Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TELEKOM un 20 ytl lik faturan varsa STANDART HATTA geç demesi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> TELEKOM un 20 ytl lik faturan varsa STANDART HATTA geç demesi... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
memet

17 Ocak 2008; 12:10:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar, TELEKOM un 20 ytl lik faturan varsa STANDART HATTA geç demesi ne kadar gerçekci acaba? bizim fatura ortalama olarak 35 ytl civarında geliyor ve tarifemiz HESAPLI HAT, çoğunluğu şehiriçi olarak kullanıyoruz, indirimli zamanlarda bu tarifeyle verilen 100 kontörüde harcamamıza rağmen fatura 20 ytl yigeçiyor ve bu yüzdende Standart hatta geçsek fatura düşermi acaba?

Standart hatta bildiğim kadarıyla bedava kontör yok, o yüzden oraya geçinde daha beter batarız gibime geliyor, ayrıca sabitücretide daha yüksek...

Bu konudaki görüşleriniz nedir?

Telekom un tarifesi;
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=141

SON FATURAM;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 17 Ocak 2008; 12:32:33 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Egé

18 Ocak 2008; 0:48:08 

Bu hesabı doğru olarak yapacak bir kimse olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü bunlar telekom un oyunları. zaten faturası 20 ytl den az gelen kaç kişidir ki. Hiç konuşmasanız bile sabit ücreti, ÖİV si 10 ytl yi buluyor. Birazda konuşsanız alın size 20 ytl. Ayrıca sabit ücretle verdiği kontörleri ( ücretsiz ) kullanma saatleride yılbaşından sonra galiba tekrar 22 ile 07 saatleri arasına alındı..

VeLiDeSiDeRo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Ocak 2008; 20:00:08 

Türktelekom bu ne yaptığı belli olmaz...

ReKLaM YaPMıYoRuZ,GeRÇeĞi YaNSıTıYoRuZ

Raks ile ilgili Sorusu Olan Pm Atsın İlgilenilecektir.
RaKsFuN

.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......

backdoor

4 Şubat 2008; 17:11:53 

tam tersine sen standarta geç standartta sabit ücret biraz fazla ama konuşma ücretleri düşük dk de daha ucuz konuşuyosun hesaplıda ise sabit ücret düşük ama konuşma ücreti fazla!!daha pahalı yani dkde konuştuğun ücret!! ne diyo muhterem evde ev telefonu kullan diyo standart kullan en azından daha az ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backdoor -- 5 Şubat 2008; 18:37:33 >

just a lad
ettu

6 Şubat 2008; 23:37:16 

Bana göre de Standart hatta geçmelisim. Yanlız Türk telekomun hat geçişlerinde bir kuralı var. Yılda sadece bir kere hattını değiştirebilirsin. Yani hesaplı hatta geçtiğinden bu ana kadar bir yıl geçtiyse o zaman hemen Standart hatta geçebilirsin. Ben bu tür sorunları kolayca aştım. Bana sürekli sabit ücret geliyor. Nasıl mı? Voip adaptör kullanıyorum. Türk telekomdan çok daha ucuza konuşuyorum.

Mnr980

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 19:28:06 

.: mds :.

6 Mart 2008; 0:53:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz Osmanlılarız can verir nâm alırız biz Ω İkinci Dünya Savaşı İle İlgilenenler Klübü Ω
www.ikincidunyasavasi.org

TiSKE

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 0:48:46 

Faturanın düeceğini sanmam
Ben nerdeyse hiç kullanmıyom
min geliyor

ADSL olmasa kapatcam

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
ufo

16 Mart 2008; 1:17:30 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Faturanın düeceğini sanmam
Ben nerdeyse hiç kullanmıyom
min geliyor

ADSL olmasa kapatcam

ADSL için telefona gerek yok. Dilekçeyle kapatabiliyorsunuz
TiSKE

Sisteme Gözat

16 Mart 2008; 12:48:57 

Gene başa sarmışsın sen
Böyle bir şey mümkün değil Telekom bindiği dalı kesmez

Beb Geçen yaz dileçe verdim Kabul edilmedi

Haa sen dilekçe verdin kapattılar diyorsa ve doğru diyorsan başka bir iş vardır bunda

Veya sizin bölgenin Telekom yön. insiyatif kullanmıştır

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
xiamen

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 17:52:00 

Neredeyse hiç konuşmuyorum ev telefonuyla (ayda 5-10 dakika şehir içi, 10-15 dakika şehir dışı konuşmam var maksimum) yinede 20-25 ytl fatura ödüyorum.
Bende düşündüm standart hatta geçsem mi diye

Standart Hat aylık sabit ücret : 12.55 YTL,

Şehiriçi dakikası: 0,068 YTL, Şehirlerarası dakikası: 0,081 YTL GSM dakikası: 0,337 YTL

Hesaplı Hat aylık sabit ücret : 7.90 YTL,

Şehiriçi dakikası: 0,106 YTL, Şehirlerarası dakikası: 0,118 YTL GSM dakikası: 0,399 YTL

Aylık ücretsiz konuşma hakkı 10 YTL ( gece 10 ile sabah 07 arası) Hiç faydalanamıyorum bundan.

Tabi ötv, kdv derken katlanıyor.

Var mı bunun hesabını yapabilecek ne kadarlık konuşmada Hesaplı hat uygun ne kadarlık konuşmada standart hat?

Old_Town

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 7:20:15 

benim hesaplı hattım vardı standart hatta geçtim, çoktan beri diyorum acaba tekrar hesaplıyamı geçsem diye ama dün bir hesaplama yaptım ..
standart hatta kontör ücretleri neredeyse hesaplı hattın yarısı kadar ve ben kaç kontör konuştuğumun hesabını yaptım sonrada hesaplı hat kontör ücretleri ile bunları çarpıp hesaplı hattın sabit ücretini ekledim kdv. ve öiş. ekledim gördümki benim konuşma sürem hesaplı hatta olsaydı yaklaşık 7ytl. fazla ödeyecektim.

zaten faturanın fotokopisini koyan arkadaş orda belirtmiş hesaplı hat kontör ücretlerini
o ücretler çıplak ücret yani kdv.siz ve öiş. siz ücretler
bende standart hattın kontör ücretlerini yazayım siz hesabını yapın.

il içi :0,057575
iller arası :0,068421

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
velideli

17 Nisan 2008; 13:39:23 

arkadaşlar sabit telefon kazıktan başka bişey değil mümkün olduğunca kullanmayın şu anda cep daha uygun ben adsl için zoraki bulunduruyorum ama fişini takmıyorum cepten görüşüyorum telsimde uzun lafın tarifesi diye bir tarife var gündüzleri saatliği 4 kontor gece 8 onunla özel sohbetlerimi ediyorum turkcell den şu anda evi aramak sabit hatta göre daha ucuz boşverin sabit kazığı

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
van_hoijdonk

17 Nisan