Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2'yi rüyâmızda görürüz. Payoff yaptığın günün kuru geçerli. Hatta ben 2 ay önce 1.0'dan yapmıştım, parayı gönderdikleri gün 0.93 filandı.
    Gerçi şimdi de tersine döndü, yine 1.0'dan yaptım şimdi 1.2 oldu. 15 Euro zarardayım bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 27 Eylül 2009; 14:19:25 >
  • arkadaşlar collector hesapimdan büyük uğraşlar sonucu 1 aylık premium hesap almiştim ve yine premium hesabimda 1 aylık üyelik alaçağim kadar puanım birıktı ve son 2 günüm şimdi ben 1 aylık premium üyelik alsam başka hesapmi oluyor yoksa üyeliğimimi uzatmişmi oluyorum lütfen cevap verin ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsbgl -- 27 Eylül 2009; 14:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

1.2'yi rüyâmızda görürüz. Payoff yaptığın günün kuru geçerli. Hatta ben 2 ay önce 1.0'dan yapmıştım, parayı gönderdikleri gün 0.93 filandı.
    Gerçi şimdi de tersine döndü, yine 1.0'dan yaptım şimdi 1.2 oldu. 15 Euro zarardayım bu yüzden.

peki teşekkürler.payoff tan kaç gün sonra rapid mail atıp paypal teyidi istiyor? İlla mail atıp baskımı kurmamız lazım nerde kaldı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsbgl
    arkadaşlar collector hesapimdan büyük uğraşlar sonucu 1 aylık premium hesap almiştim ve yine premium hesabimda 1 aylık üyelik alaçağim kadar puanım birıktı ve son 2 günüm şimdi ben 1 aylık premium üyelik alsam başka hesapmi oluyor yoksa üyeliğimimi uzatmişmi oluyorum lütfen cevap verin ne olur

10.000 Free puanin varsa şuanki hesabını uzatabilirsin.. Yeteri kadar Free puanin yok ve 8.000 üstü Premium puanin varsa yeni üyelik alabilirsin ki bu alacağın yeni üyelik şuan kullandığın hesaptan farklı olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: hsbgl
    arkadaşlar collector hesapimdan büyük uğraşlar sonucu 1 aylık premium hesap almiştim ve yine premium hesabimda 1 aylık üyelik alaçağim kadar puanım birıktı ve son 2 günüm şimdi ben 1 aylık premium üyelik alsam başka hesapmi oluyor yoksa üyeliğimimi uzatmişmi oluyorum lütfen cevap verin ne olur

10.000 Free puanin varsa şuanki hesabını uzatabilirsin.. Yeteri kadar Free puanin yok ve 8.000 üstü Premium puanin varsa yeni üyelik alabilirsin ki bu alacağın yeni üyelik şuan kullandığın hesaptan farklı olacak..

çok tşkler arkadaşim peki premium puanimi free olarak bozdursam ve free puanimi 10000 yapsam olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

1.2'yi rüyâmızda görürüz. Payoff yaptığın günün kuru geçerli. Hatta ben 2 ay önce 1.0'dan yapmıştım, parayı gönderdikleri gün 0.93 filandı.

peki teşekkürler.payoff tan kaç gün sonra rapid mail atıp paypal teyidi istiyor? İlla mail atıp baskımı kurmamız lazım nerde kaldı diye.

Evet, ben de aynı soruyu soracaktım.. Payoff yaptıktan kaç gün sonra Rapid mail atıyor? Bir de Payoff yaptığımız günkü Premium Pointleri mi, yoksa hesaptaki tüm PP' lerin mi ödemesini yapıyor?

• Ben New Premium Zone dan payoff yaptım orda paypal emailini yazma yeri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

quote:

quote:

Evet, ben de aynı soruyu soracaktım.. Payoff yaptıktan kaç gün sonra Rapid mail atıyor? Bir de Payoff yaptığımız günkü Premium Pointleri mi, yoksa hesaptaki tüm PP' lerin mi ödemesini yapıyor?

Neden tüm puanların ödemesini yapsın? Payoff butonuna basınca bozdurulmak istenilen miktar ayarlanabiliyor. Reward isteği yapmak ya da yeni hesap açmak için bir miktar puanımın kalmasını isteyebilirim sonuçta.

Bana ödemeyi 8 haftada yaptılar. Ballı arkadaşlara 4-5 haftada yapılıyor, anneleriniz sizi Kadir gecesi dünyaya getirdiyse daha erken de olabilir. Şaka gibi geliyor kulağa belki ama gerçek bu. Hotfile'ın canını seveyim, sormadan gönderiyor parayı 2 saat içinde. Yeter ki günlerden Pazartesi olsun.

