arkadaşlar bu başlığa mesaj yazmayalım ben elimden geldiğince buraya mağazaların güncel promosyon broşür ve kataloglarının linklerini koyacağım. yöneticiler isterlerse sabit başlık da yapabilirler. çünkü mesaj yazılmayınca aşağılara kayabilir başlık. önerdiğiniz linkleri bana pm ile iletirseniz buraya eklerim. artık duruma göre bişiler yaparız dikkat !!!! arkadaşlar başlık üst konu olsun diyorsanız şu ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
arkadaşlar yoğun talebe rağmen üst başlık olmadığı için ben olayı blog sayfasına taşıdım. bundan sonra rahat rahat ordan takip edebilirsiniz konu üst konu olana kadar. hatta kampanya ve ürün incelemeleri de koymayı düşnüüyorum zaman içinde. adres http://teknokatalog.blogcu.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Haziran 2008; 23:14:35 >
arkadaşlar darty ve medimarkt ın internette kataloğu yok o yüzden eklemedim. sevgili resitale nin önerisiyle birazdan exa.com.tr nin kataloğunu da ekleyeceğim. bulduğunuz katalogları bana iletebilirsiniz hemen eklerim listeye
not: exa ve hızlısistem eklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Ocak 2008; 13:26:19 >
Tepki çekebileceğimi biliyorum ama HB' yı çıkarmanı rica ediyorum... Bunların reklamını en azından burada yapmayalım... DH'de HB'dan memnuniyetsiz, haksızlığa uğramış o kadar arkadaş var ki... En azından böyle cezalandıralım...
selotus5 amacım ayrım yapmadan her tür broşür ve kataloğu birarada toplamak. o yüzden çıkartmam doğru olmaz. listedeki bir sürü firmadan memnun olmayanlar var ama memnun olanlar da var. o yüzden ayrım yapmadan koyuyorum
imageshack e uye olup dener misin? birde arkadaslar bu kadar katolaga tek tek girip incelemek zor is? bunlari inceleyen arkadaslar vardir mutlaka.. onlardan ricam 2. mesaja yada 1.mesajda logolarin yanina goze batan iyi indirimleri yazsalar... tadindan yenmeyecek...
valla muhteşem bi iş olmuş...an azından linkler tek bi başlık altında....aslında vakti olan arkadaşlar firmaların dağıttığı internette bulunmayan brosurleri tarasalar...çok daha güzel olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 21 Ocak 2008; 11:10:57 >
!!!!!..............Gerçek hürriyet Hakk'a köleliktir (Hz. Ali R.a)............!!!!! Dünyada dost ister isen Hazreti ALLAH yeter,Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur'an yeter, Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,Meşgul olmak ister isen ibadet yeter, İbret almak ister isen ölüm yeter,Zengin olmak ister isen kanaat yeter, Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter...
!!!!!..............Gerçek hürriyet Hakk'a köleliktir (Hz. Ali R.a)............!!!!! Dünyada dost ister isen Hazreti ALLAH yeter,Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur'an yeter, Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,Meşgul olmak ister isen ibadet yeter, İbret almak ister isen ölüm yeter,Zengin olmak ister isen kanaat yeter, Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter...
valla muhteşem bi iş olmuş...an azından linkler tek bi başlık altında....aslında vakti olan arkadaşlar firmaların dağıttığı internette bulunmayan brosurleri tarasalar...çok daha güzel olacak...
arkadaşlar marketler katolog harici bazı günler güzel indirim yapıyorlar işte bunlardan biri tansaşta fiyatlar çok cazip ve genel ihtiyaç ürünleri 4 gün ile sınırlı değerlendirmek isteyenler için iyi bir fırsat zannedersem
evet bu tarz sitelerine koymadıkları gazetelere tv lere verdikleri ilanlar var. konuyla ilgisi yok ama yudum ayiçek yağının fiyatı süperdi fakat gittiğimde kalmamıştı. muhtemelen bakkalar almıştır. normalde 1 lt si 5 ytl olan yağın litresi 2,3 ytl ye geliyordu. broşürdeki telefon ise almaya değmez çok dandik bi model bilginiz olsun
elektroworld yeni mağzasını açılışı için verdiği broşuru yada ilanı görebileceğimiz bir yer varmı..?
riven comiser üst konu için önereceğini söylemişti ama. bakalım artık. birde arkadaşlar birşey soracağım. mesaj mağaza logosu ekledikçe aşağıya doğru uzuyor. acaba logoları yanyana yani bir satırda 3 4 logo koyabilmek için ne yapmak gerekiyor. html kodu mu gerekir acaba