Şimdi Ara

48 YTL ye Haier usb-kart girişli dvd/divx player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya/Kipa ya dvd player almaya gitmiştim.Reyonda bu haier hdv-n856 dvd playerini gördüm.Fiyatıda 48 ytl idi.Dvd playeri sadece film-mp3 dinlemek için ve ayrıyaten ben kullanmayacağım için hemen aldım.
    Genel özellikleri dvd,divx,vcd,mp3 çalıyor.önde hafıza kartı için girişleri var.arka bölmede usb girişi var.Usb den bir divx filmi attım.Sorunsuz çalıştı.

Dvd palyerden çok fazla özellik beklemeyenler için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 17 Ocak 2008; 20:06:35 >

• süper fiyat gerçekten. isterseniz bir de sıcak fırsatlar bölümüne aynı mesajı atın orda çok ilgilenen vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Ocak 2008; 22:34:15 >
  • Aynı fiyata Carrefour'da bi dvd gördüm bugün 49 ytl idi. SMACH marka usb li, sd kart okuyuculu dvd-divx. siyah bişeydi model nı fn yok sanırım:D
    bi sorunsuz bişey bulabilsem var ya off... sunny 4005 diyorum adam gibi bilgi yok altyazı nasıl, hangi formatları okuyo usb den altyazılı okuyor mu vs... paylaşım sıfıra yakın.. turkeyforuma bakıcam orası kaynıyo bu konularda gördüğüm kadarı ile.
  • usb den bir klasöre film+altyazı attım.Dvd player filmi ve altyazısını sorunsuz bir şekilde gösterdi.Dvd ve mkv videoları deniyemedim.boş dvd im yok çünkü.bu usb özelliği güzelmiş.bu cihazla beraber usb girişili harici hdd almak gerek.
  • arkadaşlar bu cihazı bende almak istiyorum tavsiye edermisiniz benim amacım hediye etmek ucuz olmasını istiyorum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

usb den bir klasöre film+altyazı attım.Dvd player filmi ve altyazısını sorunsuz bir şekilde gösterdi.Dvd ve mkv videoları deniyemedim.boş dvd im yok çünkü.bu usb özelliği güzelmiş.bu cihazla beraber usb girişili harici hdd almak gerek.

mkv videolarını boşuna deneme asla çalıştırmaz. 800* lü çözünürlüğü olan waf gibi divx'leri dene onları çalıştıracak mı büyük ihtimalle hayır zaten. Ama olabilecek önemli bir konu ki çoğu kişi dikkat etmiyor 2 saatten uzun olan tek parça divx'leri okuyor mu sonuna kadar, 2 saatten sonrasını? Afr sunumlar ve 2 saatten uzun film olmalı. yüzüklerin efendisi gibi. dosya boyutları 2,9 veya 4,3 gb fln oluyor video/ses kalitesine göre. splitme ile bölmek zorunda kalmak can sıkıcı tek parça olması daha iyi. bitek philips 5 serisinde oluyormuş galiba ama tatmin edici bilgi yok. bu forumda bulmak da zor zaten ben niye yazıyorsam... O kadar yazdım deniyen yok paylaşım yok.

• altyazı sorunu var mı ? altyazı isminin filmle aynı olması gerekiyor mu? Bi de altyazı okunaklı mı acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir başlık daha açılımış birleştirilebilir mi acaba
  • bende bu gün aydın kipa mağzasından aldım..Cihaz qpel ve gmc divxleri çalıştırıyor.birden fazla ses barındıran divx ve xvid leri de sorunsuzca çalıştırabildim..6000 kbps bitrate xvid vd divx lerde hiçbir takılma olmadı..elimdeki tüm dvd dvd-rw ve cd-romları sorunsuzca okudu. .ayrıca usb flash diskide çok hızlı algılıyor.Mp4 filmleri sorunsuzca çalıştırıyor.işçilik kalitesi verilen paraya göre (49 YTL) çoook iyi..her türlü alt yazıyı algılıyabiliyo..
    sadece bir tek eksisi var bana göre..kumandasının tuşları biraz sert..

bu arada ben küçük alt yazı sorununu Txt2VobSub proğramıyla alt yazıyı *.idx\*.sub formuna dönüştürerek çözüyorum.. istediğiniz büyüklüğü rengi bu proğram sayesinde seçebiliyosunuz.ayrıca alt yazıları filmin siyah şeridinde çıkabilecek şekilde bile ayarlıyabiliyosunuz. *srt uzantılı bir alt yazıyı Txt2VobSub proğramıyla idx\sub 'a dönüştürülmesi 20 sn sürüyo

