Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ! SpiDeR !
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Resen

23 Mayıs 2008; 16:51:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

?...............

Aradığımı buldum. Ancak adını söylemiyeceğim.
phm

27 Mayıs 2008; 18:10:47 

Beyler, yardımınıza ihtiyacım var.

Sorunum kulaklık seçimi. Öncelikle bütçe 50~ ytl kadar ayırabilirim.
Şimdi seçenekler arasında en başta Creative EP-360 geliyor. Ama kanal tipi olduğundan ilerde başıma sağlık sorunları açmasından korkuyorum.
İlla Creative olsun demiyorum ama Ear-Bud olarak 30 YTL'ye EP-480 var. Bunu alanlar memnun kalmış. Yani en azından Creative mp3 çalarlarla beraber aldıklarında iyi olduğunu duydum.

Ya da Sennheiser MX-460 veya MX-560 mı almalıyım? Yanlız bunları internetten sipariş edebilirim anca, kredi kardım da olmadığı için biraz arka planda kalıyor. Sonra arıza durumunda kargo falan... biraz kasar beni :)

Dinlediğim müzik türü olarak rock ve metal diyebilirim. Kimisi EP-630'u rock/metal için biçilmiş kaftan olarak nitelerken, kimisi tam tersini savunuyor! Tam bi muamma!
Mesela, Deep Purple, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Cinderella, Skid Row, Pink Floyd, Queen, Whitesnake, Def Leppard, Dream Theater, Judas Priest, Megadeth, Iron Maiden, Testament, Death, In Flames, Kreator, Cannibal Corpse... diye uzar dinlediklerim.

MP3 çalarım vardı, bozuldu. Şu an yok. Ama bi tane de Samsung U3 almak istiyorum. Onunla uyumlu olsun da istiyorum. Çok şey mi istiyorum?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Acer 5920G - Intel C2Duo T7500 2.2 Ghz | 2 GB Ram | Nvidia 8600M GS 256 MB | 160 GB HDD - Windows Vista Home Pre. SP1
Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 - Verbatim 640 GB 3.5" External HDD
Samsung U700 - Samsung U3 1 GB Siyah - Creative EP 630 Siyah
ismailovic

28 Mayıs 2008; 23:10:42 

konu güzel

Kazanacaksınız!
Kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, sizler benim gözümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz. Allah yardımcınız olsun!!
.mRcan.

1 Haziran 2008; 15:43:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ismailovic

konu güzel

ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim

Murat-T

5 Haziran 2008; 0:36:48 

Herkese selamlar..

Philips SA1200 MP3 ÇALAR - 512MB

teknosada 49 ytl. almayı düşünüyorum yada 69 ytlye 1gb olanını
ama önce bi sizlere danışayım dedim.
yada bu fiyatlarda başka ne alabilirim ?
şimdiden teşekkürler..

Murat-T

5 Haziran 2008; 21:25:13 

bu gün teknosadan philips sa2110 1gb mp3 çalar aldım
59 ytl.
yanında bide hama tripod hoparlör verdiler.

yalnız bunun kulaklığından hiç memnun kalmadım bana 20-30 ytllik bi kulaklık önerirmisiniz.

Ascentarium

6 Haziran 2008; 12:18:24 

Creative ZEN 2GB ile SENNHEISER MX360 kulaklığı kullanabilir miyim? Yani uyum sorunu yaşar mıyım? Performansı hakkında bilgi verebilecek var mıdır?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenmx360#tablnk

Bir de bu ZEN modeli için max kaç GB SD kart kullanabilirim? Fiyat/marka verebilecek var mıdır?

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
1996 TOYOTA COROLLA 1.6 GLi
Ascentarium

6 Haziran 2008; 12:26:38 

Creative ZEN 2GB aşağıdaki kartlardan hangisi uygun? Hangisini tavsiye edersiniz?

