Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Premium RapidPoints are becoming more valuable

September 14, 2009
    When we changed the RapidPoints system on August 22, we have also increased the reward department's budget by a remarkable amount. And while the summer special, which allowed creating a new RapidShare account for only 1998 Free-RapidPoints, has ended today, the Premium-RapidPoints' exchange rate is steadily increasing.

Even we do not know when the peak

Here you can get information about our reward program. Currently, the exchange rate is 1,13 Euro for 1000 Premium-RapidPoints - that means, you will be credited 22,60 Euro for a one year Premium Account that you have referred! As if this were not enough, you also get Premium-RapidPoints when Premium customers download your files."

1998 puan işi maalesef bitti...
  • Tüh bilseydik önceden stok yapardık.
  • Geçmiş olsun bakalım :D
  • O zaman hesap satmanın bir + sı kalmadı (Free Pointler boşa gitmesin diye hesap açılır artık). Haydi kızlar Euro toplamaya.
  • Şimdi de 2 liraya hesap satsınlar, bekliyorum.
    Bu arada 3 gün sabretmediğim için 9 Euro zarar ettim şu kur zıkkımınddan. Şansıma tüküreyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Eylül 2009; 21:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast_loader
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    Arkadaşlar acil.......Arkadaşlar rapidin dosya barındırma kapasitesi 500 GB değilmi. Dün gece upload yaparken bu kapğasiteyi biraz geçmişim sayfada Used storage: 503 042 MB yazıyor. Bu kapasite max 500 GB mı. Öyleyse bir süre sonra dosya silinmesi olurmu?. Yoksa 500 GB olayını benmi yanlış biliyorum, kapasite dahamı yüksek, uploada devam edeyim mi.

İçin rahat olsun arkadaşım. Yüklemeye devam. Yeni kurallara göre premium ve collector hesaplarda dosya sınırı 10 bin adettir. Teorik olarak collector hesapta 200 mb x 10.000 = 2 TB, Premium hesapta ise 2 GB x 10.000 = 20 TB dosya barındırabiliyorsun.

RapidUploader'den yüklemeye çalıştığımda collector 300, premium 500 up limiti diyerek upload yaptırmıyor. Ama browser üzerinden upload yapabiliyorum. Kafam karıştı doğrusu.

Hesapdaki doysya sayısı, 4982

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 14 Eylül 2009; 22:22:45 >

• son dakikada 5 uyelik almıştım
    ALLLAHHDAN

ben 14 euro zarardayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 14 Eylül 2009; 22:01:09 >
  • Artık hesap satmak mantıksız olacak galiba :( Birisi buradan 500 olacak demişti, Rapid gene yapacağını yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Artık hesap satmak mantıksız olacak galiba :( Birisi buradan 500 olacak demişti, Rapid gene yapacağını yaptı

İmza değişmiş bakıyorum
  • Benimde premium ayın 16sında bitiyordu içindede 2000 küsür free puan vardı. Bitince yeni pre alırım diye düşünürken ne olur ne olmaz kampanya biter diye dün yeni hesap almıştım.

Çok şükür teğet geçti
  • bugunkü yavaşlığın sebebi ortaya çıktı bı ara 5 kbs ile indiriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Artık hesap satmak mantıksız olacak galiba :( Birisi buradan 500 olacak demişti, Rapid gene yapacağını yaptı

5000 puan olacak diye ben demiştim. Tabi bunu uydurup söylemedim. Yaklaşık 15 gün önce rap-idden gelen mail de special offer bittiğinde 5000 puan olacağı yazıyordu. İsterseniz gelen maili buraya koyabilirim.

Şu imzamı değiştirip geleyim
  • Fraud detected, Account XXXX : This Account has been illegally used by several users.

Rapid hesabımı bloklamış..Açılması 1 hafta sürer mi ? Mail de attım yok hem işte hem evde girdiğimden bir kaç ip adresiyle girmem normaldir diye fln...İnşallah yutarlar..
  • .
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 15 Eylül 2009; 1:05:47 >
  • 10000 puan istiyor.. Hesap acmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 15 Eylül 2009; 6:24:22 >
  • Estafurlah ben uyduruyor demedim :) Sizin dediğiniz gibi olsa çok daha iyi olurdu ama işte rapid imzayı bir hışımla değiştirdik ben asıl hesap no alanlardan korkuyorum yatırmayım bugün yatırırlar diye bakalım daha ses çıkaran yok
  • @ehrimen bunları ilk sayfaya ekleyebilirsin. Burada kalırsa boşa gidecek çünkü. Öyle kişiler var ki, bırak merak edip bir önceki sayfaya bakmayı (ondan uzun süre önce vazgeçtik zaten), sorduğu sorunun cevabı aynı sayfada kabak gibi göründüğü halde yine aynısını sormaktan çekinmiyor.

