75 LiraLık mp3 çaLar bakıyorum. Radyo olmasa da olur. 1 GB Hafıza yeterLidir :) Şarjı en az 8 saat gidecek bir şey oLmaLı. Şu anda en uygunu Creative Zen Stone gibi. Bende bu cihazi düşünüyorum fiyatı hepsiburada.com'da 75 Lira ama ses kaLitesi ve şarjı hakkında site biLgiLerine pek güvenmiyorum. Sizden yorum ve tavsiye aLayim dedim
@CLauDio_1907 philips, trekstor, sandisk markasının uygun fiyatlı modelleri var onlara bakabilirsin. Piranha, minton veya dandik mp4 cihazları özelliklerine ve fiyatına kanıpta alma derim sonra sorun yaratabiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 3 Nisan 2008; 22:25:04 >
Üstad Philips SA2120 hakkında bana bilgi verebilirmisin? Ses kalitesi ve pil ömrü nedir bunun. Bana bir arkadaşım Philips i kafadan ele demiştide ordan aklımda kalmış yoksa bende Philips düşünüyordum
quote:
Orjinalden alıntı: vincee
@CLauDio_1907 philips, trekstor, sandisk markasının uygun fiyatlı modelleri var onlara bakabilirsin. Piranha, minton veya dandik mp4 cihazları özelliklerine ve fiyatına kanıpta alma derim sonra sorun yaratabiliyorlar.
@Ice Cube philips 2120 modelinde 80db ses var ve 10 saat müzik çalma saati var sesi biraz az gelebilir size bunun yerine trekstor organix modelinede bakabilirsiniz 25 saat müzik çalma var ve ses şiddetiyle kalitesi yeterli gelir yanında gelen sennheiser kulaklıklarla güzel bir ikili olabilir ayrıca fiyatıda düştü tek sorun nt okuduklarıma göre sorun çıkartıyorlar bazı garanti olaylarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 4 Nisan 2008; 18:30:03 >
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Piranha dan vazgeçtim gibi ama fiyatı dolayısıyla alabilirim belki bir de Chip in testinde ses kalitesi markadan beklenmeyecek şekilde iyi diyordu. Philips 2115 radyolu 1 gb 98 ytl=>büyük olasılık bunu alarım gibi Trekstor demişsiniz Bakalım Sakarya daki NT mağazasını bulabilirsem alırım(Öğrencilik zor iş;memlekette olsa çoktan almıştım).Ancak internetten nt nin sitesinden baktım pek çok model var hangilerini önerirsiniz. yarın bir taban patlatayım bari Nt bulmak için
Yarın Dubai'ye giden bir arkadaşım var ve kendisine 200 - 250 dolar civarında bir Mp3 player aldırmak istiyorum. Daha önce Sony S705F kullanıyordum ve ses kalitesinden fazlasıyla memnundum. Benim için önemli olanlar, radyo olması, ergonomik - şık olması ve özellikle ses kalitesinin iyi olması. Video oynatsa da olur oynatmasa da, benim için ikinci planda..
Bu bağlamda tavsiye edeceğini marka ve modelleri rica edebilir miyim ?
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Piranha dan vazgeçtim gibi ama fiyatı dolayısıyla alabilirim belki bir de Chip in testinde ses kalitesi markadan beklenmeyecek şekilde iyi diyordu. Philips 2115 radyolu 1 gb 98 ytl=>büyük olasılık bunu alarım gibi Trekstor demişsiniz Bakalım Sakarya daki NT mağazasını bulabilirsem alırım(Öğrencilik zor iş;memlekette olsa çoktan almıştım).Ancak internetten nt nin sitesinden baktım pek çok model var hangilerini önerirsiniz. yarın bir taban patlatayım bari Nt bulmak için
sakaryadaki magazada neler varsa baktıktan sonra yazarsan sevinirim
Arkadaşlar Cowon D2, Iriver Clix2, Sony a816 yı sadece ama sadece ses kalitesi bakımından incelediğimizde hangisi önde gelir? Diğer özellikleri önemli değil. Ses kalitesi önemli.