Toshiba 2GB YTL 15,06
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd70740

Kingston 2GB YTL 17,55
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd700951

SANDISK 2GB YTL 16,14 (kampanya fiyatı)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd46008

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
1996 TOYOTA COROLLA 1.6 GLi
raikkonen21

7 Haziran 2008; 19:54:07 

Arkadaşlar dün itibari ile artık organix sahibiyim :) öncesinde d2 kullanıyordum iyi bir player alana kadar organix ile idare edeceğiz artık...Ürün ile gelen kulaklıklar güzel sesi de hoş ama ben toplu taşıma araçlarında da vs her yerde dinlemek istiyorum bunu.. E haliyle sesi acınca da insanların bakısları benı rahatsız edıyor.Bu arada ie4 kullanıp alışmış biri olarak kulak içi tavsiyeleriniz bekliyorum...Tercihim belli aslında (ie4 ) fakat kullanma kılavuzunda ;
quote:

"Bu mp3 çalar beraberinde verilen kulaklık için (32 ohm impedans) optimize edilmiştir. Daha düşük impedanslı başka kulaklıkların kullanılması , özellikle 2 kulaklık çıkışlı mp3 çalarlarda,MP3 çaların veya kulaklığın arızalanmasına yol açabilir."
İbaresi var ...
Benim bildiğim ie4 ler 16 ohm impedanslı galiba. O yüzden düşündüm birden... İe4 ayarında 32 ohm impedanslı bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz bana ?

cowon D2 + senheiser ie4
anıls06

8 Haziran 2008; 22:00:14 

Arkadaşlar fiyatı 200 ytl nin altında ses kaydı,radyo özelliği olan belleği geniş bir mp3 çalar olarak en iyi neyi önerirsiniz?veya philips SA3325 i tavsiye eder misiniz?

100 YIL

"Türkçemiz Yok Olmasın"
Nishard

9 Haziran 2008; 2:48:05 

akg k 324 p kulaklıgım bozuldu aynı kulaklıgı 52 ytlye kargo dahil e bay den aldım cx300 400 500 creative ep 630 dan gına geldi diyenler varsa ilaç gibi gelicektir.(not: paypal istiyolar haberiniz olsun)

zune 30 gb halo edition & akg 324 p
onurcsn

9 Haziran 2008; 11:23:05 

quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

Arkadaşlar dün itibari ile artık organix sahibiyim :) öncesinde d2 kullanıyordum iyi bir player alana kadar organix ile idare edeceğiz artık...Ürün ile gelen kulaklıklar güzel sesi de hoş ama ben toplu taşıma araçlarında da vs her yerde dinlemek istiyorum bunu.. E haliyle sesi acınca da insanların bakısları benı rahatsız edıyor.Bu arada ie4 kullanıp alışmış biri olarak kulak içi tavsiyeleriniz bekliyorum...Tercihim belli aslında (ie4 ) fakat kullanma kılavuzunda ;
quote:

"Bu mp3 çalar beraberinde verilen kulaklık için (32 ohm impedans) optimize edilmiştir. Daha düşük impedanslı başka kulaklıkların kullanılması , özellikle 2 kulaklık çıkışlı mp3 çalarlarda,MP3 çaların veya kulaklığın arızalanmasına yol açabilir."
İbaresi var ...
Benim bildiğim ie4 ler 16 ohm impedanslı galiba. O yüzden düşündüm birden... İe4 ayarında 32 ohm impedanslı bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz bana ?

Arkadaşım empedansların birbirini tutması gerekmiyo kesinlikle takma kafana bunları.Bütçeni ve dinlediğin müzik türünü yazarsan daha rahat yardımcı oluruz.Yurtdışından getirme durumun varsa o fiyata ie4 ten çok daha üstün iem ler var.

B.S.S.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 17:20:15 

Malum okul bitti, ufaklıklar karnenelerini getirdi e bize de hediye almak düşer....

Daha önce kız kardeşime okulda yapılan deneme sınavında başarılı olursan sana mp3 çalar alacağım dedim. O da o gün hasta halyile sınava gitmiş ve sınıf 8. si oldu. Bir de karne gelince bize de almak farz oldu. Aynı zamanda tatile yanımıza halamlarda geldi. Onunda ufaklık karnesiyle gelmiş, e kız kardeşime alıp ona almamazlık edemem maalesef...

İşin özü bana bu veledlerin kullanabileceği çok pahalı olmayan hafızası 1-2 gb radyosu olsa da olur, olmasada olur böle bi alet önerir misiniz? Bu aralar piyasadan uzak kaldım bir sürü yeni ürün çıkmış, hangisi sağlam bilemedim.

Kız kardeşim 9, yiğen de 11 yaşında.. Yiğen erkek.

TatanKagan