Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Rapid-Share Bilgilendirme # Rapid-Share hakkında herşey

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Rapid-Share Bilgilendirme # Rapid-Share hakkında herşey Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kartalaraz

28 Ocak 2008; 16:14:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hello, kartalaraz! You have collected 92 points so far

bir kaç tane dosya gönderdim rapide....... 92 puan yazıyo... acaba bu puan ne işe yarar....

Eh®imeN

Sisteme Gözat

28 Ocak 2008; 16:17:57 

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

bir kaç tane dosya gönderdim rapide....... 92 puan yazıyo... acaba bu puan ne işe yarar....

10.000 Puanda hesabını 1 Ay uzatabiliyorsun yada 1 aylık yeni bir hesap alabiliyorsun.

Rapid-Share Bilgilendirme - Ana Konu - Philips 500 GB Taşınabilir HDD İncelemem
Avatar : The Last Airbender Fan Club - DH Creative EP360 Kullananlar Kulubü

Toshiba A200 1AE - Core2 Duo 1.73 Ghz || 2 GB RAM || Geforce FX Go 7300 256 MB Yerleşik TC 512 MB || 160 GB Sata HDD # Philips 500 GB External HDD #
Creative EP630 - Nokia 5310 Xpress Music
kartalaraz

29 Ocak 2008; 0:27:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

10.000 Puanda hesabını 1 Ay uzatabiliyorsun yada 1 aylık yeni bir hesap alabiliyorsun.

sağol

CM-SKYSCRAPER

29 Ocak 2008; 1:12:37 

bu rapıdın puan olayı nasıl oluyor bıraz acarmısınız konuyu

Mağrada yazan yazı:
1-Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
2-Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
3-Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
Eh®imeN

Sisteme Gözat

29 Ocak 2008; 10:14:59 

quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

Kendi hesabımdan örnek vereyim.

Üstte gördüğün gibi 8103 Puanım var.8000 Puan hesap açıldığından verilmiş olan puan.Peki bu 103 Puan ne ile kazanıldı ? Tabiki yaptığım Uploadların indirilmesiyle.

Bunlarda Upload ettiğim dosyalar ve download sayıları.

Toplam 114 Dosya indirilmiş ama bana 103 Puan gelmiş.Bunun sebebi Bu puanların Sadece Free User'lar indirildiğinde puan getirmesidir.

Toplam 10.000 Puan olduğu zamanda o hesabı 1 Ay uzatabilir yada 1 aylık yeni bir hesap açabilirsin.

Toshiba A200 1AE - Core2 Duo 1.73 Ghz || 2 GB RAM || Geforce FX Go 7300 256 MB Yerleşik TC 512 MB || 160 GB Sata HDD # Philips 500 GB External HDD #
cimbomluevrim

29 Ocak 2008; 12:41:33 

quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan.91

senin modem resetleyicin aynı anda 4 dosya indirebiliyomu ???
peki modem resetlenip yeni ip alırken kaybolan zamanı kapatabiliyomu ?

U.S Downloader falan yalan işler imkanınız varsa premium alın rahatlayın kanımca

1mb adsl bağlantım var. saniyede 105 ile 109 kb arası rapidden dosya çekiyorum.

sorularına yanıt vermek gerekirse

1-senin modem resetleyicin aynı anda 4 dosya indirebiliyomu ???
benim modemim (philips sna6500. bilenler bilir) tek seferde saniyede 105-109 kbn ile rapidden dosya çekiyor. Premium alsamda aynı anda 4 dosya çeksem de 105-109 kb sınırını aşamam.
Yoksa sen 1mb adsl bağlantın ile saniyede (4 dosya * 109kb) = 436kb/sn ile dosya mı çekiyorsun

2-peki modem resetlenip yeni ip alırken kaybolan zamanı kapatabiliyomu ?
Eski ve yeni ip ile aradaki süre farkı (buna rapid kodu çözülmesi dahil) 5 sn.

Bu soruları para veripte yararlandığın hizmeti; ücretsiz ve minimum zaman kaybıyla yapan kişileri görünce psikolojik olarak negatif etkilenerek söylediğini varsayıyorum. Biraz geniş olmak gerektiği düşüncesindeyim.

