Arkadaşlar rapidden bir şey indirirken server değiştirme olayını kaldırdılar sanırım. Rapidin kendi belirlediği serverın dışında bir server seçersen tekrardan saymaya başlıyor. Önceki mesajları da okudum. Başkalarına da oluyormuş bu. İnşallah geçici bir olaydır.
Cevap için saol Umur! Flashget ile indirirken de mirror seçecekmiyim (level 3) gibi yoksa direct download ve random mu yapmam lazım?
Bir de flashget ile level3 falan seçerek aynı anda 4-5 download yapabilir miyim? O zaman hepsi level 3 ten mi indirir? Yoksa çoklu downloadlarda random mu seçmek lazım?
Flash get mi yoksa idman mı daha kullanışlı? Gece falan bırakmak için? Fazla kota yeme olayları var mı bunlarda? Bu 10 koldan indirme, tek koldan indirme olayı nedir? Flashget de diğerinde bunu nasıl ayarlarız kota yemesin diye? Forumda bayağı söz ediliyor da.
Son olarak upload sayfasındaki normal files, direct downloads, secured direct downloads ne işe yarar? Upload yaparken onlara tıklamam gerekir mi? Folder yapmam gerekir mi?
Kısacası rapidpremium en iyi ayarları nelerdir? Maksimum nasıl kullanırım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada Elbruz free de 2-3 gündür farklı server seçtirmiyor. Sana ne veriyorsa (Cogent, Level 3 vs.) onu işaretli bırak, büyük küçük harfe de dikkat et. Sanıyorum o şekilde yükleyebilirsin.
level 3ü bir kere rapidde options'tan seçeceksiniz daha da işiniz olmayacak.Flashgette ise eğer download yapacakken pencere gelince ayarları yaparsanız sorun olmaz.orada Ana siteden parça sayısını 1 e düşürürseniz rapid kotanıza fazladan yazmaz.Ayrıca tek bağlantıdan her zaman tam hızda indiremeyebilirsiniz.Tek koldan indirdiğiniz için hızda dalgalanmalar olabilir.bu yüzden de Ayarlardan Eş zamanlı işi 2ye hatta 3e çıkarırsınız.Bu sayı çıok olunca download durabilir.Dediğim şekilde ayarları kullanırsanız iyi olur fakat kişiden kişiye değişeceği için memnun kalmazsanız kendiniz de ayarları kurcalayarak alternatifler bulabilirsiniz.IDM nin ayarları da çok farklı değildir,Fakat çoğu indirme yöneticisinde yapmanız gerek önemli şey rapidden dosya çekerken kotaya fazla gelmemesi için Parçalayarak indirmektense tek parçadan indirmeyi tercih etmenizdir.
Arkadaşlar rapidden bir şey indirirken server değiştirme olayını kaldırdılar sanırım. Rapidin kendi belirlediği serverın dışında bir server seçersen tekrardan saymaya başlıyor. Önceki mesajları da okudum. Başkalarına da oluyormuş bu. İnşallah geçici bir olaydır.
Bana da oluyor.İfrit etmişti sağol hocam