Gene 3 aylık uzatmayı düşünüyorum hesabımı, babam sağolsun. Yılbaşına kadar puanları toplayıp kampanyaları sömüreceğim.
1 Aykut ERÇETİN 5 Fernando MEIRA 6 Tobias LINDEROTH 7 Aydın YILMAZ 10 Cassio LINCOLN 11 Hasan ŞAŞ 15 Milan BAROS 18 Ayhan AKMAN 19 Harry KEWELL 20 Shabani NONDA 22 Hakan BALTA 26 Morgan DE SANCTIS 66 Arda TURAN 74 Volkan YAMAN 76 Servet ÇETİN 99 Ümit KARAN
Arkadaşlar, rapid premiumum var, yaklaşık 4-5 gündür 1024 bağlantıyla 100ün üstüne çıkamıyorum. Daha önce de yazdım ama bugün de 95 civarına kadar çıktı ama tekrardan düştü. Serverleri değiştirdim, Flash get vs denedim ama sonuç aynı. OpenDns falan kullanmaya başlamıştım, acaba ondan mı diye onu da kullanmayı bıraktım, yine aynı. Napmam lazım? Başka önerisi olan var mı? Free Download Manager kullanıyorum, çok memnundum hep 100 üzeri çekiyordum dosyaları, birden böyle oldu.
Dostum bnm de premium hesabım var IDM kullanıyorum 2048 bağlantım varken 240 la 220 arasında değişen hızla indiriyordum Şuan 4096 kullanıyorum 440 ie 420 arasında değişiyor yani sorun yaşamıyorum Bir kaç ayar var yaparsan yararlı olabilir Premium 'options' bölümünde Direct-downloads ' ın işaretli Preferred Mirror System #1 ve Preferred Mirror System #2 seçeneklerini '' Random selection '' olarak seçersen Premium hesab özelliği olan seni o an yoğun olmiyan daha hızlı indirebiliceğin server a kendisi yönlendiriyo
Eh®imeN çok yararlı bi paylaşım olmuş tebrikler
arkadaşım premium ve idm kullanırken indirdiğin rar dosyalarını çıkarırken sorun yaşıyormusun acaba..bende rapid premium var ve idm kullanıyorum ama her indirdiğim rarlı dosyaların bir yada ikisinde garip garip crc hataları veriyor..ama kesinlikle dosyalar tam eksiksiz olarak inmiş ve şifrelerde doğru ama ne hikmetse idm de bu sorunu aşamadım bi türlü, böyle bişeyi yaşadınmı hiç...diğer topictede bu sorunu yaşayan arkdaşlar vardı ama bi çözüm bulunabilmiş değil hala... her indirdiğim dosyayı 2-3 kere tekrardan indirmek deli ediyo çünkü
arkadaşım premium ve idm kullanırken indirdiğin rar dosyalarını çıkarırken sorun yaşıyormusun acaba..bende rapid premium var ve idm kullanıyorum ama her indirdiğim rarlı dosyaların bir yada ikisinde garip garip crc hataları veriyor..ama kesinlikle dosyalar tam eksiksiz olarak inmiş ve şifrelerde doğru ama ne hikmetse idm de bu sorunu aşamadım bi türlü, böyle bişeyi yaşadınmı hiç...diğer topictede bu sorunu yaşayan arkdaşlar vardı ama bi çözüm bulunabilmiş değil hala... her indirdiğim dosyayı 2-3 kere tekrardan indirmek deli ediyo çünkü
CRC hatası alan arkadaşlar.
Ben de İDM kullanıyorum yaklaşık 2-3 aydır ve çok nadir crc hatası aldım...
Aldığım crc hatalarının büyük çoğunluğu indirmeyi bitmeden durdurmam, elektrik kesintisi vs. şekilde İDM'nin kapanmasından dolayıydı...
Size tavsiyem indirme sırasında programı ya hiçbir şekilde kapatmayın ya da internette gezeceğiniz zaman download hız limitini ayarlayın...
Bu durum sadece İDM' de değil diğer download managerleri içinde geçerli...
Malesef senin tavsiyen pek nadir görülen türlerden birşey. Bu sorunun en sık yaşanma sebepleri hdd sorunsalo, firewall ama anakart firewallı nforcelerde yane ve ram kaynaklı hatadır..