıydı yoksa son zamanlarda konuşurken kontrolünü kaybedecek şekilde hızlı konuşmasından içtiklerinin yol açtığı fazla enerjisi miydi bunun sebebi?) İnanmadı yalvardım anne sana bişey olursa ben naparım dedim ya sattığın kişiler!!! düşünmek bile istemiyorum dinlemedi annem işime karışmaa dedi. elimden geleni yaptım o an bıraktım zaten o kullandıklarımı da! bırakmadı ve karşı çıktı o denli hırslanmıştı!!! dün ne zamandır konuşma olanağı bulamadığım sponsoruna gittik sordum ona. dedi olurmu öyle bak biz öldükmü. hem bu kadar insan aptalmı kullanıyolar... tabii ki yeterli olmamıştı inanmama ölümden bahsediyorduk çünkü david beckham dan ve diğerlerinden vs. örnekler verdi kefilim senin için dedi. bi şekilde ikna olmuş gibi oldum üç kişilerdi ve onlardan cıkan enerjiyi düşünün. önce kendimde uygulamaya karar verdim 15 günde bir tahlil yaptıracaktım.ama şimdi araştırırken maraşlı dondurmacı recep ustanın herballife ın ölümlerinden olduğunu öğrendim...

    Okuduklarım mıydı doğru olan?

    herballife ın formasını giymiş david beckham ın resmi mi?

    yoksa recep ustanın ölüm nedeni miydi gerçek olan!!!

    birşey söyle de inanıyım arzu inan senden daha çok istiyorum doğru birşey olmasını

    ama bana tarım bakanlığı onayından...

    doktorların onayından...

    sporcuların formasından bahsetme olurmu? çok fazla duydum çünkü!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yeniay_ -- 6 Ekim 2009; 3:24:20 >




  • öncelikle herkese merhabalar.. herbalife hakkında nedense insanlar hep ön yargı ıle .. kafalarından sallama bi sekilde yazıyorlar..akıl sahibi olmayan insanlar neden se fikir sahipleri..bu urunler zararlımı.... konu bu değilmi.. evet bu urunler zararlı, çünkü annem bu urunlerle 4.5 ayda 25 kilo verdi..eskiden tansiyon kolestrol sorunu vardı bu rahatsızlıklarını astı.. önceden 1 saat yürüdügü zaman yataklık olan kadın.. ürünler sayesinde daha enerji dinc oldu... aynı sekilde annemin sonucuyla teyzem urunleri kullandı.. kilo vermek icin.. teyzeme bu urunleri temin ettim kullandırdım..her telefon actıgımda kendısınden ALLAH razı olsun alıyorum...neden biliyormusunuz.. teyzem 105 kılodan 85 e ındı.. onceden ramazan ayında 3 gunden fazla teravih namazı kılamayan teyzem.. kıldıgında yataklık ve hasta olan teyzem.. bu sene teravih namazlarını kıldıgını soledi.. cunku enerjisi arttı.. kendisini 20 yasındaki gencten daha iyi hissettiginiz soledi... hala insanlar ön yargılı bı sekılde zararlı felan diyor.. ben cok arastırmasını yaptım..bana da bu is teklifi sunuldu..kabul etmedim..ama birgun edebilirim.. cunku ciddi anlamda sonuclar alıyorum cevremdeki insanlar tarafından..mevcut isyerim var..belki birgun neden olmasın..ben cok arastırmasını yaptım..emin olmadıgım bir seyi anneme kullandırmazdım..herbalife inter takımının valencia takımının ve strasborg takımının amerikanın galaxy takımının ve david behkham da oynadıgı takım..hepsinin sponsoru.. bu urunler kotu olmus olsa.. zararı olmus olsa soruyorum simdi o milyondolarlık futbolculara bu urunlerle sporcu beslenmesi yaptırabilirlermi?? herkes kafadan atıp tutuyor... urunun kullanıp da sonuc almamıs ınsanlarda tamamen kendı hatalarından dolayı.. kullanmak zor geldıgı ıcın.. yada urunu ona temın eden ınsanın dedıklerını deılde kendı kafasına gore kullanan ınsanlar sonuc almamıstır.. yada bır gun kullanıp sonuc beklemislerdir.. yada bı gun kullanıp uc gun kullanmamıslardır..ondan sonra gelsınler buraya soyle boyle desınler... ya soruyorum herkese koskoca NASA TEKNOLOJİSİ 26 yıldır herbalife urunleri ile besleniyorlar..uzaya cıkan astronotlardan bahsedıyorum.. uzaya cıkarken cacık pilav götürmüyorlar...onun dısında doktorlarıda arastırdım..70 ülkede faaliyetde olan bu firma her ulkeden en iyi doktorları kendi bunyesıne katıyor..turkiyeden ALİ KOCAİLİK herbalife bunyesinde..bu kisi rahmetli turgut özalın doktoru..ona bypass ameliyatı yapan insandır..ayrıca dünyaca ünlü kalp cerrahı MEHMET ÖZ ' ün HOCASIDIR... onun dısında 30 yıllık arastırması sonucun da kalp krizini beyın kanamasını onleyen urunuyle nobel odulu almıs doktorda herbalife bunyesınde.. 30 yıllık arastırma yapıo bir ürün buluyor ve ürün sadece herbalife... daha neyi konusuyorsunuz siz yaa.. gidin siz kahvede zar sallayın.. bayanlarda gitsin örgü örsün.. bugun hastaneye giden insanların nedeni ne sanıyorsunuz... tamamen beslenme kaynaklı problemler.. seker hastalıgı kanser kalp damar rahatsızlıkları ülser migren vs. butun hastalıklar beslenme kaynaklı problemler.. onceden seker hastalıgı yası 45 yaslardayken sımdı neden anne karnındakı bebege kadar dustu.. cunku yedıklerımızden... işte herbalife urunu gun gelıcek herkesın mutfagında olucak...cunku ciddi anlamda dusunuyorumda gercekten sektor bu.. ve ister inanın ister inanmayın.. gun gelicek insanlar tabletler le beslenıcek..benımde yakındır bu ıse gırmem.. kardesim bu isin icinde gayetde cok iyi gidiyor.. önceden gülmeyen insan simdi saglıklı sekılde guluyor.. gulduruyor.. kimse hikaye anlatmasın artık.. umarım herkes bilinclenmistir..biraz arastırmacı olun lutfen...




