Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.514
Cevap
8
Favori
615.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rapid share Premium uyeligim var gunluk 5 gb limit koymus gunde 5 gb`dan fazla indermeme izin vermiyor, bu uygulama daha onceden yoktu hic boyle bir uyariyla karsilasan oldumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 23 Aralık 2009; 22:04:43 >

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• happy hours devam ediyor 3 11 arasi indirdiginiz dosyanin yuzde 10 u kotaya yansiyor.

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Rapid share Premium uyeligim var gunluk 5 gb limit koymus gunde 5 gb`dan fazla indermeme izin vermiyor, bu uygulama daha onceden yoktu hic boyle bir uyariyla karsilasan oldumu.

Limit 1,5 yıldır 5GB zaten. Ondan önce de 2.47 ile 10GB arasında değişen limitler vardı. Limitsiz download hiçbir zaman olmadı kısacası.

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Rapid share Premium uyeligim var gunluk 5 gb limit koymus gunde 5 gb`dan fazla indermeme izin vermiyor, bu uygulama daha onceden yoktu hic boyle bir uyariyla karsilasan oldumu.

Limit 1,5 yıldır 5GB zaten. Ondan önce de 2.47 ile 10GB arasında değişen limitler vardı. Limitsiz download hiçbir zaman olmadı kısacası.

Gunde iki mkv film birden indiriyordum hic kota sorunu olmuyordu bu yuzden daha once hic dikkatimi cekmemisti. Bilgi icin tesekkurler. Bu happy hours uygulamasi 3-11 arasi gece yarisi oluyor galiba.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• evet gece yarisi.Gece beklemek zor oluyorsa idm ile ayari yapip birakin ben oyle yapiyorum 3 te basliyor 11 de kapaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 24 Aralık 2009; 1:55:15 >

Orijinalden alıntı: Coğrafyacı84

Arkadaşlar Premium hesap almak istiyorum ama .com yada .de ikiside aynı mı bunların?

.com alacaksın .de alırsan elinde patlar

quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Arkadaşlar Rapid yine bir güzellik yapacak mı yılbaşında.. Sanırım geçen yılbaşında 1000 puana 1 ay uzatabiliyorduk onun gibi...

3333 free puandı önceleri ama
    free puanların geçerliliği artık kalmadığı için büyük ihtimal 3333 pre puan ile verecekler bence

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 7 Mart 2010; 13:38:59 >

1525 mi 2385 mi PREM PUAN burada ???? sanırsam ilki free 2 ci prem puan cunku son zamanda fırlayan tek şeyim prem puan
    kitap yerine oyun paylaşmaya basladıgından beri 1600 un altına inmedi sagdaki rakam

Orijinalden alıntı: KingDwa®F
    2009-12-22,1525,2385

1525 mi 2385 mi PREM PUAN burada ???? sanırsam ilki free 2 ci prem puan cunku son zamanda fırlayan tek şeyim prem puan
    kitap yerine oyun paylaşmaya basladıgından beri 1600 un altına inmedi sagdaki rakam

Doğrudur KingDwarf. Sağdaki premium oluyor.

Bu arada nerelerdesin sen yau sensiz bu konunun tadı yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 24 Aralık 2009; 10:28:20 >
  • 1 ayda remote ile 1,5 tb dan fazla (2 e gidiyor) oyun upload yaptım ve 15 gundur paylaşıyorum ve 1ci sinde 1000 2 sinde 2000 , 3 cusunde 2500 gunluk ortalama var prem puan olarak. Rapid kuru aşagıya cektikce ben kitap silip oyun yukluyorum (rapid, netload ve hotfile uyeliklerim sagolsun)
    ve google in hakkını asla odeyemem. Sagolsunlar hızları sayesinde 1 ayda 2 tb a yakın remote yaptım (şifresiz olanları tercih ediyorum genelde)
    ve anlaşılmaz oranda prem patlaması yaşadım. Böyle giderse vazgecmekden vagecip komple oyun paylaşımına gececem ( 1,5 tb filmim bir gecede silinmişti)
    bende o yuzden oyuna geciş yapmıştım. Ama bu sefer daha akıllıyım bir oyunun linkini bulurken 2-3 farklı link de bulup check ediyorum ve onu yedekde
    tutuyorum dokuman icinde eger eskisi giderse hOOOOP onu remote edip 24-48 st icinde REUPLOADED olarak paylaşıyorum.
    Son bi şans daha verdim kendime

• Referans satışLarımızda oLmasa aç kaLıcaz ha =)
    15 gün içinde 70 bin puanlık premium satmışım.

• 2009-12-23,609,4884 2009-12-22,591,3886 2009-12-21,714,5685 2009-12-20,432,3840 2009-12-19,610,6166 2009-12-18,545,5047 2009-12-17,662,6273 2009-12-16,669,5642 2009-12-15,537,6190 1 haftadir iyi gidiyorum

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

KaRmaLizma maşşşşallah ya bu ne performans ahhh ahhhh benimde gecen ayda oyle olmuştu bi ayda patlama oldu ama bu ay cok sönük

WaLLa usta üst üste 2 gün 1 seneLik satmışım onLar yetti kafadan :D

• Merhaba arkadaşlar rapid hesabım da sahtekarlık tesbit edildiğinden dolayı devre dışı bırakılmış bu sorunu nasıl çözerim gunduz işten inerken akşamda evden indiriyordum hesabımı tekrar aktif ettirmem mümkünmü? gesabım 1 yıllıktı
    cevaplar için şimdiden tşk

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Merhaba arkadaşlar rapid hesabım da sahtekarlık tesbit edildiğinden dolayı devre dışı bırakılmış bu sorunu nasıl çözerim gunduz işten inerken akşamda evden indiriyordum hesabımı tekrar aktif ettirmem mümkünmü? gesabım 1 yıllıktı
    cevaplar için şimdiden tşk

önceki sayfalarda ilgili mailler var. eğer yabancı diliniz varsa mail cekip durumu anlatabilirsiniz. muhtemelen geri alırsınız son kez :)
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.