Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Server Tipi kasa modum By[McKork]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Server Tipi kasa modum By[McKork] Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Ocak 2008; 6:26:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Elimdeki server tipi kasayı biraz kesip biçerek su sogutma sistemimi yerleştirerek falan güzel bi hale getirmeye çalıştım üzerindeki çalışmalarım ufak çaplı biraz daha devam edicek ama bitmiş vaziyette ve sizinle paylaşmak istedim

bu odanın genel durumu

sıvı sogutmayı dışarda kurdum kaçak olup olmadıgına ve dogru çalıtıgını kontrol etmek için

Kasanın tepesine 360 lık nexxus radiatoru yerleştirmek için ölcü aldım ve kesime baslıyoruz

Radiator ve fanları yerleştirdikten sonra

odanın genel pisliğiyle beraber

su sogutma sisteminin hortumlarının kasa içindeki görünümü
öyle bi karışım yaptımki mor ısık vurmadanki rengi afedersiniz b.k rengi ama mor ışık vurdugu zaman cok tatlı beyazımsı bi renk alıyor koyacagım iki resim aynı sıvının resmi

Arkadan bi görünüş

Buda psu nun kablolarıyla akraba oldugum an

Kabloları toplamak baya uğraştırdı açıkçası

Şimdiki plan ise üsteki tt fanlar yerine kırmızı ışıklı fanlar takıp kasanın tabanına 120 lik iki adet tt fanlarından takmak ve belki dış tarafı güzel bi kaplamayla kaplamak olacak... kaplama planı sadece kafada var hayata geciririmiyim bilmiyorum... Ama bilgisayar masasını kaplayacagım kesin kafamda bu var

yorumlarınız esirgemediginiz için teşekkür ederim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sozelsters

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Ocak 2008; 7:53:35 

Ellerine sağlık,bilhassa üst kısımdaki işçilik ve özen takdire değer,devam

FENERBAHÇE SOZELSTERS
missed approach

18 Ocak 2008; 8:33:20 

Süper Olmuş Ama Biraz Dağınık Oda Bide Biraz Tozlu

Airbus Freak !
0Mæ®

18 Ocak 2008; 11:07:03 

süper olmuş hocam senin eski kasan çok küçüktü sanırım öyle hatırlaıyorum ondan buna geçince epey değişik gelmiştir
nese moda dencek fazla bişi yoq temiz işçilik+özen=mükemmel

0Mæ® /// BeRaMuS--Han1mShardiGetir--Han1mJR
ChaR Tanıtımı
mc.kork

18 Ocak 2008; 11:54:35 

Sagolun arkadaşlar yorumlarınız için
@0Mæ® evet eskilerde bi tane everestim varı onunda üzerinde çok uğraşmıştım onuda çok seviyodum ama şimdi bu ve bi tanede ahşap kasam var bu ikisi üzerinde uğraşıcam artık

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
lastchaos

18 Ocak 2008; 12:36:52 

way cozuf abi ellerine sağlık

mc.kork

18 Ocak 2008; 12:45:34 

eyvallah kardeşim darısı senin başına

DiabloXT

Sisteme Gözat

18 Ocak 2008; 13:50:22 

İşçilik güzel,hurdaları topladın dağıttın hee

Şu 36lık radyatörlere bitiyorum,kol gibi arkadaş.

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5600+ [2.95Ghz 1.31V] | MSI K9A2CF 790X | MSI X1950Pro 256MB | 2x2GB Patriot Viper 800Mhz 4-4-4-12
Tagan 2ForceII 800W | 2x250GB Seagate Raid0 + 500GB Seagate | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech XL-750BF | Philips SNA6500

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
DHKT | DiabloXT

lastchaos

18 Ocak 2008; 14:20:57 

inşALLAH abi

lastchaos

18 Ocak 2008; 14:23:09 

inşALLAH abi

configsYs

18 Ocak 2008; 14:30:03 

süper çalışma.. + mükemmel bi kasa... çok büyük bir potansiyele sahip...
bu arada sıvıya koptum... sakın ola mor ışığı kapatmayın ... sıvıya ne kattınız ki öle... bu karışımın sırrı nedir... gizli formülü öğrenebilir miyiz ?

mgeccem

Sisteme Gözat

18 Ocak 2008; 18:04:27 

Eline koluna sağlık harcadığın zamna deymiş gibi gözüküyoo görüntü çok güzell hayrını gör

~ Intel Core2Duo E6600 with ZALMAN FATAL1TY FS-C77 Cooler ~ 450 (200+250) GB Samsung Sata HDD ~ Asus P5N32E - SLI Plus ~ EVGA 8800 GTX 768 MB 384 Bit K.O ACS³ Edition ~ 4x1 GB Kingston DDR2 800 MHz ~ ASUS 22" VW222s ~ Pioneer VSX-D1011 Reciever ~ 40 cm JBL Active Subwoofer ~ Apple iPhone 8 GB Tr ~
Chaari_H600

18 Ocak 2008; 18:10:02 

iyi bi çalışma eline sağlık am bence çok renkli yapmassan mesela kırmızı fan gibi daha güel olur... Kasa zaten server kasa olduğu için ciddi bir duruşu var çok rengarenk olursa bence o ciddiyeti ve ondan doğan karizması bozulur gibi geldi...

E8400 with AC Freezer7 Pro, Gigabyte P31-DS3L, 2x1gb 800mhz Twinmos DDR2, ATI Rodeon X700Pro with AC Silencer, Seagate Barracuda 160GB with AC 80mm PWM, Samsung LightScribe DVD bisürü zımbırtı, Recom Power engine 600W, Samsung 226NW 22", Creative Inspire 2+1. Home made aquacool plexi box kasa...
dreampowder

18 Ocak 2008; 18:27:34