Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
beatleboy

15 Şubat 2008; 13:26:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar!
1 yılı aşkın süredir Creative EP630 kullanıyorum ve memnunum. Birkaç gün önce sağ kulaklıktan ses gelmez oldu. O yüzden kanal tipi (izolasyonlu) bir kulaklık arıyorum. EP630 gibi ekonomik olması tercihim. Şu anda karar veremediğim şey, yine EP630 mu alsam yoksa yakın fiyatta başka bir kulaklık mı alsam? CX 300'ü biliyorum ve pek de almayı düşünmüyorum. Griffin Earthumps diye 60 YTL'lik bir kulaklık var bir de, kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?
Kısaca kanal tipi, izolasyonlu kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum...
Teşekkürler...

İnsanlar ateş gibidir...
Çok yaklaşma yanarsın, fazla uzaklaşma donarsın!

Sadi Şirazi
Theori

15 Şubat 2008; 14:19:56 

arkadaşlar 1 gb hafızası olan ve radyosu iyi çeken bi mp3 player arıyorum ne önerirsiniz

Eski nickim: Terap!
UrTrDesign

15 Şubat 2008; 15:34:56 

Mr. King Size sana creative al derim muvo serisi yada nano serisi istediğin fiyatlarda vede ses kalitesi süper
sony de olabilir

barisozer83

15 Şubat 2008; 15:49:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Terap!

arkadaşlar 1 gb hafızası olan ve radyosu iyi çeken bi mp3 player arıyorum ne önerirsiniz
2 gb ama olsun fiyatı uygun bence..
http://www.sanalmarketim.com/urun/COWU2003

єςz.๒ö
GR-8

15 Şubat 2008; 15:52:12 

selam arkadaşlar

1-Samsung K3 2GB (200 ytl)
2-Creative Zen Neon2 2GB (160 ytl)

bu 2 model arasında kaldım (aralarında 40 ytl fark var) sizce hangisini almalıyım?? önerilierinizi eksik etmezseniz sevinirim saygılar...
UrTrDesign

15 Şubat 2008; 15:53:28 

arkadaşlar creative zen 16 gb almayı düşünüyorum.
çok sorun çıkartıo diye duydum acaba doğrumu???
ses ve görüntü kalitesi nasıl???
avi oynatmıo diye duydum doğrumu???
bass boost var mı???
gören,duyan,kullanan varsa lütfen yardımcı olun bu sorular aklımı çeldirio

barisozer83

15 Şubat 2008; 16:47:22 

quote:

Orjinalden alıntı: GR-8

selam arkadaşlar

bu 2 model arasında kaldım (aralarında 40 ytl fark var) sizce hangisini almalıyım?? önerilierinizi eksik etmezseniz sevinirim saygılar...

samsung ses kalitesi olarak bence daha üstün.. sanırım şarjı da daha iyi dayanıyor..

єςz.๒ö
MajestiC

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 19:06:35 

arkadaşlar ben Creative Zen alıcam www.sanalmarketim.com da fakat bi fm li var birde fm siz var arasında 50 ytl fark var acaba aradakı bu fark sadece fm mı? urunlerın genıs ozellıklerıne baktım sadece fm radyo ozellıgı farklı gerı kalan hersey aynı.birde kredı kartım olmadıgı ıcın havale ıle almak zorundayım sanalmarketim.com da havale seceneklerıne baktıgımda sadece ankarada var.havale fıyatı ne kadar eder cok fazla bı para tutarmı havale için ?

==> M a j e s t i C <==
Creative Zen 4GB || Sennheiser IE4 || Creative Aurvana
Nokia N95-8GB
wolleskaan

15 Şubat 2008; 19:10:02 

arkadaslar bugun gıttım mecıdıyekoy dartye tesadufen sandısk sansayı denemek ıcın koymuslar valla guncelleme olmadıgındanmı nedır bılemıyorum ama sesı ınanılmaz az bende yanımda jvc kulaklıgım vardı onuda goturdum onlada dınledım yok dedım bu olmaz bır anda sogudum sonra dogubanka gıdıp 200 ytlye garantılı sony NWZ-S615F aldım ılk ızlenımlerım cok ıyı ancak bır sorum olcak sıze bu urunu kaydetmek ıcın bır lınk gelıyor orada 16 hanelı kod soruyor bır turlu bulamadım onu nerden bakıcaz sımdıden tesekkurler

