Walla hız ve ZENGİN içerik bakımndanda haklısınız. Şimdi paybal ile şifre aldım bir free kaybettiniz. Bende premiuma geçtim. Bu gidişle herkez premiuma geçecek gibi geliyor. uploaderler umarım soğumaz premiumdan en fazla hesap başına 255 puan alıyorlardı yanılmıyorsam... Bakalım paybalda kesilen 6.99€ kredi kartına kaç ytl yansıyacak... Garanti Bonus...
Paypal yerine rapidpremiumtr.com ve rapidmatik.com vardı.Hatta puansız satan (10TL) kullanıcılar bile vardı.
Walla hız ve ZENGİN içerik bakımndanda haklısınız. Şimdi paybal ile şifre aldım bir free kaybettiniz. Bende premiuma geçtim. Bu gidişle herkez premiuma geçecek gibi geliyor. uploaderler umarım soğumaz premiumdan en fazla hesap başına 255 puan alıyorlardı yanılmıyorsam... Bakalım paybalda kesilen 6.99€ kredi kartına kaç ytl yansıyacak... Garanti Bonus...
Paypal yerine rapidpremiumtr.com ve rapidmatik.com vardı.Hatta puansız satan (10TL) kullanıcılar bile vardı.
Belirttiğiniz siteler aylık 18 ytl istiyor. Burda (Rapidin kendi sitesi) 6.99€ ya 13.84 YTL kesmiş... Bir satın alma 2 de uzatma olunca 10000 puanlada da bir hesap alınıyor sanırım (ilk defa aldım) 4 ay ortalamasında 10 ytl civarı aylık ödeme olmuş gibi oluyor üstelik nakitte değil..
Orjinalden alıntı: Apexi bu degisiklik ile **** free kullanicilari istemiyoruz der gibi oldu. Günümüz hizlarinda 50 kb gibi komik bir rakam vererek bunu kanitlari ve bir bani haketti.
'der' gibi oldu değil, dediler. Zaten bunu her fırsatta dile getiriyorlardı. Ancak bu iş 'ban'la falan olacak iş değil; tertemiz bir hesap alırsın, mutlu mesut yaşarsın.
Yaklaşık 1 aydır belkide daha fazla, Rapid puanımın artmadığını düşünüyordum ve mail atmıştım cevap geldi ama hiç birşey anlamadım, çevirebilirmisiniz.
Yolladığım mail;
Hello from Turkey.
My DSL Speed isnt high.It just a 256-64 Kbps, because of that i havent countless uploads.I Have 10-15 upload, it has been downloading sometimes.
My**** Points hasnt been to growing approximately 1 mounth.It Still 8363.I Know my Upload's downloading but it isnt' growing.
There is a problem here, Please fix it.
Account XXX
Best Regards.
Gelen Cevap ;
Hello,
every user who downloads one of your uploaded files gives you one point (min. filesize is 3 MB). The same user can create up to 3 RapidPoints per hour. Premium user downloads can create up to 255 RapidPoints per day. Each day the points will be added to your RapidPoints and the counter will be set back to 0.
With these points you can extend or create a new****.com Premium account. To use your points click on the link "convert rapid points" in your account. Please note that you can only use your RapidPoints if you have more than 10'000 points. It is not possible to transfer RapidPoints from an account to another account.
When you extend your account with PayPal or wire transfer you will get the RapidPoints as follows: 1 Month -> 1000 RapidPoints 3 Months -> 3000 RapidPoints 6 Months -> 6000 RapidPoints 12 Months -> 12000 RapidPoints
Please note that you don't get any points if you extend your account with rapids points.
Best regards,
**** AG - Support Team
Hello from Turkey.
My DSL Speed isnt high.It just a 256-64 Kbps, because of that i havent countless uploads.I Have 10-15 upload, it has been downloading sometimes.
My **** Points hasnt been to growing approximately 1 mounth.It Still 8363.I Know my Upload's downloading but it isnt' growing.
There is a problem here, Please fix it.
Account XXX
Best Regards.
Gelen Cevap ;
Hello,
every user who downloads one of your uploaded files gives you one point (min. filesize is 3 MB). The same user can create up to 3 RapidPoints per hour. Premium user downloads can create up to 255 RapidPoints per day. Each day the points will be added to your RapidPoints and the counter will be set back to 0.
With these points you can extend or create a new ****.com Premium account. To use your points click on the link "convert rapid points" in your account. Please note that you can only use your RapidPoints if you have more than 10'000 points. It is not possible to transfer RapidPoints from an account to another account.
When you extend your account with PayPal or wire transfer you will get the RapidPoints as follows: 1 Month -> 1000 RapidPoints 3 Months -> 3000 RapidPoints 6 Months -> 6000 RapidPoints 12 Months -> 12000 RapidPoints
Please note that you don't get any points if you extend your account with rapids points.
Best regards,
**** AG - Support Team
Sorunun için çözüm sunmamışlar, olağan şeyi anlatmışlar. Her kullanıcı saatte 3 points, 3 MB' tan büyük dosyalar point oluşturabilirler. Her gün en fazla 255 P.U. points biriktirip (Premium userlardan gelen), gün sonunda toplam point' ine ekleniyor. 10000 points yapınca da 1 aylık premium hesap açabileceğinden bahsetmişler.. Bunlar zaten bildiğin şeylerdir tahminimce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 17 Temmuz 2008; 1:08:36 >
@ByAdmin puanlar hakkında bildiğimiz her şey aynen yazmışlar.Bir saatte en fazla 3 puan kazanabileceğini, dosya boyutunun en az 3mb olması gerektiği falan.Ayrıntılı bir çözüm yok.Hesabını uzatarak puan kazanabilirsin demişler.Yani sorun yok diyorlar
Rapid ile 70-80 partlık dosyalarda çok hata oluyor crc hatası vs. Aynı dosyayı 3-4 defa indiriyorum yine aynı muhabbet.
Hangi indirme yöneticisini kullanıyordunuz? Flashget ise bu normal bir sorun.IDM ve Cryptload ile bu sorunlar neredeyse hiç yok gibi. Usenet'te bu hataları almayacağınıza dair bir güvenilirlik var mı?
Rapid ile 70-80 partlık dosyalarda çok hata oluyor crc hatası vs. Aynı dosyayı 3-4 defa indiriyorum yine aynı muhabbet.
filmler için altyazı yerleri zaten belli rapidin başka bir anlamı kalmıyor benim için. Gerçi rapide para vermiyorduk. 20 saniyede 4 puan geliyordu.
Free Download Manager kullanıyorum Rapid ile; 24/7 download yapıyorum. Şuana kadar dosya hatası yaşamadım.. 110 part' lı bir oyunu dahi indirdiğimi hatırlıyorum; sorunsuz çalıştı.. Bence sizin download yöneticisinde problem var.. Flashget ise hata almanız gayet doğal..