  • Selam Öncelikle

    ArkadasLar kesinLikle zararlidir !!!!!! Lütfen Okuyun Önemli!!!!!!!

    $öyleki Ürünü duzenli olarak kilo vermek icin 5 gun kullandim 3 gun sonra uyku sorunum ortadan kalkti kendimi fazlasiyla iyi ve enerjik hissediyordum.
    Bana Bu urunu basindan Beri Satan Distbitore (Dagiticiya) Sordugumda KesinLikle zararli Degildir Kesinlikle Yan Etkisi Yoktur Hatta 3 Gun Sonra Cok iyi Hissediyorum Diyince Süper Kesinlikle birakma dahada iyi Hissediceksin Demisti.

    Benim tavsiyeLerim uzerine Bi tanidik Daha aldi iLk 3 Gün Süper Uzerinde hafifLik hissediyor fakat 4cu Gun yatakdan Kalkamadi belden asagasini hissetmedi Yurudugunde bazi Bozukluklar Ortaya Cikti Tabiki Hic ürüne Sarmadik Cunku Distbitorumun anlatmalarindan yola cikacak Olursak Türkiyede 70 Bin kisi bu urunu satiyor ve hepsi super sonuc aliyordu. Ürünü Tabi Belden asagasini Hissetmemesine Ragmen hala kuLLandi Cevredeki Insanlar üründen olabilecegini Söylediler Bunun Uzerine Ürünü arastirdik.

    BitkiseL deyip Gecmeyin !!!! Kesinlikle Sadece BitkiseL Ve Dogal Degildir Shake' in Altindaki Icerigi Okuyun ve Yazan Kelimeleri arastirin!!!!!!!! (Kendimi neden iyi Hissettigimi ve uyku Sorunumun neden Ortadan Kalktigini Simdi Daha iyi anLiyorum Extacy Effekt Denilen bu urunun icindeki Maddeler Hem bagimlilik Hemde Yuksek Adrenalin Yapiyor Gunde Size 2 veya 3 Saat uyku biLe Yetiyor Bazen hatta 1 Saat Size Asiri ama zararli Enerji veriyor Bu Ani ÖlümLere Yol Acabiliyor Tabiki Zamanla Hatta urunu Biraktiginiz zaman Vucut Coktan bagimli Olmaktadir Ve Almadiginiz Taktirde Dahada Buyuk zararlara ugriyabilirsiniz) Biliyorsunuzki uyusturucu esrar vs. Bitkiden vb. maddelerden olusmaktadir ve Kimyasal Maddeler haric bu tur zararli bitkilerde bulunmaktadir urunun icinde. Lutfen arastirin Ben sahsen Hem türk hem alman Hem ingilizce Dilinde Olan sitelerde arastirdim ve inanin Cok Kötü Sonuclar alan ve bunun bedelini hala odiyen insanLar var.