TS yaz 6761'e gönder.Trabzonspor 'umuza 5 YTL katkın olsun!
MajestiC

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 19:28:16 

quote:

Orjinalden alıntı: wolleskaan

arkadaslar bugun gıttım mecıdıyekoy dartye tesadufen sandısk sansayı denemek ıcın koymuslar valla guncelleme olmadıgındanmı nedır bılemıyorum ama sesı ınanılmaz az bende yanımda jvc kulaklıgım vardı onuda goturdum onlada dınledım yok dedım bu olmaz bır anda sogudum sonra dogubanka gıdıp 200 ytlye garantılı sony NWZ-S615F aldım ılk ızlenımlerım cok ıyı ancak bır sorum olcak sıze bu urunu kaydetmek ıcın bır lınk gelıyor orada 16 hanelı kod soruyor bır turlu bulamadım onu nerden bakıcaz sımdıden tesekkurler

arkadaşım ben ipod nano kullanmıştım ondada active kodu istiyordu baglantı kurulabılmesı için benımkı urun ambalajının ustundeydı.ambalaja iyice bir bak yoksa içindeki kağıtları falan incele

==> M a j e s t i C <==
Nokia N95-8GB
GR-8

15 Şubat 2008; 19:30:04 

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

selam arkadaşlar

samsung ses kalitesi olarak bence daha üstün.. sanırım şarjı da daha iyi dayanıyor..

cevabın için tşk ederim barisozer kardeşim peki max 200ytl olan mp3ler arasında en iyisi Samsung K3 mü?? yoksa bana bi tavsiyede bulunursan sevinirim

barisozer83

15 Şubat 2008; 19:46:43 

quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

arkadaşlar ben Creative Zen alıcam www.sanalmarketim.com da fakat bi fm li var birde fm siz var arasında 50 ytl fark var acaba aradakı bu fark sadece fm mı? urunlerın genıs ozellıklerıne baktım sadece fm radyo ozellıgı farklı gerı kalan hersey aynı.birde kredı kartım olmadıgı ıcın havale ıle almak zorundayım sanalmarketim.com da havale seceneklerıne baktıgımda sadece ankarada var.havale fıyatı ne kadar eder cok fazla bı para tutarmı havale için ?

hepsiburadada radyolusu 270 ytl civarıydı ama şu an baktım kalmamış stoklarda..beklersen birkaç gün stoklara girebilir..
ayrıca sanalmarketimde sanırım havale parası almıyolar.. fakat sen yine bi ara sor.. telefon numarası sitede vardı..

єςz.๒ö
MajestiC

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 19:50:41 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

hepsiburadada radyolusu 270 ytl civarıydı ama şu an baktım kalmamış stoklarda..beklersen birkaç gün stoklara girebilir..
ayrıca sanalmarketimde sanırım havale parası almıyolar.. fakat sen yine bi ara sor.. telefon numarası sitede vardı..

yok yok radyo hıc sorun değil zaten hicde kullanmadıgım birşey.ben sadece kalıte bakımından sordum.hanı 50 ytl daha fazla olan kalıte bakımından daha ustunse onu alıcam.bu arada sanalmarketimde okudum sözleşmeleri,160 ytlnin ustunde olan alısverıslerde kargo ucretı almıyorlar kargoyla havaleyı karıstırmıs olabilirsin..

==> M a j e s t i C <==
Nokia N95-8GB
barisozer83

15 Şubat 2008; 19:51:27 

quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar

cevabın için tşk ederim barisozer kardeşim peki max 200ytl olan mp3ler arasında en iyisi Samsung K3 mü?? yoksa bana bi tavsiyede bulunursan sevinirim

bu sony de güzel ve daha kaliteli bir ekranı var..ses kalitesi de iyi diyorlar..
http://www.hizli al.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.016.4140.0083#tablar

veya samsungun bir de bluteoothlu modeli var.. 2 gb-ekranı k3ten biraz daha iyi .en azından video izlenebilir bazen.. http://www.hizli al.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.016.1271.0004

hizli ve al arasındaki boşluğu kaldır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisozer83 -- 15 Şubat 2008; 19:50:54 >

єςz.๒ö
wolleskaan

15 Şubat 2008; 19:51:57