Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Rapid-Share Bilgilendirme # Rapid-Share hakkında herşey

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: onurbey30
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Rapid-Share Bilgilendirme # Rapid-Share hakkında herşey Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
XR9

Sisteme Gözat

9 Mart 2008; 14:38:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şiddeti azaldımı???

Buna ne diceksiniz acaba?

Yamaç Paraşütü Deneyimim
cidik
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

9 Mart 2008; 15:08:24 

quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

Şiddeti azaldımı???

Elbruz

9 Mart 2008; 15:55:00 

Valla onu ttnet'e soracaksınız,biz türksat'tan memnun sayılırız.En azından 1024 ile en az 60-70 kb ile indiren bir server buluyoruz.

bykanca

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mart 2008; 16:00:19 

Arkadaşlar rapidden bir şey indirirken server değiştirme olayını kaldırdılar sanırım. Rapidin kendi belirlediği serverın dışında bir server seçersen tekrardan saymaya başlıyor. Önceki mesajları da okudum. Başkalarına da oluyormuş bu. İnşallah geçici bir olaydır.

Umur!

9 Mart 2008; 19:25:44 

quote:

Orjinalden alıntı: lady_bug

Cevap için saol Umur! Flashget ile indirirken de mirror seçecekmiyim (level 3) gibi yoksa direct download ve random mu yapmam lazım?

Bir de flashget ile level3 falan seçerek aynı anda 4-5 download yapabilir miyim? O zaman hepsi level 3 ten mi indirir? Yoksa çoklu downloadlarda random mu seçmek lazım?

Flash get mi yoksa idman mı daha kullanışlı? Gece falan bırakmak için? Fazla kota yeme olayları var mı bunlarda? Bu 10 koldan indirme, tek koldan indirme olayı nedir? Flashget de diğerinde bunu nasıl ayarlarız kota yemesin diye? Forumda bayağı söz ediliyor da.

Son olarak upload sayfasındaki normal files, direct downloads, secured direct downloads ne işe yarar? Upload yaparken onlara tıklamam gerekir mi? Folder yapmam gerekir mi?

Kısacası rapidpremium en iyi ayarları nelerdir? Maksimum nasıl kullanırım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada Elbruz free de 2-3 gündür farklı server seçtirmiyor. Sana ne veriyorsa (Cogent, Level 3 vs.) onu işaretli bırak, büyük küçük harfe de dikkat et. Sanıyorum o şekilde yükleyebilirsin.

level 3ü bir kere rapidde options'tan seçeceksiniz daha da işiniz olmayacak.Flashgette ise eğer download yapacakken pencere gelince ayarları yaparsanız sorun olmaz.orada Ana siteden parça sayısını 1 e düşürürseniz rapid kotanıza fazladan yazmaz.Ayrıca tek bağlantıdan her zaman tam hızda indiremeyebilirsiniz.Tek koldan indirdiğiniz için hızda dalgalanmalar olabilir.bu yüzden de Ayarlardan Eş zamanlı işi 2ye hatta 3e çıkarırsınız.Bu sayı çıok olunca download durabilir.Dediğim şekilde ayarları kullanırsanız iyi olur fakat kişiden kişiye değişeceği için memnun kalmazsanız kendiniz de ayarları kurcalayarak alternatifler bulabilirsiniz.IDM nin ayarları da çok farklı değildir,Fakat çoğu indirme yöneticisinde yapmanız gerek önemli şey rapidden dosya çekerken kotaya fazla gelmemesi için Parçalayarak indirmektense tek parçadan indirmeyi tercih etmenizdir.
temizchannel

Sisteme Gözat

9 Mart 2008; 19:46:20 

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Arkadaşlar rapidden bir şey indirirken server değiştirme olayını kaldırdılar sanırım. Rapidin kendi belirlediği serverın dışında bir server seçersen tekrardan saymaya başlıyor. Önceki mesajları da okudum. Başkalarına da oluyormuş bu. İnşallah geçici bir olaydır.

Bana da oluyor.İfrit etmişti sağol hocam

Euro 2008 Fantasy-Champions League Fantasy-UEFA Cup Fantasy-Euroleague Fantasy-Fastbreak Fantasy(NBA)-Cyberdunk...

http://www.zooreka.com/photo-407407.html
OnuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mart 2008; 20:08:26 

quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

Şiddeti azaldımı???

Dosya benim uploadım
hız süper

DH 2006 Üyesi
Umur!

9 Mart 2008; 22:32:19 

hızım saniyede 4kba çıktı
kartalaraz

9 Mart 2008; 23:20:09 

rapid işi cozuttu...

fernsehn

9 Mart 2008; 23:21:06 

Çok yavaş bugün. Güya premium üyesiyim. 17 kb la falan indiriyor. 100ün altına düşmezdi hiç.

Herox00x

10 Mart 2008; 10:43:06 

şuan 100kb civarı ile alıyorum dosya ve istediğim serverla indirebiliyorm. sorun bitmişe benziyor

DMUKKS

10 Mart 2008; 12:27:33 

evet bendede düzeldi normal indirio şimdi

tolgahanbag

10 Mart 2008; 12:35:03 

arkadadaşlar rapid premium la idm ile dosya çeken filan varsa hız 20 0 larda gidiyorsa onu silip tekrar rapid linkini ekleyin

LiVe ToGeTHeR, Die aLoNe
Herox00x

10 Mart 2008; 12:41:58 

şuan yine 20-30larla dosya çekiliyo rapidden. olmaz böyle şey ya

resmen yan gel yat sonrada paraları cebe indir olayı izleniyo. bide bizle dalga geçmeleri var tabi acaba bunun hesabını verebilceklermi

felis81

10 Mart 2008; 15:24:03 

Sorun rapid-share'dan kaynaklanmıyor.

Kablo net kullanıyorum,günlerdir hiç bir problem yok.Son sürat indiriyorum..Sorun her zamanki gibi ttnet'te.

Ekşi Sözlükte Pardus.
Pardus'ta kullanabileceğiniz temel programlar.
kişi