    Herbalife Ürünün Yani Shake in Altinda Su Uyari Yazmaktadir Eger evde Bir herbalife Urunu Var ISe Bilirsiniz Uyari $uki; BU ÜRÜNÜ KULLANMAYA BASLAMADAN ÖNCE VEYA HERHANGI BIR KILO KONTROL PROGRAMINA BASLAMADAN ÖNCE BIR HEKIME DANISMANIZI TAVSIYE EDERIZ.

    BU ÖZELLIKLE KRONIK BÖBREK SORUNLARI OLAN VE INSÜLINE BAGIMLI SEKER HASTALARI ICIN ÖNEMLIDIR!!!!!


    Tabi sonraki arastirmalarimda bunun nedenini Ogrendim. Ani ÖlümLer , Inme Ve felc Beni Cok Korkuttu!!Hemen urunu Biraktim.

    Google'da "herbal ephedra death"i arattığınızda kaç tane link çıkacağına bakın. ya da "herbal ephedra lawyer
    veya herbalife zararlari.

    Solunum sistemi dekonjestanı olarak astım tedavisinde ve soğuk algınlığında kullanılan efedrin maddesinin kaynagı Ephera sinica / Ma huang bitkisidir. Efedrinin sempatomimetik ve santral sinir sistemi üzerindeki etkileri nedeniyle iştah azalmasına neden olduğu bilinmektedir. (arastirabilirsiniz kitap veya internet uzerinden)


    1990 ların başında patlayan herbal efedra çılgınlığı ABD'de arka arkaya gelişen ani ölümler nedeniyle bu ürünlerin yasaklanmasıyla son bulmuştur. Bu ölümlerden en bilinenleri, Minnesota Vikings oyuncusu Korey Stringer. ve Steve Bechler isimli baseball oyuncusunun ölümü olmuştur. Bu ölümler nedeniyle açılan 600 milyon dolarlık tazminat davaları halen sürmektedir.

    26 Aralık 2004 tarihinde Amerikan ilaç dairesi FDA, Epherda alkaloidleri içeren ürünlerin kilo kontrolü ve sporcu desteği olarak pazarlanmasını tamamen yasaklamıştır (amerikada yasaklanan urunler ama diger ulkelerde hala satisa devam ediyor!!)

    Ancak 30 milyar dolarlık obezite pazarı son derece caziptir ve çeşitli mahkemeler aracılığıyla geçtiğimiz yıl yeniden kontrollü olarak ABD de pazarlanmasına izin verilen bu madde nedeniyle 100 den fazla ani ölüm ve 1000 kişiden fazlasında da ciddi yan etkiler görülmüştür.

    Amerikan İlaç dairesi FDA, bu maddenin kilo verme amacıyla kullanılamayacak kadar tehlikeli olduğunu bildirmektedir.


    Mayo Clinic aşağıda bulunan ürünleri herbal efedra ihtiva ettiğinden dolayı tehlikeli olduğu ve kullanılmaması gerektiği açıklanmıştır

    Multi-ingredient preparations containing ephedra : Acceleration, AllerClear, AllerPlus, Andro Heat, Better BodyEnergy for Life, Bio Trim, Biovital Plus, Bladderwrack-Dandelion Virtue, Breathe-Aid Formula, Breath Easy, Cordephrine XC, Diet Fuel, Dymetadrine Xtrem, EPH-833, Ephedra Plus, Thermogen, Guarana-Gotu Kola Virtue, Herba Fuel, Herbal Decongestant Expectorant Capsules, Herbalife - Thermojetics Original Green, Mao-Bushi-Saishin-To, Metabolife 356, Metabolift, Metaboloss, MetaboTRIM, Naturafed, Naturally Ripped, Naturatussin 1, Nettle-Reishi Virtue, Power Thin, ProLab Stoked, Pro-Ripped Ephedra, Respa-Herb, Respiratory Support Formula, Ripped Fuel, SinuCheck, SinuClear, SnoreStop, Thermadrene, Thermic Blast, Thermicore, Thermo Cuts, ThermoDiet, Ultra Diet Pep, Xenadrine RFA-1.

