g325 VE 326 için küçük bir bilgi.Mesela benim Enermax 650W PSU' m olmuyor.Standart psu ölçülerinden farklı PSUlarda pproblem çıkabiliyor haberiniz olsun.
mksancak çözüm bilgisayar getiriyor kasayı çözümden de diğer firmalar alıyor(exa,exe,eksen gibi)ama hiçbiyerin stoğunda yok buna çözüm bilgisayarda dahil.
kasayı kesin olarak bnde alıcam ama 1 ay içinde elimize gelir diyolar
aldıktan sonra sağlam bi psuda almam gerekiyor şimdi amd 5200 ve palit 8600 gt sonic+ kullanıcam ileride de phenom'a geçmeyi düşünüyorum sizce 500-550 watt hangi marka psu alsam ?
Aopen G325 Derinlik :40 Yükseklik:26 Genişlik . 29,5 cm. Aopen sitesinde ise: Derinlik :40,5 Yükseklik : 26 Genişlik: 28 cm. yazılı. Ben,genişlik ölçümünde kanatlardan (kırmızı) dıştan dışa ölçtüm....Fark oradan kaynaklanıyordur. Derinlik ölçümünde ise psu dahil olduğu için 0,5 cm. fark yapmış olabilirim. selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 2 Nisan 2008; 19:20:56 >
Salonda sadece film izlemek ve multimedya kullanımı için bu kasa içerisine bir sistem toplamak niyetim.. Şu anda eski model bir shuttle xpc kullanıyorum. Özellikle HDrip filmleri izlemek keyifli oluyor ancak uzaktan kumanda ile bir takım kontrollere erişmek şahane olurdu. Bu anlamda bu kasalara uzaktan kumanda eklemek mümkünmüdür deneyen kullanan varsa bilgilendirilebilir mi?
Salonda sadece film izlemek ve multimedya kullanımı için bu kasa içerisine bir sistem toplamak niyetim.. Şu anda eski model bir shuttle xpc kullanıyorum. Özellikle HDrip filmleri izlemek keyifli oluyor ancak uzaktan kumanda ile bir takım kontrollere erişmek şahane olurdu. Bu anlamda bu kasalara uzaktan kumanda eklemek mümkünmüdür deneyen kullanan varsa bilgilendirilebilir mi?
Saygılarımla
Kablosuz klavye veya fare alabilirsin. Ek olarak bir alternatifin daha var. Kumandalı TV kartları, Avermedia'nın kumandasına programıyla çeşitli işlevler atanabiliyordu.
E4300@2790(Bu elektrik fiyatlarıyla 3.2 çalıştırılmaz :-( ) TT Sonic Tower(Çift Fanlı), Arctic Silver 5 Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) - F13 Bios Corsair 2x1Gb XMS2 675 4-4-4-12 Powercolor X1950PRO - AC Accelero X2 Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı) Asus DRW-1814BLT CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)