selam arkadaşlar, TELEKOM un 20 ytl lik faturan varsa STANDART HATTA geç demesi ne kadar gerçekci acaba? bizim fatura ortalama olarak 35 ytl civarında geliyor ve tarifemiz HESAPLI HAT, çoğunluğu şehiriçi olarak kullanıyoruz, indirimli zamanlarda bu tarifeyle verilen 100 kontörüde harcamamıza rağmen fatura 20 ytl yigeçiyor ve bu yüzdende Standart hatta geçsek fatura düşermi acaba?
Standart hatta bildiğim kadarıyla bedava kontör yok, o yüzden oraya geçinde daha beter batarız gibime geliyor, ayrıca sabitücretide daha yüksek...
Bu hesabı doğru olarak yapacak bir kimse olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü bunlar telekom un oyunları. zaten faturası 20 ytl den az gelen kaç kişidir ki. Hiç konuşmasanız bile sabit ücreti, ÖİV si 10 ytl yi buluyor. Birazda konuşsanız alın size 20 ytl. Ayrıca sabit ücretle verdiği kontörleri ( ücretsiz ) kullanma saatleride yılbaşından sonra galiba tekrar 22 ile 07 saatleri arasına alındı..
tam tersine sen standarta geç standartta sabit ücret biraz fazla ama konuşma ücretleri düşük dk de daha ucuz konuşuyosun hesaplıda ise sabit ücret düşük ama konuşma ücreti fazla!!daha pahalı yani dkde konuştuğun ücret!! ne diyo muhterem evde ev telefonu kullan diyo standart kullan en azından daha az ödersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backdoor -- 5 Şubat 2008; 18:37:33 >
Bana göre de Standart hatta geçmelisim. Yanlız Türk telekomun hat geçişlerinde bir kuralı var. Yılda sadece bir kere hattını değiştirebilirsin. Yani hesaplı hatta geçtiğinden bu ana kadar bir yıl geçtiyse o zaman hemen Standart hatta geçebilirsin. Ben bu tür sorunları kolayca aştım. Bana sürekli sabit ücret geliyor. Nasıl mı? Voip adaptör kullanıyorum. Türk telekomdan çok daha ucuza konuşuyorum.
Faturanın düeceğini sanmam Ben nerdeyse hiç kullanmıyom min geliyor
ADSL olmasa kapatcam
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
Gene başa sarmışsın sen Böyle bir şey mümkün değil Telekom bindiği dalı kesmez
Beb Geçen yaz dileçe verdim Kabul edilmedi
Haa sen dilekçe verdin kapattılar diyorsa ve doğru diyorsan başka bir iş vardır bunda
Veya sizin bölgenin Telekom yön. insiyatif kullanmıştır
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
Neredeyse hiç konuşmuyorum ev telefonuyla (ayda 5-10 dakika şehir içi, 10-15 dakika şehir dışı konuşmam var maksimum) yinede 20-25 ytl fatura ödüyorum. Bende düşündüm standart hatta geçsem mi diye
benim hesaplı hattım vardı standart hatta geçtim, çoktan beri diyorum acaba tekrar hesaplıyamı geçsem diye ama dün bir hesaplama yaptım .. standart hatta kontör ücretleri neredeyse hesaplı hattın yarısı kadar ve ben kaç kontör konuştuğumun hesabını yaptım sonrada hesaplı hat kontör ücretleri ile bunları çarpıp hesaplı hattın sabit ücretini ekledim kdv. ve öiş. ekledim gördümki benim konuşma sürem hesaplı hatta olsaydı yaklaşık 7ytl. fazla ödeyecektim.
zaten faturanın fotokopisini koyan arkadaş orda belirtmiş hesaplı hat kontör ücretlerini o ücretler çıplak ücret yani kdv.siz ve öiş. siz ücretler bende standart hattın kontör ücretlerini yazayım siz hesabını yapın.
arkadaşlar sabit telefon kazıktan başka bişey değil mümkün olduğunca kullanmayın şu anda cep daha uygun ben adsl için zoraki bulunduruyorum ama fişini takmıyorum cepten görüşüyorum telsimde uzun lafın tarifesi diye bir tarife var gündüzleri saatliği 4 kontor gece 8 onunla özel sohbetlerimi ediyorum turkcell den şu anda evi aramak sabit hatta göre daha ucuz boşverin sabit kazığı