    Görülen Yan Etkiler

    Endişe, ateş basması, uykusuzluk, migren, hafıza bozukluğu, kas ağrıları, kan basıncında yükselme,çarpıntı.
    Daha ciddi yan etkiler ise;
    Epileptik ataki, paranoid psikoz, bayılma, koma,kalp krizi, ani kardiak ölüm, ritm bozukluğu, beyin kanaması, böbrek yetmezliği , inme, felç.


    Zaten obezite nedeniyle son derece ağır bir yük taşıyan hastaya dışarıdan stimülan verilmesi son derece risklidir. Bu nedenle sevdiğiniz kişileri yukarıdaki listede bulunan ürünlerden uzak tutunuz.



    Herbalife ile İlgili Sağlık Bakanlığı Eczacılık Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Akar, Yazılan Mektup ve Alınan Cevap

    Herbalife isimli zayıflama ürününün, ancak doktor kontrolünde ve eczanelerde satılması gerektiği bildirildi. Sağlık Bakanlığı Eczacılık Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Akar, Merhaba’ya verdiği yazılı cevapta Herbalife isimli ürünlere, Tarım Bakanlığı tarafından gıda gibi değerlendirilerek ithal izni verilmesinin son derece sakıncalı olduğunu söyledi.

    İlaçlarla ilgili yaygın kanaattir; bir ilaç piyasaya çıkmazdan önce 3. dünya ülkelerinde kullanılır, etkileri görülür, sonra Batı -ABD kendi sınırları içinde piyasaya sürer.

    Nitekim Sağlık Bakanlığı’ndan gelen yazıda da tespitler yapıldıktan sonra ‘keyfiyet’in Tarım Bakanlığı’na iletildiği bildiriliyordu. Herbalife’la ilgili internetten de bir tarama yaptık. ‘Milyar dolar hedefi’nin nasıl tutturulacağı, pazarlama yapılan ülkeler, ‘herbalife’in çıkışı, ‘efadra’ içeren ürünlerin Kanada ve ABD’de yasaklanışına dair bilgileri de bu araştırma sırasında gördük. Bu araştırma sırasında gördüğümüz en ilginç ayrıntı ise, Herbalife, Aloevera gibi ürün pazarlamacıları için kartvizit basılabileceğini belirten ilan oldu.

    1. Hileli ürünler (kasıtlı):

    Hong Kong’ ta üretilen ve hap şeklinde satılan 'chuifong tokuwan' adlı maddenin eklem ağrısı, sırt ağrısı, başağrısı ve boyun tutulması gibi durumlara iyi geldiği kullanan hastalarca doğrulanmış. Ancak bu hapların kimyasal analizinde, üretim aşamasında içlerine chlorothiazide (tansiyon düşürücü), diazepam (sakinleştirici), mefenamic acid, indomethacin (romatizma ilacı), ve dexamethasone (kortizon) eklendiği tespit edilmiş. Kişilerin bu “bitkisel” olduğunu sandıkları haplardan fayda görmelerinin nedeni, kasıt ve hile ile içlerine katılan birden fazla ilaca bağlıdır (Texas Sağlık Departmanı ve FDA, ABD, Ağustos 1988).

    Hileli ürünlere bir örnek daha:
    Şeker hastalığı (diabet) tedavisi için satılan Çin kökenli 5 ayrı bitkisel hap incelendiğinde, içlerinde ancak sentetik olarak elde edilebilen ve doğal formda bulunmayan bir diabet ilacının olduğu (glyburide) tespit edilmiştir (California Sağlık Hizmetleri Departmanı, ABD, Şubat 2000).

    Zehirli kimyasallar, doğal toksinler ve biyolojik hastalık yapıcı ajanlarla kontaminasyon:

    Uzak doğu yapımı bazı ürünlerin içinde arsenik, kurşun ve cıva gibi ağır metaller olduğu tespit edilmiştir. Ortalama bir eğitim sahibi olan herkes etiketin üzerinde arsenik (arsenic), kurşun (lead) ve cıva (mercury) isimlerini gördüğünde o ürünün toksik maddeler içerdiğini anlayabilir. Diğer yandan cinnabar, realgar ya da litharge isimleri çoğumuz için pek birşey ifade etmez. Ancak gerçekte, 'cinnabar: cıva sülfit', 'realgar: arsenik sulfit' ve 'litharge: kurşun oksit' ten başka birşey değildir.

