Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
49 Misafir (20 Mobil) - 29 Masaüstü20 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Plan-M

Rapide upload olayına yeni girdim. Eskiden pek uğraşmazdım. 10 tane falan film yukledim. Demin baktım 2 tanesini bloklamışlar. Şimdi bunu birisi mi şikayet etmiştir de bloklanmıştır? Sinir bozucu bi durum ya

Bloklandıqını nereden anlıyoruz. Yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 8 Ocak 2009; 23:14:17 >
  • quote:

Rapide upload olayına yeni girdim. Eskiden pek uğraşmazdım. 10 tane falan film yukledim. Demin baktım 2 tanesini bloklamışlar. Şimdi bunu birisi mi şikayet etmiştir de bloklanmıştır? Sinir bozucu bi durum ya

Şikayet edilmiştir linklerin.Zamanla alışırsın..
  • Rapid hesabı arayan varsa elimde günlük 10GB kotalı 27 Haziranda bitecek bir hesap var, 167*10 GB + 50Gb Traffic share ile toplamda 1720 GB veri indirebilirsiniz.Fiyatı 100 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Bloklandıqını nereden anlıyoruz. Yazarsanız sevinirim.

Linke tıklayınca bu uyarıyı verir.
    quote:

Error
    This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by Rapidshare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

Bağlantıları toplu kontrol içinse http://rapidshare.com/checkfiles.html adresini kullanabilirsiniz.

• selamlar,

rap-id kullanıcısıyım 1 yıldır.bu ayın 21 inde süresi dolacak 1 yılımın.. mail fln geldi devam ettirmek istiyorsanız linke tıklayın vs gibisinden..

uploadcı degilim cok nadir ederim isim düserse yani.. download olarak hep kullanırım ama durmaksızın yani..

devam ettireyim mi sizce 1 yıl daha ? takip edemedim hangi sirket su anda populer net-load mı yoksa rap-idmi diye

yada iki firmadan da mı premium alayım en iyisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 9 Ocak 2009; 8:50:31 >
  • selamlar günlük kota 2.66 gb bunu nasıl yükselte biliriz ?
  • Yükseltemezsin.
  • Yükseltebilirsin ancak belli bir miktar vermen gerekiyor rapid e yine.. +100gb kota için 30 tl..www.rapidmatik.com
  • Günlük kota limiti yükseltilemiyor biliyorum ben..
  • TRAFFICSHARE yi demiorum günlük kota limitini demek istedim eğer kesin yükseliyorsa alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray swıss

TRAFFICSHARE yi demiorum günlük kota limitini demek istedim eğer kesin yükseliyorsa alıcam

Günlük kota 2,66dır. Yükselmez. Ha rapidde çalışan akrabaların varsa sana bi kıyak yaparlar belki o ayrı.
    O gün için 2,66dan sonrasını varsa traffic shareden yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 9 Ocak 2009; 13:54:03 >
  • rapid üyeliğim bitti.. arada sırada free-user olarak takılıyorum..
    ama free user olarak bazen 105kb/sn ile dosya indiriyorum .. çok enteresan

• serverlar rahatladığı zaman zaten 130 bile yapabiliyosun normal yani ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 9 Ocak 2009; 14:58:19 >
  • 60 KB sınırı kalktı normal hatta ben 110 a bile ulaşabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

60 KB sınırı kalktı normal hatta ben 110 a bile ulaşabiliyorum

bu haber doğruysa çok iyi.. neydi o eskiden 50-60kb ile indirmeler

edit: iyi de free-use için GÖSTERGELER hala sınırlı hız gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 9 Ocak 2009; 15:36:36 >
  • 60 kb limiti kalkalı neredeyse 4.5 ay oldu.
    Bunun yerine server'ın doluluk oranına bağlı olmak üzere 204kb ile 2048kb arası değişen limit koydular. (kilobit diyorum kilobyte sanılmasın)
    O yüzden kimi ben 30'u geçemiyorum derken, başka biri aynı anda 110 ile indirebiliyorum diyebiliyor.

Bazısının da TTNet yüzünden bu düşük rakamlara abone olduğunu biliyoruz ama bu konumuzun dışında tabi.

quote:

Top Speed: RapidShare Upgrade completed

September 02, 2008
    This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

Thus, we have raised the daily premium download traffic from 5 gigabyte to 10 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download.

We wish you a pleasant time using rapidshare.com and apologize for any inconvenience you might have experienced during the transition period.

Maksimum 500kb ile indirmeye ise Temmuz ayının başında başlanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 9 Ocak 2009; 22:54:10 >

• ben free olarak 300 le falan ındıyorum hız 20 mbıt:(
  • Arkadaşlar bu sabah rapide 1 dosya upload ettim. Su anda indirme sayısını 5246 gösteriyor
    Gel gelelim puana yansımadı. İşin bi ilginç tarafıda linki verdiğim konu 12 kez bakılmış
    Bu hata ile karşılaşan başka biri vaarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 10 Ocak 2009; 1:12:10 >
  • Öyle hatalar oluyor, bir tanesinde 160bin yazdığını görmüşümdür Genelde partlı upload ettiğim için diğer partlara bakınca gerçek değeri görebiliyorum...
  • Arkdaşlar free olarak indiremiyorum karşıma bu sayfa açılıyor indirme yapmıyorum ama bişey indiriyormuşum gibi sistemim tertemiz virüs taraması yeni yaptım nedeni nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.