yha arkadsLar bende premium aldımda ya nedendir bilmiyım.. sanki rapid durduruyor download ı 3 dakka normal download oluyor ondan sonra sanki modeme rest atmıs gbi oluyo.. 0.0kb/s oluyor ipime bakıyom aynı neden böle
Flashget,Internet Download Manager,Orbit,RS Manager vs. gibi programlar ile denermisiniz lütfen ?
yha arkadsLar bende premium aldımda ya nedendir bilmiyım.. sanki rapid durduruyor download ı 3 dakka normal download oluyor ondan sonra sanki modeme rest atmıs gbi oluyo.. 0.0kb/s oluyor ipime bakıyom aynı neden böle
Flashget,Internet Download Manager,Orbit,RS Manager vs. gibi programlar ile denermisiniz lütfen ?
zaten idm yi kullanıyorum ama sorun rapid deilmiş... internet komple gidio 20sn sonra gelio..kafama cok takıldı ip de degismiyor cok ilginc
dediğim gibi DL managerlar fazladan gösterir çünkü 1024 bağlantı ile 140 la indirmek tahminen mümkün değildir.Gerçeğe Yakın değerleri görmek için NetLimiter adlı programı önerebilirim.
ben IDM çok uzun zamandır kullanıyorum, daha önce hiçbir şekilde 125 kb üzerine çıktığına şahit olmadım, 1024 bağlantı ile bunun mümkün olacağınıda sanmıyorum zaten, ama ilk defa rapidden bu şekilde dosya indirdi ben şaşırdım ama durum bu.
@Millennium
Dns ile alakası olabilir, TRKY DNS AYAR kullanmanı tavsiye ederim, illegal işler yapmıyorsan
Kardeşim bence senin bir şeyler yapman lazım 4mbit baglantın o zaman boşu boşuna var senin bu hız çok komik ,her zamanmı bu şekilde yoksa bazı zamanlardamı oluyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Al kardeş internet 4MB ben bu işten bir şey anlamadım.
edit:Bunun dns ile alakası yoktur değil mi opendns kullanıyorum da.
rapid premium kullanıyorum garip bi sorunla karşı karşıyayım bu ay..
indirdiğim dosyaları rardan çıkarırken dosya hatası yada şifre hatası veriyo bi türlü çıkaramıyo, sonuçta dosyayı..yalnız DİKKAT:KESİNLİKLE LİNKLERDE YADA ŞİFRELERDE Bİ YANLIŞLIK YOK...BUNU DEFALARCA KONTROL ETTİK..bazen yapmıyo,linkler tek sitede değil en sağlam siteden bile indirildiğinde bu sorunu yapıyor..bunun akabinde de her linki 2-3 kez tekrardan tekrardan indirmem gerekiyor..böyle bi sorunu daha önce hiç yaşayan oldumu...dosya boyutu düzgün inmiş-şifre doğru ama rardan çıkarırken hata veriyor çıkarmıyor yinede