Kardeş sende her 100 mblık partta 2.2 dakika süre bekliyosun.2de bi modeme rest atınca dolayısıyla modem bozulabilir.Hız belki değişmiyo ama 2.2 dakika her seferinde kim başında bekliycek.Dosyaları programa atarsın o kendi sırasıyla indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 29 Ocak 2008; 12:43:47 >

CM-SKYSCRAPER

29 Ocak 2008; 13:02:13 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

Kendi hesabımdan örnek vereyim.

Üstte gördüğün gibi 8103 Puanım var.8000 Puan hesap açıldığından verilmiş olan puan.Peki bu 103 Puan ne ile kazanıldı ? Tabiki yaptığım Uploadların indirilmesiyle.

Bunlarda Upload ettiğim dosyalar ve download sayıları.

Toplam 114 Dosya indirilmiş ama bana 103 Puan gelmiş.Bunun sebebi Bu puanların Sadece Free User'lar indirildiğinde puan getirmesidir.

Toplam 10.000 Puan olduğu zamanda o hesabı 1 Ay uzatabilir yada 1 aylık yeni bir hesap açabilirsin.

teşekkür ederim konuyu açıkladığın için.

Mağrada yazan yazı:
1-Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
2-Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
3-Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
Tekos

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 8:34:13 

Arkadasım boyle bir konuda insanlara yardımcı olman çok guzel.Ben modemimi bir programla restleyerek aynı şeyi yapıyorum.Sadece bir sorun var o da tek linkden download ediyorum sonra modem kendini resetliyor otomatik diger linke geçiyor bu işlem 100 tane link versem de bitene kadar otomatik devam ediyor.Ve modemi resetlemesi sonra diger linke geçmesi en fazla 20 sn. alıyor.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

premium üyeliği olmayanlar için , rapidden bir dosya indirdikten sonra , modemi açıp kapamadan, 2.yi indirmenin başka bir yolu var mı ?

Hayır yok.Tek çare Premium

AMD ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 4200+ AM2 940/LG L1960TR-BF ARTİSTİC SERİ 2MS 19" LCD MONİTÖR/TWINMOS 512MB PC6400 800MHZ DDR2 RAM X 2/SEAGATE ST3250620A 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATA HARDDISK/ASUS M2N NFORCE 430 MCP 940 AM2 ANAKART/LG 20X DOUBLE LAYER DVD YAZICI/MSI NX7600GT 256MB DDR3 PCIEX EKRAN KARTI/AVERMEDIA DVB-S PRO DIGITAL TV KARTI/COOLER MASTER CAC-T05 CENTURION 400W KASA/CREATIVE INSPIRE T6060 5.1/EPSON STYLUS DX 5050 A.I.O/WESTERN DIGITAL 160 GB. PASSPORT EXTERNAL HDD
Eh®imeN

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 8:43:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Arkadasım boyle bir konuda insanlara yardımcı olman çok guzel.Ben modemimi bir programla restleyerek aynı şeyi yapıyorum.Sadece bir sorun var o da tek linkden download ediyorum sonra modem kendini resetliyor otomatik diger linke geçiyor bu işlem 100 tane link versem de bitene kadar otomatik devam ediyor.Ve modemi resetlemesi sonra diger linke geçmesi en fazla 20 sn. alıyor.
quote:

quote:

premium üyeliği olmayanlar için , rapidden bir dosya indirdikten sonra , modemi açıp kapamadan, 2.yi indirmenin başka bir yolu var mı ?

Neymiş bu programın adı ?

Premium en iyi yol yinede.20 Saniye bekliyorsunuz 100 Link olsa toplam 20 Saniye beklesek 33 Dakika felan yapıyor 33 Dakikadada 2 Part daha indirilebilir Premiumda.

Zaten Premium'un tek artısı download'da deil Upload yapanlarda bilirler bunu.

Umur!

30 Ocak 2008; 9:53:58 

o programda DL yarıda kesilirse Devam edebilme Desteği de var mı bari ?

Tekos

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 13:04:08 

Ewet,programın boyle bir destegi var,bu programın info bilgilerinde yazıyor ama yalan soylemiyecegim hiç denemedim işin açıkcası kardeşim.Ama download bittigi zaman makineyi otomatik olarak kapatma bolumude var onu denedim işe yarıyor.
quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

o programda DL yarıda kesilirse Devam edebilme Desteği de var mı bari ?

