Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 1:35:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sayın Forum Kullanıcıları,

19.1.2008 tarihi itibariyle forum içi karışıklığı gidermek amacıyla tavsiye başlıklarını tek bir başlık altında toplama kararı alınmıştır. Bu bağlamda, yeni ürün satın alacak kişiler ayrı bir başlık açmak yerine; ihtiyaçlarını belirterek bu başlık altında mesaj atacaklardır. Buna binayen ayrıca açılan başlıklar kilitlenecektir.

Forum kullanıcılarına saygıyla duyrulur.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 6:41:29 

40ytl ye cowon u3 için kulaklık alacağım.
önerileriniz nelerdir?
dance tarzı dinliyorum
silikon olanlarda yalıtım(içten dışa -dışta içe) iyi oluyormuş galiba

SNR:95dB (A-Weighted)
Max Output:16 Ohm earphone : 30mW + 30mW
Frequency Range:20Hz ~ 20KHz

ep630 bu bağlamda rakipsiz mi başlığına göz gezdirdim övende çok yerende başka alternatif var mı?

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 6:52:33 

40 liraya, yarı kulakiçi kulaklıklarda, Ep-630'dan başka alternatifin yok. http://www.sanalmarketim.com/urun/CREAEP630

Fiyatına göre iyi bir kulaklıktır. Forumdaki yorumlardan başka; yabancı forum ve inceleme sitelerindeki yorumlara da bakmanı öneririm. Google'a 'ep-630 review' yazarsan, karşına Ep-630 inceleme yazıları çıkacaktır. Ordaki yorumlara göre bir değerlendirme yapabilirsin. Sahte olmamasına dikkat ederek gitti gidiyordan ucuza Sennheiser CX300 bulabilirsin. DH'nin ikinci el forumunda CX300 satan kişiler de var.

Tavsiye konularının tek bir başlık altında toplanması iyi olmuş. Eline sağlık şadov hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tech. Türk -- 19 Ocak 2008; 8:09:17 >

barisozer83

19 Ocak 2008; 7:42:35 

evet başlık iyi olmuş.. ben de ep630 tavsiye ederim..cx300 de alabilirsin ikinci el..

єςz.๒ö
X@ndeR

19 Ocak 2008; 11:56:29 

arkdaşlar fiyatı 170 ytl yi geçmeyecek şekilde ses kaydı da yapabilen bi mp3 player önerebilir misiniz?doğubank tan almayı düşünüyorum ona göre tavsiye verebilirsiniz. tşk ler.

this conversation is over
barisozer83

19 Ocak 2008; 12:37:12 

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

arkdaşlar fiyatı 170 ytl yi geçmeyecek şekilde ses kaydı da yapabilen bi mp3 player önerebilir misiniz?doğubank tan almayı düşünüyorum ona göre tavsiye verebilirsiniz. tşk ler.

iriver clix 1. jenerasyon 2 gblığı bu fiyatlara bulabilirsin.. veya pilli olarak iriver t60..samsung yp-t9 da olabilir.. pil süresi clixe göre daha iyi..

єςz.๒ö
roscoe36

19 Ocak 2008; 17:51:07 

Sony S515 kullanıyorum.Tiz ağırlıklı veya bas ağırlıklı olmayan yani ikisine iyi verebilen kulak içi olmayan 30-50 YTL arasında birkulaklık istiyorum.Ne önerirsiniz.Bir de girişi L şeklinde değil de düz olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 19 Ocak 2008; 17:51:48 >

leylandi

19 Ocak 2008; 19:51:17 

sennheiserin mx serisi kulaklıklarından alabilirsin.

petsise87

19 Ocak 2008; 20:40:00 

quote:

Orjinalden alıntı: roscoe36

Sony S515 kullanıyorum.Tiz ağırlıklı veya bas ağırlıklı olmayan yani ikisine iyi verebilen kulak içi olmayan 30-50 YTL arasında birkulaklık istiyorum.Ne önerirsiniz.Bir de girişi L şeklinde değil de düz olursa daha iyi olur.