    Birkaç örnek:

    - İngiltere’de 39 yaşında bir şeker hastası halsizlik, iştahsızlık, karın ağrısı ve karaciğer enzim yüksekliği nedeniyle hastaneye yatırılıyor. Hastanın Hindistan kaynaklı “diabet ilacı” olarak etiketlenmiş bitkisel bir ürün kullandığı ve bu ürüne bağlı kurşun zehirlenmesi geliştiği tespit ediliyor…

    - Arizona’da 15 yaşında bir çocuk halsizlik, başağrısı, kas ağrısı, öksürük, kabızlık, ellerde ve ayaklarda uyuşma, kilo kaybı, tad duyusu kaybı ve kollarda ve bacaklarda güçsüzlük şikayetleriyle başvuruyor. Hastanın sivilce tedavisi için bitkisel bir ürün olan 'Crema de Beleza-Manning' kullandığı ve bu ürünün calomel (cıva klorür) içerdiği tespit ediliyor. Yani kısaca cıva zehirlenmesi…Daha sonra bu ürünü kullanan 89 kişi üzerinde yapılan araştırmada, 69 ‘unun vücudunda yüksek düzeyde cıva birikimi olduğu ortaya konuyor.


    . Etikette yazandan fazla ya da az aktif madde içermek:

    Etiketinde şu miktarda “ephedra (ma-huang) içermektedir” yazan 20 ürün incelenmiş ve bazılarında yazılandan 10 kat daha fazla olduğu tespit edilmiş. Ma-huang, efedrin yapısında bir alkoloid maddedir ve yüksek düzeyleri ciddi yan etkilere neden olur. Diğer yandan, bazı ürünlerin ise etikette yazdığı halde hiç ma-huang içermediği ortaya konmuş. (Herbalife'da Oldugu gibi)



    Bitkisel ürünlere bağlı toksik etkiler:

    Bitkisel ürünlerin toksik etkileri olabilir. Toksisite modern ilaçlarda da önemli bir sorundur. Ama modern ilaçlar geliştirme aşamasında sıkı kontrollere tabi olur ve kullanıma geçilince de yan etkiler yönünden takip edilir. Çoğu ilacın neden olabileceği yan etkiler bilinir ve hastaya bu konuda hem üretici firma hem de hekimler tarafından bilgi sunulur. Ama bitkisel ürünler ne yazık ki tamamen kontrol dışında kalmaktadır.

    SONUÇ OLARAK

    Tecrübelerimiz göstermektedir ki, hastalarımıza doğrudan “bitkisel ürünleri gelişigüzel kullanmayın, zararlı etkileri çoktur” dediğimizde, onlarda genellikle “ilaç tedavisinden başka tedavi bilmediğimiz ve bitkisel ilaçlar konusunda bilgisiz olduğumuz” düşüncesi oluşmaktadır. Bu yazıda bitkisel tedavi konusunda bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaştık. Takdir sizin…

    Umarim Yardimci Olmusumdur SaygiLar

    Anti_Herbalife ;)




