quote:
Orjinalden alıntı: universteli ayrıca signore nin başlık takıntısı yüzünden yeni konu açmaya baya soğudum.elimde yine çok dikkat çekecek flash konular var fakat artık küstüm desem yeridir. bu kaç oldu,"philips gümbür gümbür geliyor" olmayacakmış başlık.böyle olacakmış??? konu ile alakasızmış??? ben başlığımda Samsung gümbür gümbür geliyor demiyorum ki? neresi alakasız ben anlayamadım??? Saygılar "Philips Gümbür Gümbür Geliyor!!!" olarak yazılmış başlığınızı, üst konuda haftalardır duran uyarı sonucunda konuyu okumadan bile silebilirdim. Ancak hem konu başlığını düzelttim hem de size PM ile bilgi verdim. Yani iyi niyetimden dolayı sizin için vaktimi harcadım. Sonra birebir aynı amaçla açılan başka konu olduğunu gördüğüm için, yeni olan sizin konunuzu kilitledim ve daha eski olan (bu) konuya link verdim. Bunları sizi kaybetmemek, aksine kazanmak için yaptım. Bugüne kadar size kaç kere PM ile açıklama yaptığımı, yardımcı olmaya çalıştığımı siz de biliyorsunuz. Siz ise "bir konu içinde, bana PM bile göndermeden" yukarıdakileri söylemişsiniz. Bilmenizi isterim ki bundan sonra size karşı iyi niyetimden eser kalmayacak (kötü niyetli olacağım demiyorum, nötr olacağım). Kurallar ne ise hiçbir açıklama yapmadan uygulayacağım; aslında olması gereken de bu. Benim iyi niyetli her açıklamam bana dakikalara mal oluyor; karşılığı ise yukarıdaki mesajınızdaki gibi oluyor. Not 1 : Bu mesajı PM ile göndermedim çünkü sizin hakkınızda "neden bu kadar tolerans gösterildiğini" soran çok sayıda mesaj geliyor; bu mesaj bir nevi diğer üyelere de cevap olur. Not 2 : Eğer başlıklar konusunda şikayetiniz varsa, ilgili üst konuda mesaj yazarsınız, ben de size açıklamalar yaparım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >