Elimdeki server tipi kasayı biraz kesip biçerek su sogutma sistemimi yerleştirerek falan güzel bi hale getirmeye çalıştım üzerindeki çalışmalarım ufak çaplı biraz daha devam edicek ama bitmiş vaziyette ve sizinle paylaşmak istedim
bu odanın genel durumu sıvı sogutmayı dışarda kurdum kaçak olup olmadıgına ve dogru çalıtıgını kontrol etmek için Kasanın tepesine 360 lık nexxus radiatoru yerleştirmek için ölcü aldım ve kesime baslıyoruz Radiator ve fanları yerleştirdikten sonra odanın genel pisliğiyle beraber su sogutma sisteminin hortumlarının kasa içindeki görünümü öyle bi karışım yaptımki mor ısık vurmadanki rengi afedersiniz b.k rengi ama mor ışık vurdugu zaman cok tatlı beyazımsı bi renk alıyor koyacagım iki resim aynı sıvının resmi Arkadan bi görünüş Buda psu nun kablolarıyla akraba oldugum an
Kabloları toplamak baya uğraştırdı açıkçası
Şimdiki plan ise üsteki tt fanlar yerine kırmızı ışıklı fanlar takıp kasanın tabanına 120 lik iki adet tt fanlarından takmak ve belki dış tarafı güzel bi kaplamayla kaplamak olacak... kaplama planı sadece kafada var hayata geciririmiyim bilmiyorum... Ama bilgisayar masasını kaplayacagım kesin kafamda bu var
süper olmuş hocam senin eski kasan çok küçüktü sanırım öyle hatırlaıyorum ondan buna geçince epey değişik gelmiştir nese moda dencek fazla bişi yoq temiz işçilik+özen=mükemmel
Sagolun arkadaşlar yorumlarınız için @0Mæ® evet eskilerde bi tane everestim varı onunda üzerinde çok uğraşmıştım onuda çok seviyodum ama şimdi bu ve bi tanede ahşap kasam var bu ikisi üzerinde uğraşıcam artık
süper çalışma.. + mükemmel bi kasa... çok büyük bir potansiyele sahip... bu arada sıvıya koptum... sakın ola mor ışığı kapatmayın ... sıvıya ne kattınız ki öle... bu karışımın sırrı nedir... gizli formülü öğrenebilir miyiz ?
iyi bi çalışma eline sağlık am bence çok renkli yapmassan mesela kırmızı fan gibi daha güel olur... Kasa zaten server kasa olduğu için ciddi bir duruşu var çok rengarenk olursa bence o ciddiyeti ve ondan doğan karizması bozulur gibi geldi...
P4 3.2 with AC Freezer7 Pro, Gigabyte P31-DS3L, 2x1gb 800mhz Twinmos DDR2, ATI Rodeon X700Pro with AC Silencer, Seagate Barracuda 160GB with AC 80mm PWM, Samsung LightScribe DVD bisürü zımbırtı, High Power Plus Power 560W, Samsung 226NW 22", Creative Inspire 2+1