5 aydır premium kullanıyorum ben görmeyeli free kullanıcılara işkence başlamış ne o öyle kedi köpek falan
bu arada paypal ile rapitte süre uzatmayı anlatır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 12 Mayıs 2008; 19:43:49 >
5 aydır premium kullanıyorum ben görmeyeli free kullanıcılara işkence başlamış ne o öyle kedi köpek falan
bu arada paypal ile rapitte süre uzatmayı anlatır mısınız?
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
3 gündür bir problem var rapidde. Eskiden 1 dosya 115 kb/s ile iniyordu. Şimdi 7 dosya 50 kb/s ortalama ile iniyor. Sitede bir açıklama da yok.
Rapidden kontrol ettim 2 saat içinde 5 gb gibi bir download görünüyor. 1024 ile mümkün değil. Zaten birkaç gündür birşey de indiremedim. Ya şifremi çaldılar, ya rapidde bir sorun var. Ama şifrem değişmemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 16 Mayıs 2008; 12:48:38 >
Arkadaşlar bende 4mbit internet olmasına,ve torrentlerden çok rahat 400 küsürü yakalamama rağmen,rapid-share den hangi bağlantıyı seçersem seçeyim 10-40 kb arasında indirebiliyorum.sitede bir sorun mu var?