Skoru daha yukarı taşımak için 3DMark01'in cpu hızı ile alakasının diğer versiyonlarına göre biraz daha yüksek olduğunu düşünürsek daha iyi MHz yapacak bir cpu'ya ihtiyaç var artık sanırım.
Listeyi incelerseniz yukardaki skorları alan elemanlar genelde daha yüksek mhz ile yakalamışlar bu puanları. Şans diliyorum sizlere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVeRaL -- 18 Ocak 2008; 23:13:59 >
Skoru daha yukarı taşımak için 3DMark01'in cpu hızı ile alakasının diğer versiyonlarına göre biraz daha yüksek olduğunu düşünürsek daha iyi MHz yapacak bir cpu'ya ihtiyaç var artık sanırım.
Listeyi incelerseniz yukardaki skorları alan elemanlar genelde daha yüksek mhz ile yakalamışlar bu puanları. Şans diliyorum sizlere
Cpu gercek hıznda degil cunku Abitte vcore max 1,88v Bu cpu 5600mhz civarı benchable Hedefimiz Türkiyeyi daha da ileriye taşımak
Cpu gercek hıznda degil cunku Abitte vcore max 1,88v Bu cpu 5600mhz civarı benchable Hedefimiz Türkiyeyi daha da ileriye taşımak
Asus u bekliyorsunuz sanırım :) çok güzel skor eminim daha da yükselticeksiniz..
Aslında Asus beklemiyorum. Abit'in yeni official biosu CF icin cok iyi ama carpan sorunu var. CPU features seceneklrini dolayıs ile speed step i acarsanız sorun cozuluyor. Vcore mod tamamlanmak üzere , 2v un ustunde cok daha iyi işler cıkaracak. Yeni biosda 2,2v vcore var diyenler yanılıyorlar. Cpu offset voltage 0,6v dan 0,3v a dusuyor vore 1,6v verince Dolayısı ile 1,9v max ve drop ile birlikte 1,88v mxx veriyor Abitin cok ıyı bir anakart ve cold boot olayı Asus'dan cok daha iyi , yalnız Asus Maximus Extreme de CF olayı ve dolayısı ile skorlar daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 19 Ocak 2008; 2:38:09 >