Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VODAFONE 20 KONTÖRLÜ HAT NE KADAR PAHALI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> VODAFONE 20 KONTÖRLÜ HAT NE KADAR PAHALI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kl_emre_1905

17 Ocak 2008; 15:58:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar vodafone sanki çok iyi bi altyapısı kaliteli gibi sattığı 20 kantörlü hat 14.90 bu ne be bunlar türkiyeyi yemeye gelmişler

tksharmely

17 Ocak 2008; 22:19:24 

Arkadaşım bu fiyatları belirleyen genelde Vodefone den çıkış fiyatları. İl içindeki Genel Merkez Bayiiler fiyatları belirleyip diğer bayilere gönderiyorlar. Kayseride 5 YTL den başlıyor Vodefone Hat 14,90 YTL ye kadar var.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
sero77

17 Ocak 2008; 23:03:37 

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Arkadaşım bu fiyatları belirleyen genelde Vodefone den çıkış fiyatları. İl içindeki Genel Merkez Bayiiler fiyatları belirleyip diğer bayilere gönderiyorlar. Kayseride 5 YTL den başlıyor Vodefone Hat 14,90 YTL ye kadar var.

ne dediğini tam anlayamadım ama 14.90 20 kontörlü hattın resmi satış fiyatıdır bunun kar marjı ne kadar bayilere verilen prim ne kadar orası tam belli değil 4.99 ytl ise 0 kontörlü hattın bu aralar satış fiyatı 20 kontörlü kapalı hattın fiyatı pek oynamaz çünkü kapalı hattı kimse çok ucuza veremez 1 ytl indirimli satan olabilir ama açık hatlarda fiyatlar oynayabiliyor

SKELETER

18 Ocak 2008; 0:42:05 

Arkadaşlar inanmayan gider bakar
Yer:Ankara - Sıhhıye
20 Kontörlü Vodafone kapalı hat satış fiyatı 3 YTL

ayrıca ordaki bir büfe 100 kontörüde Vodafone shop dan daha ucuza 14.50 ye satıyor. Demekki isteyince oluyor.

tksharmely

18 Ocak 2008; 0:50:01 

Hayır açık hat değil Kapalı Hat. Hiç açık hat alınır mı olur mu arkadaşım öyle şey. Açık hattı adam neden satsın hem. Yasal olarak yasak bir şey bu. 0 Kontörlü değil 20 Kontörlü Vodefone Hat 4,99 YTL 100 Kontörlüsü de 14,99 YTL

sero77

18 Ocak 2008; 8:57:32 

quote:

Hayır açık hat değil Kapalı Hat. Hiç açık hat alınır mı olur mu arkadaşım öyle şey. Açık hattı adam neden satsın hem. Yasal olarak yasak bir şey bu. 0 Kontörlü değil 20 Kontörlü Vodefone Hat 4,99 YTL 100 Kontörlüsü de 14,99 YTL

bilmiyorum sen bu işi yaptınmı ama açık hattın yasal olmamasına rağmen fazla bir riski yok bu işi yapan her alt bayide fax cihazı olmadığı için satmak için genelde açık hattı tercih ediyorlar 4.99 ve 14.99 kapalı hat için iyi fiyat gerçekten

tksharmely

18 Ocak 2008; 13:25:12 

Açık Hattın Fazla bir riski yok demek. Açık Hat sizin adınızı kayıtlı olmaz. Üzerinde hiç bir hakkınız bulunmaz. Sorununuz olduğunda Müşteri Hizmetlerini aradığınızda çözüm alamazsınız.
Şimdi soruyorum risk var mı yok mu

sero77

18 Ocak 2008; 22:48:09 

quote:

Açık Hattın Fazla bir riski yok demek. Açık Hat sizin adınızı kayıtlı olmaz. Üzerinde hiç bir hakkınız bulunmaz. Sorununuz olduğunda Müşteri Hizmetlerini aradığınızda çözüm alamazsınız.
Şimdi soruyorum risk var mı yok mu

kardeş telsimi bilmem ama ben çok türkcell açık hat kullandım çünkü kontörden ucuza satılıyordu o zamanlar bu hattı kullanan biri zaten kalıcı olarak kullanmıyor çünkü bunlar kullan at hatlar kaybettiğinde zaten yenisini çıkaramıyorsun ayrıca sorunun olduğunda müşteri hizmetleri pek tabi yardımcı oluyor derdini iyi anlatırsan gerçi zaten süper şifre ile internet üzerinden halladebiliyorsun herşeyi o kadar açık hat kullanmama rağmen şuan elimdeki iki hatda vodafon ve türkcell açık hat değil tabiki üzerime kayıtlı açık hat sadece ucuz diye alınır ve lazım olduğu sürece kullanılır mesela şimdi avea 100 kontörlü açık hat 10 ytl ben bunu toptancıdan 7.5 ytl'ye alabilirim avea kullansam kontör yerine açık hat alırdım bilmem anlatabildimmi

tksharmely

19 Ocak 2008; 11:39:13 

Neyse; Açık Hat ya da Kendi Adına Hat elbette kullanıcının tercihi. Konu şuanda Vodefone un ücreti. Kayseri Merkezde nereye giderseniz gidin tüm Telefoncuları dolaşın Kendi Adınıza 4.99YTL ye Vodefone Hat alabilirsiniz.

SKELETER

19 Ocak 2008; 13:59:08 

Bence artık sabit bir fiyatı olması lazım bu hatların nedir bu ya her yerde farklı ücret. Bende bir ara yapardım kullan at hat olayını. Üzerime açılmış 10 yakın Avea 5 e yakında Vodafone hat vardır çok rahat.

Bir ara hatırlarsanız Avea 100 Kontörlü hatlar 7 YTL idi, Kontörü ise o ara 12 YTL gibi birşeydi. Kontör almak gücüme gidiyordu

inexo

8 Şubat 2008; 17:36:09 

FİYATLARI BAYİLER DEĞİL GENEL MERKEZ STANDART OLARAK İSTANBULA GÖRE BELİRLİYOR HERHALDE
AVEA 20 VE TÜRKCELL 20= 4,90 LİRA KONYADA.

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Şubat 2008; 18:55:08 

Biz 0 kontörlü Vodafoneyi 5 e satıyoruz :) 2,5 a alınıyor ..

Türkcell 20 kontörlü 5 ytl ..

Vodafone kapalının fiyatıda aynı

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
surfer

2 Mart 2008; 5:49:20 

bu hatlar boyle ucuz oluyor ama aldıktan sonra kontor yukleyince hat aktivasyon ucreti altında 50 kontorunuzu vs direk dusuyorlar...

en azından aveada oyleydi. otekileri bilmiyorum..

Act how you feel, feel how you act. This is the starting point of happiness . Don't put pressure on your brain in your daily life...
mirage616

2 Mart 2008; 12:59:46 

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

bu hatlar boyle ucuz oluyor ama aldıktan sonra kontor yukleyince hat aktivasyon ucreti altında 50 kontorunuzu vs direk dusuyorlar...

en azından aveada oyleydi. otekileri bilmiyorum..

vodafone için geçerli bir bilgi değildir bu

çok geç

4 Mart 2008; 13:49:31 

arkadaşlar hat alıcaklara bir önerim var
0 kontörlü vodafone hat:5ytl
100 kontörlü vodafone hat:20ytl zaten 100 kontör:16 ytl olduğuna göre hat size 4 ytl ye gelir.

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
piri.reis

4 Mart 2008; 19:42:07