birşey soracam.şimdi ben japonyadayım diyelim 100 mbit le internete giriyorum farzedelim.rapidden free olarak japonyadan da mı 62 kbps de dosya indiriliyor?yani bu bütün dünyada mı geçerli?
Günde 10gb sınırı 50gb ile çakışabilir mi? Mesela bir günde 50gb download yapıp geri kalan 4 gün yükleme yapmazsak olur mu?
Evet, olur.
nası ya gunluk 10gb deilmiydi ?
Eski sistemde öle idi.
Yeni sistemde deişti..
Bkz :
Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day.
sadece 1 dosyayı yükleyemiyorum diğer partları yükleyebiliyorum.yükleyemediğim dosya ya 1-3 arası hız ile yada hiç inmiyor.dosya ölmüş olsa dediğim gibi 1-3 arası hızda inmezdi,demekki link ölmemiş.önereceğiniz bi çözüm var mı acaba?
kahrolsun rapid nalet oolsun bu rapide para kazanmak ıcın ellerınden geleni yapıyorlar 2 haftadır download yapamıyorum kbps düsük free kullanıcılar ıcın hız kesmıs alsınlar basına calsınlar sıtelerını bukadar frree kullanıcı var hepsi gidip premium alacak değil ben premium almıcam ve onlara.. para kazandırmıcam sizde almayın !
Arkadaşlar zanedersem rapid ip adresime bloke koydu (STATİK İP KULLANIYORUM). Yada Free Kullanıcılar için aylık bir sınır falan mı var (bu hafta 3 gb tanfazla çektim). bilgisi olan varmı bu konuda.