Ejderha Mızragı Temel Olarak 3 Kitap daha sonra bunlarla bağlantılı ve bunlardan önceki olayları anlatan 130(yüz otuz)dan fazla kitap bulunan bir seridir
Temel Kitaplar * Güz Alaca Karanlığının Ejderhaları * Kış Gecesi Ejderhaları * İlkbahar Şafağı Ejderhaları
Bu 3 Kitapdan Sonra Efsaneler Üçlemesi
* İkizlerin Zamanı * İkizlerin Savaşı * İkizlerin Sınavı
Efsanaler Üçlemesinden sonra Ruhlar Savaşına Geçiş Kitapları * 2. Nesil * Yaz Alevi Ejderhaları
Ruhlar Savaşı Serisi * Batan Güneşin Ejderhaları * Kayıp Yıldızın Ejderhaları * Yitik Ayın Ejderhaları
YAN KİTAPLARDAN TÜRKCEYE CEVRİLMİS OLANLARI Kayıp Efsaneler
* Vinas Solamnus * Fistandantilus (Yeniden Doğuş)
Tanışmalar Serisi * Eş Ruhlar * Yol Tutkusu * Kara Yürek * Yemin ve Ölçü
Yan Kitapların Temel Karakterleri; Tanis Yarımelf Palin Majere Tasslehof Burrfoot Rasitlin Majere Caramon Majere Mina Gerard Usha Steel Brightblade Karanlık Dalamar Mareşal Medan Laurana Gilthas
Ana Tanrılar;
Kaos Paladine Gilean Takhisis
Hikayenin Ansalon Adlı Bir Kıtada Gecmektedir
Ansalon Kıtası;
Kendim Hazırladım Umarım Okumak İsteyenlere Yardımcı Olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 4 Şubat 2008; 18:23:23 >
Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me
Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me
Barbar
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
19 Ocak 2008, 22:26:38
Ben açmayı düşünüyordum sen önce davrandın..Eline sağlık beni bir zahmetten kurtardın. insanların fantastik kurgu dünyasını öğrenmesini gerçekten kendime bir borç biliyorum...o yüzden böyle bilgilendirici topicler çok iyi oluyor...tekrar teşekkürler...
Bende bayadır acmayı düsünüyordum sonunda el attım :) Fantastik Kurgu gercekten ayrı bir dünya ve cogu insan maalesef bu dünyaya önyargılı bakıyor
Cok Oldugu Gözünüzü Korkutmasın Hepsini Okumak Zorunda Değilsiniz Ama Başlayınca Fikrinizi Değiştirme İhtimaliniz Cok Yüksek
Bu kitapların zaten yarısı sacma sırf para kazanmak ıcın yazılmıs kıtaplar Bıtek Weıs Hıckam ıkılısınız kıtapları guzel onlarda bı saatten sora bozmusalr
Ama seni tuttuğumda sevgilim.Bilmiyor musun aynı şeyi hissettiğimi. Çünkü hiçbir şey sonsuza kadar sürmez.Ve ikimiz de kalplerin değişebileceğini biliyoruz.Ve zordur bir mum tutmak.Soğuk Kasım yağmurunda.Uzunca bir süre bununlaydık.Sadece acıyı öldürmeye çalışıyorduk.Ama aşıklar her zaman gelir ve gider.Ve kimse gerçekten emin değil bugün kimin gitmeye izin verdiğine.
Evet, isimleri tam telaffuz edemesen de Kullanıcı Adı'na ruh veren yazarların(Margaret Weis & Tracy Hickman) yazdığı kitaplar dışında okumaya değmeyen ve birden yükselen ivmesini kaybedip tavandan taban yapan bir seri olduğunu kabullenmek gerek. İlk üç kitabı, Raistlin tarihçeleri okumak orta seviyeli bir Fantastik-Bilim Kurgu okuyucusu için yeterli olacaktır. Shalafi Hastası iseniz ve/veya Dragonlance dünyasını Huma'dan Fistandantilus'a, Fizban'dan Dalamar'a tanımak istiyorsanız evinizi arabanızı satın ve hepsini alın okuyun(Bir kaç yıl sonra düşüncelerinizi burada bizimle paylaşın).