AMD ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 4200+ AM2 940/LG L1960TR-BF ARTİSTİC SERİ 2MS 19" LCD MONİTÖR/TWINMOS 512MB PC6400 800MHZ DDR2 RAM X 2/SEAGATE ST3250620A 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATA HARDDISK/ASUS M2N NFORCE 430 MCP 940 AM2 ANAKART/LG 20X DOUBLE LAYER DVD YAZICI/MSI NX7600GT 256MB DDR3 PCIEX EKRAN KARTI/AVERMEDIA DVB-S PRO DIGITAL TV KARTI/COOLER MASTER CAC-T05 CENTURION 400W KASA/CREATIVE INSPIRE T6060 5.1/EPSON STYLUS DX 5050 A.I.O/WESTERN DIGITAL 160 GB. PASSPORT EXTERNAL HDD
Tekos

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 13:20:59 

Bu programın adı Cyptload ve program yalnız başına çalışabilen bir sisteme sahip yani ek olarak başka bir program istemiyor içinde kendine ait bir macro sistemi ve ip algılayıcı bulunuyor ama proxy ve dnslerle oynamıyor.istenilirse proxy ayarları için bir bolumde verilmiş.Elbetteki bir link saglıyacısından download ve upload hizmetinden yararlanıyorsan bunun legal uyelik sistemi en iyisidir.Bizimkisi sadece alternatif bazda kalıyor.Senin soylediklerine gore şoyle bir hesap yaparsak.-Eh®imeN''Premium en iyi yol yinede.20 Saniye bekliyorsunuz 100 Link olsa toplam 20 Saniye beklesek 33 Dakika felan yapıyor 33 Dakikadada 2 Part daha indirilebilir Premiumda'' Ben rapidden indirmeyi genelde film ve klip bazında yapıyorum yani 100 mblik partlar halinde 100link X 100 mb. = 10.000 mb = 10 gb yapar buda aralıksız indirirsen bir gunde 24 saat yaparki gunun tamamında indirmen gerekir.gunde 10 gb ayda 300gb yapar.Peki rapidin uyelik sistemindeyken sen ayda 300 gb bir indireme sahip olabiliyormusun bundan senin dedigin gibi gunluk 33 dk lık bir zamanı cıkartırsak ben ayda hiç durmadan indirirsem 290 gb inderebiliyorum.bu kaç tane rapiduyeligi ile mumkun olabilir?(Bunları yazma amacım sadece bu konuda yeni yeni bilgi sahibi olmam ve senin gibi konuya hakim birisinden de fikir almak)Tşk ederim .
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

quote:

quote:

Neymiş bu programın adı ?

Premium en iyi yol yinede.20 Saniye bekliyorsunuz 100 Link olsa toplam 20 Saniye beklesek 33 Dakika felan yapıyor 33 Dakikadada 2 Part daha indirilebilir Premiumda.

Zaten Premium'un tek artısı download'da deil Upload yapanlarda bilirler bunu.

Eh®imeN

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 20:00:31 

Biliyorum o programı Bir Divx Sitesinde nasıl kullanılır vs geniş anlatım vs vardı Bir ara kullanmıştım ama nedense yinede Premium almak daha rahatıma kaçtı Onla ilgili bir konuda açmak lazım

Ama bildiğim kadarıyla her modemlede uyumlu deildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eh®imeN -- 30 Ocak 2008; 20:02:09 >

Tekos

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 21:34:28 

İşte kanka o programı kimse duzgun kullanamamış bende programı çözcem diye firmware guncellemesi yaparken benim modemi uçurdum ve garantiye gonderdim.Kimse anlatmamıs hiç bir site de tam olarak anlatımı yok free kullanımı nasıl yapılır diye yabancı siteleride okudum onlarda o kısmı direkt geçiyorlar ama her modemle uyumlu aslında donanım haberde bu programla ilgili bir forum sayfası acılmıs ama kapatılmıs bu konuda çok konuşmak istemiyorlar.Millet bazı yerlerde tırsa tırsa anlatmış boyle bir programın oldugunu.Aslında haklısın en ii si uyelik sistemi.Ayda ne kadar indirme hakkın var ve hız nasıl ?
quote:

Biliyorum o programı Bir Divx Sitesinde nasıl kullanılır vs geniş anlatım vs vardı Bir ara kullanmıştım ama nedense yinede Premium almak daha rahatıma kaçtı Onla ilgili bir konuda açmak lazım

Ama bildiğim kadarıyla her modemlede uyumlu deildi

Eh®imeN