• cihazin pal ntsc ayariyla oyna. o da olmadi cihazin setup indan multi falan yap video formatina. ben de ilk actigimda siyah beyazdi ama kumandadan pal ntsc tusuna basinca duzeldi. u arada bu alet 1 gb lik flash diski rahat okudu ama 250 gb lik harici hard disk harici gucle calismasina ragmen onu tanimadi. altyazilarin hepsini sigdiramiyor uzunsa eksik gosteriyor.kumanda dandik dendigi gibi. ama 49 liraya daha iyisi olmaz kesinlikle . ben ev sinema sistemi alincaya kadar bununla idare edecegim. en azindan lostu 19 inc de seyretmekten kurtuldum 84 ekran tv de seyredecegim. bence bu cihaz bu fiyata (49 ytl ) alinir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer112
    bu arada ben küçük alt yazı sorununu Txt2VobSub proğramıyla alt yazıyı *.idx\*.sub formuna dönüştürerek çözüyorum.. istediğiniz büyüklüğü rengi bu proğram sayesinde seçebiliyosunuz.ayrıca alt yazıları filmin siyah şeridinde çıkabilecek şekilde bile ayarlıyabiliyosunuz. *srt uzantılı bir alt yazıyı Txt2VobSub proğramıyla idx\sub 'a dönüştürülmesi 20 sn sürüyo

dün yazdıklarını okuduktan sonra ben de yapmaya çalıştım ama player altyazıları göstermedi. kumandadan subtitle'a basınca altyazıyı görüyor ama hiç altyazı göstermedi. hangi ayarları kullandığını yazabilir misin?
  • altyazı büyüklüğü ne kadar tatmin edicimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solanj23

dün yazdıklarını okuduktan sonra ben de yapmaya çalıştım ama player altyazıları göstermedi. kumandadan subtitle'a basınca altyazıyı görüyor ama hiç altyazı göstermedi. hangi ayarları kullandığını yazabilir misin?

filimin fps değerlerini doğru şekilde girmeniz gerekmektedir yoksa yazılarda kayma olabilir.. Font size şeçeneginden de istediğiniz ebatları ayarlıyabilirsiniz..Offsets den gireceniz değer in 19 olması iyi..filmin siyah şeridinde görüntülenecektir. ..

color options u da bu şekilde ayarlayın yoksa font rengi oynatıcınızda istediginiz gibi görüntülenmeyebilir..

generate vobsub tuşuyla alt yazıyı çevirme işlemini başlatıyoruz ve sonuç olarakta bu şekilde (örnek) 2 adet dosya oluşuyor..bunları filimle aynı isimde ve aynı yerde olacak şekilde ayarlıyoruz.proğramın alt yazıyı hazırlaması yaklaşık 15 sn sürüyor.. Not:*srt uzantılı altyazıyı nereden aldıysanız bu iki dosyada orada oluşturulacaktır..o yüzden orjinal *srt uzantılı alt yazanızı ilk önce harddiskinizde belirlediğiniz bir yere kopyalamanızı öneririm

isterseniz önceden benim tarafımdan ayarlanmış proğramıda buradan indirebilirsiniz..http://r apidshare.com/files/90450557/vobsub.rar Not:R-a arasındaki boşluğu kapatın..yoksa dosya inmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer112 -- 11 Şubat 2008; 1:50:51 >

• arkadaşlar bende bahsettiğiniz haier dvx i 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşadım dvx leri gayet ii açıyo altyazı problemide yok sadece biraz yazı karaktri ufak ama rahatsız edici boyutta değil kart girişi ve usb de gayet hızlı bence bu fiyata kaçmaz tavsiye ederim
  • arkadaslar bu cihazın usb sine herhangi bir hdd takıp direkt dvd divx filmleri seyredebiliyormuyuz?
  • www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php adresindeki alt yazı programını incelemenizi tavsiye ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir hafta kadar önce bu cihazdan satın aldım. Genel olarak izlnimlerim olumlu.
    Ancak şu ana kadar hiç bir mp4 flmini açamadım.

Altyazıların küçük olma sorunu bu pleyerde de vardı. Firmanın yeni firmware!ni yükledim, ancak tatmin edici bir sonuç almadım. Alt yazı için aşağıdaki linkte bulunan programı öneriyorum. Çok başarılı oldu. Bilgisayarınızda yapacağınız 1 dk lık bir işlem ile yeni oluşan avi dosyasını bir usb bellek yada hafıza kartı na aktarıp kolayca izleyebilirsiniz.

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=105988

Programda "center" ayarını 360 yaptığımda ideal sonuca ulaştım.

Ancak şu ana kadar hiç bir mp4 flmini açamadım.

Kolay Gelsin

• Bu cihazı bu fiyata İstanbulda nerden bulabiliriz?
  • izmirde kipada satılıyodu en ucuz oda artıık 69 ytl yaptı ama bazı hafta sonları promosyona sokuyo takip etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

izmirde kipada satılıyodu en ucuz oda artıık 69 ytl yaptı ama bazı hafta sonları promosyona sokuyo takip etmek lazım

İzmirde başka nereye bakılabilir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.