Aynı sorun bende de var arkadaşlarSony NWZ-S515 var Ep-630 düşünüyorum.bu ayarda bişeyler tavsiye edebilirmisiniz yalnız ille de kanal içi olacak tek sart bu yani izolasyonlu olacak [:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 19 Ocak 2008; 20:43:42 >

Canon Power Shot A570IS
Pentax K100DS

RICOH Rikenon P f/1:4.5-5.6 70-210mm Macro | Cosinon f/1:1.4 50mm | Pentax-DA SMC f/1:3.5-5.6 18-55mm | Lowepro SlingShot 100AW | OCZ 2GB 150x
mavizaman

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 20:40:03 

mx 560 mı ep630 mu?

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
petsise87

19 Ocak 2008; 20:53:57 

Bide bu var arkadaşlar ne dersiniz ep630 ile kıyaslanır mı? lütfen nedeniyle beraber kötülerseniz philipsi memlun olurum

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 19 Ocak 2008; 20:54:37 >

Canon Power Shot A570IS
Pentax K100DS

RICOH Rikenon P f/1:4.5-5.6 70-210mm Macro | Cosinon f/1:1.4 50mm | Pentax-DA SMC f/1:3.5-5.6 18-55mm | Lowepro SlingShot 100AW | OCZ 2GB 150x
Scream_SlipKnoT

19 Ocak 2008; 21:20:03 

Arkadaşlar cowon f2 almak istiorum ama bazı takıldığım noktalar var.Öncelikle çok yüksek seste müzik dinleme taraftarı deilim orta seviyelerde dinlerim.Cowon un bu kadar yüksek çıkışlı olmasından ötürü düşük ve orta seviyelerde ses nasıl? dolgun ve temiz mi?Kulaklığım Sennhiser Px-100 genelde metal dinlerim ve dinlerken aradığım en önemli şeylerden biri bütün enstürmanları rahat bi şekilde duyabilmektir.Yoksa video resim vs çok da önemli deil.Birde bir başka konu fiyatı hakkında(Forumda bununla ilgili konu açtım ama pek cevap alamadım size sormak daha mantıklı):Şöyleki bu ürünün 4 gb olanı ereyonda 218 ytl http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41280
2 gb ise 225 ytl http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41279
Fiyatıda oldukça cazip.Acaba burdan almak mantıklımı?Güvenilir bir sitemi?
Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.

Nokia N Series Kulübü

Cowon F2 │Sennheiser Px-100 │Nokia N72
cemilova

19 Ocak 2008; 22:08:17 

Arkadaslar su an ipod shuffle 2.nesil kullaniyorum ama daha iyi ses veren bi mp3 player almak istiyorum.Aradigim tek ozellik ;shuffle i kullandiktan sonra olabildigince kucuk olmasi ve saglam ses vermesi.video filan hic onemli degil hatta ekrani olmasa bile olur yeterki kucuk olsun ve saglam ses versin yetr.Yorumlariniz icin simdiden cok sagolun

turkuaz29ist

19 Ocak 2008; 23:20:31 

Merhaba;

Arkadaşım Meizu M6SL ses açısından oldukça iyi sanıyorum fiyat aralığın 200-230 ytl. Forum başlığından Meizu m6 yı ir incele istersen.
quote:

Orjinalden alıntı: Scream_SlipKnoT

Arkadaşlar cowon f2 almak istiorum ama bazı takıldığım noktalar var.Öncelikle çok yüksek seste müzik dinleme taraftarı deilim orta seviyelerde dinlerim.Cowon un bu kadar yüksek çıkışlı olmasından ötürü düşük ve orta seviyelerde ses nasıl? dolgun ve temiz mi?Kulaklığım Sennhiser Px-100 genelde metal dinlerim ve dinlerken aradığım en önemli şeylerden biri bütün enstürmanları rahat bi şekilde duyabilmektir.Yoksa video resim vs çok da önemli deil.Birde bir başka konu fiyatı hakkında(Forumda bununla ilgili konu açtım ama pek cevap alamadım size sormak daha mantıklı):Şöyleki bu ürünün 4 gb olanı ereyonda 218 ytl http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41280
2 gb ise 225 ytl http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41279
Fiyatıda oldukça cazip.Acaba burdan almak mantıklımı?Güvenilir bir sitemi?
Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.