arkadaşlar paypal ile premium hesap aldım, fakat bundan sonra paypal a üye olmak istemiyorum, mailime gelen aktivasyon linkini açmazsam üyeliğim iptal olurmu
arkadaşlar paypal ile premium hesap aldım, fakat bundan sonra paypal a üye olmak istemiyorum, mailime gelen aktivasyon linkini açmazsam üyeliğim iptal olurmu
Üyelik iptal olurmu bu durumda bilmiyorum ama Profile > Close Account bölümünde hesabınızı kapatabilirsiniz.
ikinci el ilanı gibi oluyor böyle ya.neyse.açıkçası kontörle hesap alma olayını pek yapmıyoruz.onun yerine havale kullanabilirsen daha iyi olur.Zaten puan kalmadı.Biraz bekleteceğim
Piyasada o kadar program varken US Downloader biraz cılız kalıyor.
Premium için flashget kullanıyorum. Fakat Usdownloaderin zamanlayıcı özelliği kullanışlı. Örneğin sabah 8 00 de 50 kb/sn ile akşam 20.00 den itibaren 100 kb/sn indirmesini istiyorum ve bu ayarları yapabiliyorum.
Orjinalden alıntı: Akinci Premium için flashget kullanıyorum. Fakat Usdownloaderin zamanlayıcı özelliği kullanışlı. Örneğin sabah 8 00 de 50 kb/sn ile akşam 20.00 den itibaren 100 kb/sn indirmesini istiyorum ve bu ayarları yapabiliyorum.
Aynı ayar seçeneği IDM'de de var.Ben şu ana kadar onu kullandım ve tek bir sorun yaşamadım.Ayrıca indirme bittikten sonra bilgisayarı kapat seçeneği de var ki bu geceleri makinayı indirmeye bırakanlar için çok uygun.
@engintunbel eğer hesabınızı uzatırsanız o 8000 puan üstüne 1000 puan eklenecektir ve bir dahaki aya da hesabınızı uzatırsanız toplam puan 10000 olacak.Bu şekilde de bir sonraki ay ücret ödemeden hesabınızı kullanacaksınız.Eğer uzun vadeli kullanmağı düşünen biriyseniz böyle yapmanız daha mantıklı; ancak "ne upload yaparım, ne de puanın peşine düşerim." derseniz yeni üyelik almak da olabilir.Tabi üyeliği resmi bir siteden alacaksanız farklı.O zaman iki üç tane +18 film upload edin de bir ay daha uzatın.Yok ben uğraşmam diyorsanız özel mesaj atın
Benim hesap bitti dediğim gibi.. Bu biten hesap daha ne kadar duruyor ona göre uzatmak istiyorum da... Yani istediğim zaman hesap uzatmak istesem gene bu sesap durucak öyle mi ?
Benim aldığım ilk hesap 1 aylıktı ..Şimdi ise 3 aylık almak istiyorum... Ama hesabın bitmesinden şuan için 17 gün geçti daha bu kesap ne kadar durabilir...
// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
@engintunbel eğer hesabınızı uzatırsanız o 8000 puan üstüne 1000 puan eklenecektir ve bir dahaki aya da hesabınızı uzatırsanız toplam puan 10000 olacak.Bu şekilde de bir sonraki ay ücret ödemeden hesabınızı kullanacaksınız.Eğer uzun vadeli kullanmağı düşünen biriyseniz böyle yapmanız daha mantıklı; ancak "ne upload yaparım, ne de puanın peşine düşerim." derseniz yeni üyelik almak da olabilir.Tabi üyeliği resmi bir siteden alacaksanız farklı.O zaman iki üç tane +18 film upload edin de bir ay daha uzatın.Yok ben uğraşmam diyorsanız özel mesaj atın
Benim hesap bitti dediğim gibi.. Bu biten hesap daha ne kadar duruyor ona göre uzatmak istiyorum da... Yani istediğim zaman hesap uzatmak istesem gene bu sesap durucak öyle mi ?
Benim aldığım ilk hesap 1 aylıktı ..Şimdi ise 3 aylık almak istiyorum... Ama hesabın bitmesinden şuan için 17 gün geçti daha bu kesap ne kadar durabilir...
Süre bittikten sonra 30 gün daha açık kalır hesap.