Kimileri orbit le indiremiyorum yazmış. Rapid hesabınızdan "Settings-Configuration" bölümüne gelip Direct downloads, requested files are saved without redirection via **** seçeneğini seçip save e basın.
Orbit 2.6.5 kurdum ve Rapidin sadece linkini indiriyor. Site yönetici kısmına Rapid adresi ve şifre girdim gene olmuyor.
Rapid hesabımda zaten bu seçenek seçili.Flashget ile indirebiliyordum.
Orbit direct hesaba girmiyormu.Yoksa önce rapid linkinden şifre girip sonramı Orbitle indireceğiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kata -- 6 Haziran 2008; 18:45:08 >
Kimileri orbit le indiremiyorum yazmış. Rapid hesabınızdan "Settings-Configuration" bölümüne gelip Direct downloads, requested files are saved without redirection via **** seçeneğini seçip save e basın.
Orbit 2.6.5 kurdum ve Rapidin sadece linkini indiriyor. Site yönetici kısmına Rapid adresi ve şifre girdim gene olmuyor.
Orbit direct hesaba girmiyormu.Yoksa önce rapid linkinden şifre girip sonramı Orbitle indireceğiz?
Orbit-Tercihler-Site Yöneticisi kısmına daha önce kullanıcı adı ve parolayı girmiş olsanız dahi her zaman kabul etmiyor. Bu yüzden ben her dosya indirme işlemi öncesi "Gelişmiş seçeneğinin altındaki sunucu bağlantısı kısmına" da gerekli şifreyi giriyorum. Genelde 100-200 tane link biriktirip bir anda atıyorumki şifre işleriyle uğraşmayayım.
Ayrıca çok tuhaftır ki orbitle dosya yüklemeden önce explorerın açık olup rapide giriş yapılması gerekiyor. Orbiti firefoxla senkronize etmeme rağmen illede explorer diyor. Bu söylediğim şekilde yaparsan sorun yaşamazsın. Orbit bütün bağlantıyı yalayıp yutuyor. O yüzdende bu tip sorunları görmezlikden geliyorum.Yinede olmazsa daha detaylı bir şekilde anlatırım.