Ekleme: Bu süre geçtiğinde size mail atıp (rapid settings bölümündeki mail'e) paypal adresinizi istiyorlar. Paypal id'si ile burada kullandığınız mailin aynı olması şart değil yani. Teyitten 1-2 gün sonra para paypal'a yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 27 Eylül 2009; 15:49:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

quote:

quote:

Neden tüm puanların ödemesini yapsın? Payoff butonuna basınca bozdurulmak istenilen miktar ayarlanabiliyor. Reward isteği yapmak ya da yeni hesap açmak için bir miktar puanımın kalmasını isteyebilirim sonuçta.

Bana ödemeyi 8 haftada yaptılar. Ballı arkadaşlara 4-5 haftada yapılıyor, anneleriniz sizi Kadir gecesi dünyaya getirdiyse daha erken de olabilir. Şaka gibi geliyor kulağa belki ama gerçek bu. Hotfile'ın canını seveyim, sormadan gönderiyor parayı 2 saat içinde. Yeter ki günlerden Pazartesi olsun.

Ekleme: Bu süre geçtiğinde size mail atıp (rapid settings bölümündeki mail'e) paypal adresinizi istiyorlar. Paypal id'si ile burada kullandığınız mailin aynı olması şart değil yani. Teyitten 1-2 gün sonra para paypal'a yatıyor.

teşekkürler TRQX

• Bir de şu mesajı ekleyin artık ilk sayfaya. 12 gün önce yazmışım, şimdi güncelliyorum.

@ehrimen bunları ilk sayfaya ekleyebilirsin. Burada kalırsa boşa gidecek çünkü. Öyle kişiler var ki, bırak merak edip bir önceki sayfaya bakmayı (ondan uzun süre önce vazgeçtik zaten), sorduğu sorunun cevabı aynı sayfada kabak gibi göründüğü halde yine aynısını sormaktan çekinmiyor.

Free Rapid Puan Nedir ?

Free kullanıcılar tarafından indirilen 5MB ve üzeri dosyalardan kazanılan puandır. Bir free kullanıcı 1 saat içinde aynı ip'den en fazla 3 puan kazandırabilir.
    Free puanlarla; varolan Premium hesabınızı uzatabilir, puanlarınızı kullanarak ekstra indirme kotası alabilir ya da Rewards menüsünden hediye seçebilirsiniz.

Premium Rapid Puan Nedir ?

Bu puanı kazanmanın birden fazla yolu vardır.

1- Premium hesap sahipleri tarafından indirilen her 100MB dosya trafiği ile kazanılabilir. Trafik sisteminin eski sistemden farkı, artık dosya büyüklüğüne değil trafik hacmine bakılmasıdır. Yani 100MB'dan küçük dosyanız indirildiğinde puan kazanamazsınız diye birşey yok, toplamda 100MB'ı her tamamladığınızda (bunu sağlayan dosyalar en az 5MB olmalı) 1 Pre Puan kazanıyorsunuz.

Örnekler;

90 MB + 10 MB = 1 Pre Puan

50 MB + 40 MB + 100 MB + 10 MB = 2 Pre Puan

200 MB = 2 Pre Puan

99 MB + 4 MB = 0 Pre Puan

195 MB + 3 MB + 2 MB + 4 MB + 1 MB = 1 Pre Puan

195 MB + 5 MB = 2 Pre Puan

2000 MB = 20 Pre Puan (200MB'ın üstünü sadece Premium kullanıcılar indirebilir.)

2- Upload ettiğiniz dosyaların linklerini ya da doğrudan Referrer Linkinizi kullanarak üye olanlar sayesinde de Pre Puan kazanıyorsunuz.

* 30 günlük Premium Account alan kişi size 2000 Premium-RapidPoints kazandırır.
    * 90 days Premium Account will lead to 6000 Premium-RapidPoints
    * 180 days Premium Account will lead to 10000 Premium-RapidPoints
    * 365 days Premium Account will lead to 20000 Premium-RapidPoints.

Premium Rapid Puanları Ne Yapacağım ?

R@pidshare'in belirlediği kur üzerinden (26.09.2009 itibariyle 1000 Pre Puan = 1.2 Euro) bozdurup nakit paraya çevirebilir (paypal üyeliği şarttır),
    8000 Pre Puan'a 1 aylık yeni bir hesap açabilir, Rewards bölümünden hediye seçebilir (ipod gibi özel hediyeler) ya da Convert RapidPoints menüsünden Free Puan'a dönüştürebilirsiniz.
    (1000 Pre Puan'ı bozdurup 1250 Free Puan'a dönüştürmek mümkün.)

Para çekmek istiyorum, ne yapacağım ?

