Bana 60ytl civarında ipod nano için kulaklık önerebilirmisinz?kabloları karışma sorunu olmasın.çok yüksek sesle dinlemem.ama dşarıdan ses almasa iyi olur.kulak içi olmalı.teşekkürler
cx300 ü direk ele.ie4 ondan daha üst modelidir bass-tiz daha dengelidir.ama senin yerinde olsam cx500 alırım.yeni bir model ve ie4 tende iyi olduğu söyleniyor.ie4 artık üretilmiyor.forumun ikinci el bölümünde uygun fiyata satan arkadaşlar var onlardan alabilirsin.elmasepeti.com dan da alabilirsin.gittigidiyora sakın bulaşma derim.
0 almayı düşünüyorum.her açıdan aklıma 0 yatıyor.ama 100-110 ytl civarı istiyorum.ie4 bile uçuk olucaktı bana göre.birde teknosada sony nc11 diye bi kulaklık gördüm.100ytl civarında.o nasıldır
eger her müzik çalarla uyumlu ve fiyatıda uygun olsun diyorsanız kesinlikle ep630 tabi bas sevenler ama dengeli bi kulaklık diyorsak aurvana derim yalnız ohm yüksek oldugu için her cihaza uyumlu olamayabiliyor aurvanayı kesinlikle kendi cihazınızda denemeden almayın
ep640 vardı.69du sanırım teknosada ama fiyatı düşük geldi bana.kalitesi de şüphe uyandırdı öyle olunca.bu arada gürültü önleyici özellik iyi bişey değilmi.ne açıdan hakkını vermez?ben daha önce sony ericsson walkman kulaklıkla dinledim dşardan ses almıodu.kaliteside iyi gibiydi.ve sağlamdı.ama sennheiser cx300 en iyi seçim sanırım benm için dmi?
arkadaşlar bana pille çalışacak radyolu sağlam bir mp3 player önerebilir misiniz?bütçem 100 ytl fakat eğer cok iyi bişey olursa 150 YTL ye kadar verebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.