Şimdi Ara

İPOD'UNUZU MÜZİK SETİNE DÖNÜŞTÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Micro Hi-Fi System w/iPod docking, SD, USB Slot and Subwoofer
    1. Slim compact micro digital Audio system
    2. Built-in iPod Univeral Docking station
    3. Comparable w/CD, CD-R/RW/MP3
    4. Power Bass audio architecture w/Subwoofer
    5. Programmable CD player
    6. USB, SD card slot for MP3 playback
    7. AM/FM Stereo digital PLL Tuner
    8. Built-in 3.5mm Stereo Headphone Jack
    9. Ultra-modern Metallic finish
    10. Bright blue backlight Widescreen display
    11. Flat Panel design speaker boxes w/Bass port
    12. Credit-Card style slim Remote .

HCT markası Türkiye'de bilinmese de Amerikaya ürün satmayı başarmış kaliteli ve sağlam ürünler üreten bir firmadır. Ana sayfası için TIKLAYIN
    Ayrıca bu ürüne yurtdışı fiyatından bile cazip bir fiyata sahip olacaksınız.
    -Ürün Özellikleri
    -En büyük özelliklerinden biri ipod,a ses sistemi olabilme özelliğidir.
    -Sd ve usb girişlerine sahiptir.
    -Sd kartınızdan direk müzik. dinleme özelliğinede sahiptir.
    -Ultra ince ve dijital bir ses sistemidir.
    -Dijital Am/Fm radyo özelliğine sahiptir.
    -Modern bir şekilde ve metalden yapılmıştır.
    -Geniş Parlak ve aydınlık bir ekran.
    -Aynı zamanda mavi ışığıyla ve geniş ekranıyla müthiş bir görüntüye sahip.
    -CD CD-R/RW/MP3 Kullanılabilir.
    -İnce ve Müthiş tasarımıyla kumandası.

Sıfır, kutusunda. Kutusunu ilk siz açacaksınız. Kargo şirketiyle anlaşmalı olduğum için çok uygun fiyatla kapınıza kadar gelecek. Fiyatı 110 ytl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 30 Ocak 2008; 15:04:23 >

• Ürün sıfır kutusundadır ve ürünü ilk kullanan siz olacaksınız.Kore devi HCT markalıdır.

Üzerinde bulunan İpod soketi sayesinde İpod'unuzu şarj ederek içindeki müzikleri dinleme imkanı sağlar.Şık tasarımlı uzaktan kumandası sayesinde İPod'u kontrol edip şarkıları değiştirebilirsiniz.İpod'unuzda video desteği var ise tv çıkışı sayesinde tv'ye bağlayabilirsiniz.

İpod'unuz yoksa bile Cd sürücüsü,Sd kart ve Usb girişi ile de Mp3lerinizi hızlı bir şekilde dinleyebilirsiniz. Ürün cazip fiyatı ile alabileceğiniz en uygun çok fonksiyonlu mikro müzik setidir.

En büyük özelliklerinden biri ipod,a ses sistemi olabilme özelliği(İpod dock.Tüm ipod modellerini destekler)
    -Sd ve usb girişlerine sahiptir
    -Hafıza kartınızdan direkt Mp3 çalma
    -Ultra ince ve dijital ses sistemi
    -Dijital Am/Fm radyo özelliği
    -Modern metalik dizayn
    -Parlak geniş mavi gösterge
    -Güçlü bass verebilen dizayn
    -CD CD-R/RW/MP3 destekleme
    -3.5mm Kulaklık çıkışı
    -Kredi kartı şekil ve büyüklüğünde uzaktan kumanda

• Güzel fiyat ve iyi ürün.Hayırlı Satışlar
    murat23 - hatttori - esayar42 - reefted - Lacrymatoire - kakman - tekilhan - imdetr - guvenarkilic - Orgeneral_ - wesut - cturna - brtana - ea_wanted - BaDRuLe - zatara10 - onurhard - boramir1903 - catsk1n - sanat7 - altunok74 - 06fthtky - Révølvér - erkandere - SCoRPioN ® - karademir81 - paTRon - tugberk23 - nom-deplume - melihdemirag - zen - HS - badfan - aksedat - kuccukpirana - CuTDaCRaP - thorpedo - smooth23 - ishtare - ozgboy - KingpinTR - coupe96 - can-selcik - pento - ^Biotech^ - iceman76 - batyaz - ata_kaya5 - rommy6719 - ankara1234 - XeonLuxord - nadir_en - bbuzol - kboyvat - yasin24 - visor - kada34 - ninurta - tasocu - hiickimse - drekeskin - wehby - vandala - wyzonline - xantia - ChelseaFC - GrounD_ZerO - yosunkaya - tick1988 - fetii_51 - GÜRCAN99 - bloodyscos - CATBALCA - celikhalit8 - jamesdean0701 - firstbuddy78 - arizaservisi - faho - Arbitrary - condorblackfoal - candyman -Dark1n - RYU1980 - aimar - glorfindel aldarion - sener3e - ısıkbilgisayar - ToGaN35 - frost86 - ABCdiküçgeni - donjuano - tayfunasker - burak_bostanci - BoltAction - seth_06 - Mustacall

Referanslar;
    HaTToRi - Orgeneral_ - Nosferatu` - @adil - Atik_Elektronik - remal - KingpinTR - yusuf kilic
  • hocam ipod touch a uyarmı acaba?

Orjinalden alıntı: pilot23

hocam ipod touch a uyarmı acaba?

Evet uyar.
    ALISVERISLERIM ONCE URUN SONRA ODEME SEKLINDEDIR.2003 DEN BERI FORUMDAYIM.URUN GONDERIP DE PARASINI ALAMAYAN OLMADI BUGUN KADAR.REFERANSLARIM HERSEYI ANLATIR ZIRA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

hocam ipod touch a uyarmı acaba?

Evet uyar.

ozaman banada uyar.
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili visor ve pilot23, kişisel iletilerinizi gönderdim.

Tüm ipod modellerini desteklediği gibi usb bellek ve sd karttan da direk mp3 dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca dijital radyosu da var. Gerçekten mükemmel bir ürün, elimde sınırlı sayıda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Şubat 2008; 22:23:30 >

•  İPOD'UNUZU MÜZİK SETİNE DÖNÜŞTÜRÜN
  • Kusura bakmayın mesaj kutum dolmuş. Gönderdiğiniz mesajı alamadım rica etsem tekrar gönderir misiniz?
  • Üründen bir adet aldım çok da memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Özenle sarıp paketlediğin için de extradan teşekkür ederim dostum, şu yağmurlu günde kutuyu tertemiz ve de kupkuru aldım sayende

Orjinalden alıntı: mec

Üründen bir adet aldım çok da memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Özenle sarıp paketlediğin için de extradan teşekkür ederim dostum, şu yağmurlu günde kutuyu tertemiz ve de kupkuru aldım sayende

Ben teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın inşallah...

sizinle gorusmek isteyen visor

Orjinalden alıntı: |Drake|

Çok Gusel ÜRÜN :) ama İpodum yok olsa alırdım

Size öncelikle bir İpod satalım o zaman.

http://forum.donanimhaber.com/m_21666773/tm.htm
    HCT HAM-500 'de amfi için uygun çıkış varmış. Bu cihazı kullanan arkadaşlar bana IPHONE ile uçak moduna almadan sorunsuz kullanım olup olmadığı konusunda lütfen bilgi verebilirler mi. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.