n95 kaba bir telefon ama bunun neresi kaba ablamadım incecik bi tel bi ton özelliğine rahmet afferim samsunga ne nokia ne sony ikiside fena cuvalladı samsung aldı başını gidiyor
bu arada tüm mesajları okumadım ama hoşuma giden bir özelliği dikkatimi çekti telefonun. adını unuttuğum bi özellik :)
masanın üzerinde diyelim telefon, çağrı geldiğinde telefon çalmaya başlıyor. telefonu ters çevirip masaya geri koyduğunuzda sessize alınmış oluyor ;) tabi masa şart değil, telefonun önünü aşağıya çevirdiğinizde sesi kesiliyor, yukarı çevirirseniz çalmaya devam ediyor.
bu arada tüm mesajları okumadım ama hoşuma giden bir özelliği dikkatimi çekti telefonun. adını unuttuğum bi özellik :)
masanın üzerinde diyelim telefon, çağrı geldiğinde telefon çalmaya başlıyor. telefonu ters çevirip masaya geri koyduğunuzda sessize alınmış oluyor ;) tabi masa şart değil, telefonun önünü aşağıya çevirdiğinizde sesi kesiliyor, yukarı çevirirseniz çalmaya devam ediyor.
detaylar önemlidir ;)
bu özellik nokıa sappihre arte de olması lazım .bunda olduğunu hiç duymadım ben.
inş doğrudur ben cok 2 hafta sonra piyasada denilen telefonlar duydum cıkması icin 3 ay bekledim inş samsung onlardan değildir
Böyle bir durumun gerçekleşeceğini sanmıyorum... Hem samsung satış müdürü, hem telpa aynı takvimi dile getirdi ki diğer yandan telpa dahil olmak üzere heryerde ön siparişle satışlar başladı bile...
Çıkma tarihleri yaklaştıkça "iphone 3g mi Samsung i900'mü" diye kafamda gezinen düşünce iyice bünyeyi sarmaya başladı. Sardıkça da sarsmaya başladı. Ne olacak benim halim.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugurt -- 4 Eylül 2008; 12:09:49 >
detaylar önemlidir ;)
bu özellik nokıa sappihre arte de olması lazım .bunda olduğunu hiç duymadım ben.