  • Sakin Kullanmayin Herbalife i Basimiza Cok Is aldik Bizlerde !
  • arkadaslar bakın size olayı anlatayım bende sizin gibi bazılarının gibi is için ilana basvurdum ve is toplantılarına katıldım saşağalı bi hava var cok para kazananlar anlatılıyor falan bunlar hikaye... bende distribütör olcaktım ama vazgectim siz distribitör olarak ise basladıgınızda siz satıs yaptıkca onlarda para kazanıyor
    ve sizin kazandıgınız dusuk bi miktar para ama adamlar cok üye buldukları için bu paralar dağ oluyor ... size 2 hafta ürünleri tanıtcaklardır ve iş hakknında konusmak istediginizde hep lafı geveleyip konuyu deiştirirler .. arkadaslar bunlara kanmayın lütfen ya biraz zekayı calıstırın bu devirde para kazanmak o kadar basitmi? peki sabahtan aksama kadar calısıp sırf asgari ücret için ailesine para götürmek isteyen insanlar .. bunlar gerizekalımı ? herbalife da calısanlar cok mu zeki.. evet herbalifeda para kazanılabilir hemde cok ama bunları sadece bastaki insanlar kazanır ve sizi kullanmak isterler.. is için aradıgınızda size ürünleri anlatırlar anlatırlar banada anlattılar ben caktım olayı basında davranıslar o kadar yapmacıktıki :D 40 milyon su ürünü alcaksın su ürünü almaslısın iste insanlar seni görünce onlarda isteyecek alcak falan bunlar hikaye is için basvururlar ama sizi kullanmak isterler lütfen aldanmayın.. hemde ilk ise baslamanız için bile 130 milyon para istiyolar allah aşkına iş için mi gidiyosunuz para vermek için mi .. ve inanın bu daha bi baslangıc ... sizi partiye falan davet etcekler hallederiz falan dicekler ama parayı size yükleyebilirler.. ben bunları gördüğüm için biliyorum.. ama kanmadım tabi benim üzerimden kimsenin 5 kurus para kazanmasına katlanamam.. david beckham falan kullanıyomus diyolar :D ya hani şener şenin jilet satması varya onun gibi :D david beckham bole uyduruk bi ürünü kullanırmı ya hemde o kadar yan etkisi var insanlar bunları duyurmaya calısıyo ama inanın bu haberleri temizliyolar nedenmi? çünkü bu işin arkasında cok güçlü amerikan bankaları var ve bu olayları haber ettirmiyolar ... ben ne mi yaptım pekii.. ürün sözlemesini alana kadar bunların bana anlatııkları hikayeleri dinledim gözlerinde öle bi bakıs varki.. masum saf cocuk kekleriz :D ben hepsini dinledim sözlesmeyi de yarın alcam ve imzalamıcam :D sponsor olarak kendi adlarını vercekler ve ben calıstıkca aldıgım paranın sanırım %5 i de onlara gitcek ve ben calıstıkca onlarda kazancaklar .. siz böle bi karakterde iseniz buyrun girin para vererek ise baslayın :D sonra size sattıkca satsınlar :D size büyük bi nasihat ve kendimede kurtulus savasında atatürk bağımsızlığı istedi mandaya tamamiyle karsı geldi .. buda onun gibi siz ise girceksiniz ve adamlar sizin sırtınızdan gecincek.. bilmiyorum kabullenirseniz baslayın buyrun benden bu kadar ve inanın anlattıklarım kesinlikle doğrudur yemin ederim sakın kanmayın bole pazarlamacılara sakın..




  • topic tekrar canlanacak ama ben yine de yazayım... dün ilk toplantıya katıldım. ikinci toplantı için 120tl istediler sınırlı sayıda yer varmış(!) ve dün kapora yahut bütün parayı verirsek 90 lira olurmuş vs...

    şunu söyleyeyim kesinlikle DİNİ SÖMÜRÜ vardı. Türban takmış bir kaç tane genç kız vardı hatta ilk konuşmacı da oydu.... o kadar sapın(kendimde dahil) bulunduğu bir salonda sahneye çıkması benim ahlak anlayışıma ters....

    bizi toplantıya almadan önce içeride toplantı vardı. distribütörlerin toplantısı idi biz çıktıntan sonra da toplandılar yine distribütörler. acaba kimin ne söyleyeceğini mi kararlaştırıyorlardı içeride.

    david bekım ın bilmem nesiylermiş. hiçbirisi resmi bir belge göstermedi.

    bekım a sponsor olduklarının resmi belgesini göstersinler dediklerine inanayım

    milan a sponsor olduklarının resmi belgesesini göstersinler inanayım

    sağlık bakanlığından onayylı olduğunu destekleyecek belge göstersinler inanayım

    amerikada satılmadığının yalan olduğunu ispatlasınlar inanayım.

    ve ne olur pazarlama olmadığının üzerinde ısrar etmesinler.. ürün kendini sattırıyor diye pazarlama değil diyorlar.


    sadece bu sorulara cevap verebilseler ben de bu ürünün satışını yapacağım.

    kısaca network marketing sistemi ile bir alıp veremediğim yok. çok mantıklı bir sistem ve iyi kullanıldığında çok kaliteli hizmet verebileceğine inanıyorum. yalnız bu sistemi kullanan herbalife sağlıklı bir ürün mü tek sorum budur?




  • http://herbokubilenadam.blogspot.com/2009/08/previously-on-herbalife.html

    buradaki videodan daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz. toplantı aynen oradaki gibidir.


    bu da herbalife ın midenizde nasıl tokluk hissi oluşturduğunu gösteren bir video

    http://www.youtube.com/watch?v=dpyYcq-rJW4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLX -- 14 Ocak 2010; 15:22:20 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.