Free Rapid Puan Nedir ?

Free kullanıcılar tarafından indirilen 5MB ve üzeri dosyalardan kazanılan puandır. Bir free kullanıcı 1 saat içinde aynı ip'den en fazla 3 puan kazandırabilir.
    Free puanlarla, yeni bir Premium hesap açabilir, varolan Premium hesabınızı uzatabilir ya da Rewards menüsünden hediye seçebilirsiniz.

Premium Rapid Puan Nedir ?

Bu puanı kazanmanın birden fazla yolu vardır.

1- Premium hesap sahipleri tarafından indirilen her 100MB dosya trafiği ile kazanılabilir. Trafik sisteminin eski sistemden farkı, artık dosya büyüklüğüne değil trafik hacmine bakılmasıdır. Yani 100MB'dan küçük dosyanız indirildiğinde puan kazanamazsınız diye birşey yok, toplamda 100MB'ı her tamamladığınızda (bunu sağlayan dosyalar en az 5MB olmalı) 1 Pre Puan kazanıyorsunuz.

Örnekler;

90 MB + 10 MB = 1 Pre Puan

50 MB + 40 MB + 100 MB + 10 MB = 2 Pre Puan

200 MB = 2 Pre Puan

99 MB + 4 MB = 0 Pre Puan

195 MB + 3 MB + 2 MB + 4 MB + 1 MB = 1 Pre Puan

95 MB + 5 MB = 1 Pre Puan

2- Upload ettiğiniz dosyaların linklerini ya da doğrudan Referrer Linkinizi kullanarak üye olanlar sayesinde de Pre Puan kazanıyorsunuz.

* 30 günlük Premium Account alan kişi size 2000 Premium-RapidPoints kazandırır.
    * 90 days Premium Account will lead to 6000 Premium-RapidPoints
    * 180 days Premium Account will lead to 10000 Premium-RapidPoints
    * 365 days Premium Account will lead to 20000 Premium-RapidPoints.

Premium Rapid Puanları Ne Yapacağım ?

R@pidshare'in belirlediği kur üzerinden (15.09.2009 itibariyle 1000 Pre Puan = 1.13 Euro) bozdurup nakit paraya çevirebilir (paypal üyeliği şarttır),
    Rewards bölümünden hediye seçebilir (ipod gibi özel hediyeler) ya da Convert RapidPoints menüsünden Free Puan'a dönüştürebilirsiniz.
    (1000 Pre Puan'ı bozdurup 1250 Free Puan'a dönüştürmek mümkün.)

Para çekmek istiyorum, ne yapacağım ?

1 - Para çekmek isterseniz en az 50.000 Pre Puan'ınızın olması ve (daha önceden yapılmış) bekleyen Reward ya da para çekme talebinizin bulunmaması gereklidir.
    2 - Eğer bu şartları sağlıyorsanız Premium Zone menüsünden REQUEST PAYOFF butonuna basıp çıkan pop-up menüden ne kadar Pre Puan'ı bozdurup Euro'ya çevireceğinize karar vermeniz istenecek.
    3 - Bundan bir süre sonra (4 ila 6 hafta sürebilir, sabırla bekleyiniz) paypal id'nizi sormak için Rapid'te tanımlı mail adresinize e-mail gönderilecek. Pre Puanlarınızı parayı yatırdıkları gün kesecekleri için, o güne kadar istek yaptığınız miktarın altına inmemeye dikkat etmelisiniz.
    4- Ödemeyi; istek yaptığınız gün uygulanan kura göre yapacaklar, sonradan bu kurun düşmesi ya da yükselmesi sizin alacağınız miktar üzerinde etkili olmayacak.
    5- Ödemeyi almak için mutlaka Paypal hesabı açmak zorundasınız. Bunun için kredi kartı sahibi olmak veya kredi kartı eklemek zorunda değilsiniz. Bir vadesiz mevduat hesabı sahibi olmanız ve paypal'e bunu eklemeniz yeterlidir. (Hatta paypal üzerinden alışveriş yapmayı düşünenler için buna bile gerek yok.) Paypal'den 600 TL altındaki tutarı 6 TL komisyon ödeyerek banka hesabınıza havale ettirebilir ve bu parayı bankanızın ATM'sinden çekebilirsiniz.

NOT: Benden alıntı yapmazsan sevinirim, sebebini merak edersen pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 15 Eylül 2009; 5:05:00 >

• güzel derleme olmuş TRQX

free puanlarla yapılacaklara extra kota kullanımı bilgisini de ekleyebiliriz..
  • sadece dun gece 10000 prem puan geldi heyt beeee
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.