1 - Para çekmek isterseniz en az 50.000 Pre Puan'ınızın olması ve (daha önceden yapılmış) bekleyen Reward ya da para çekme talebinizin bulunmaması gereklidir.
    2 - Eğer bu şartları sağlıyorsanız Premium Zone menüsünden REQUEST PAYOFF butonuna basıp çıkan pop-up menüden ne kadar Pre Puan'ı bozdurup Euro'ya çevireceğinize karar vermeniz istenecek.
    3 - Bundan bir süre sonra (4 ila 6 hafta sürebilir, sabırla bekleyiniz) paypal id'nizi sormak için Rapid'te tanımlı mail adresinize e-mail gönderilecek. Pre Puanlarınızı parayı yatırdıkları gün kesecekleri için TRQX, o güne kadar istek yaptığınız miktarın altına inmemeye dikkat etmelisiniz.
    4- Ödemeyi; istek yaptığınız gün uygulanan kura göre yapacaklar, sonradan bu kurun düşmesi ya da yükselmesi sizin alacağınız miktar üzerinde etkili olmayacak.
    5- Ne kadar istek yaptıysanız o kadar puan kesilecek. Eğer istek yaptığınız miktarın altına düşerseniz request reddedilir, üstüne çıkarsanız fazla puanlara dokunulmaz.
    6- Ödemeyi almak için mutlaka Paypal hesabı açmak zorundasınız. Bunun için kredi kartı sahibi olmak veya kredi kartı eklemek zorunda değilsiniz. Bir vadesiz mevduat hesabı sahibi olmanız ve paypal'e bunu eklemeniz yeterlidir. (Hatta paypal üzerinden alışveriş yapmayı düşünenler için buna bile gerek yok.) Paypal'den 600 TL altındaki tutarı 6 TL komisyon ödeyerek banka hesabınıza havale ettirebilir ve bu parayı bankanızın ATM'sinden çekebilirsiniz. Aylık para çekme limiti 500 ABD Doları ya da bunun karşılığı Euro'dur. (Bugün [27.09.09] itibariyle 340 Euro'dur)
    7- Paypal'e yeni hesap eklemek aslında paypal'in Türkçe desteği sayesinde "çok" kolay ama boşluklara yazacağınız kodları nereden bulacaksınız? Bu linki kullanarak banka ve şube kodlarını kullanabilirsiniz.http://www.bankasubekodlari.com/
    8- Paypal'i tüm bankalar desteklemez. TRQX Ziraat Bankası bunlardan biridir. Ben şahsen Garanti, İş Bankası, Yapı Kredi ve HSBC'nin desteklediğini biliyorum.

9- Eh siz de bir kaç feed-back yapın, ekleyelim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 27 Eylül 2009; 16:08:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1472

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

Orijinalden alıntı: kirsehirli

Rapid-share Rewards dan fotograf makinesi almak istiyorum ama rapid-sharede rewards sayfasinda yaziyor, uploadlari yasal olmayanlarin puanlari silinecek diye. Daha önce Rapid-share Rewardsdan birseyler alan varmi, yardim ederseniz sevinirim..

3 Kamera - 1 Mause - 1 'de saat almıştım.

1 kamera daha siparişim var 10-15 güne gelir heralde.

Ben isteyeli kaç gün oldu ne puanım düştü ne de eposta attılar.
    Bir önceki sayfada da birisi bir buçuk ay olduğu halde gelmediğini söyledi. Senin farkın ne?

Fark yok.

Ben ilk siparişimi 01.01.2009 tarihinde vermiştim. Ve tabiki ilk olduğu için sizin gibi sabırsızdım. Sizde ilk olduğunuz için sizden email ile hesabın size ait olup olmadığına dair kanıt istecekler. (ÖRN: paypal ile alınmışsa bilgiler v.s)

Daha sonra hesap doğrulandıktan sonra hesabınızdan puan kesilecek ve gönderme rapidinde dediği gibi tam 2 ayı bulacak.

01.01.2009 tarihinde sipariş ettiğim ürün bana 3.ay'da geldi. :) (İlk siparişler daha uzayabiliyor)

• Rapid hesaplarda değişiklik yaptı ve Premium olmanın pek özelliği kalmadı download hariç peki hesap uzatmak için neden puanları düşürmüyor ve neden yeni premium hesaplar aynı fiyata satıyor ? Rapid bu işi bırakıyormu yoksa Ayıp ediyorsun rapid Dzımart gibi sende su koyuyorsun
  • benim ağım çok kötü valla
    hediyemi göndermedikleri hergün biraz daha batıyorlar
    bi bilseler bu iş sadece benim olayımla alakalı milyarlar vericekler
  • Dosyaların silineceğine dair uyarıyı ana sayfaya da koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_loader -- 27 Eylül 2009; 21:47:12 >
  • fast_loader yaklaşık bir hafta oldu benim sayfaya düşeli Mail geleli de 2 hafta olmuştur.
  • 1 ay'ı geçti galiba payoff yapalı hala mail falan yok.
  • @TRQX Ekledim.
  • Yapma ya o kadar oldumu Tatildeydim epeydir login olmayınca yeni sandım.
  • Bir kac rapid 2 rapid server buldum bunlara güvenip kullanan varmi arkadaslar???
  • TRQX

Peki ödeme olayında hesap inceleme durumu varmı? Çünkü normal sıradan ve legal bir hesapla rapidden para kazanmak imkansız gibi.Bu konu hakkında bilgin deneyimin varmı?
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.