firmware versiyon aplication versiyon ikisinde 1.48 olanını mı kursak iyi olcak yoksa fırmware 1,47 iken aplication 1.48 kurcaz nasıl olcak america forumda galiba 1.48 yüklenince medşia kısmında değişlen bazı şleyleri anlatmak istediler ilgilenneler bilenler bakabilirmi değişen neler olduğuna
nıgtyt kardeş üzüldüm valla bende zcoverden bi arkadaştan silikon kılıf var cok güzel kullanıyorum düssede kalın tabaka ilk darbeyi alıyo gibi geçmiş olsun tekrar bu core playerdan bahseden arkadaş bunu owenmedia com da anlatıyolar o mu acaba 24 dolar falan dedi ama benim merakım bilgişsayardan mp4 indirdiğim filmleri açıcakmı
evet madoste,lisansı yaklaşık okadar wince de bazı ayarlardan sonra illegal yöntemlede kullanılabilir hale getirmişler gerçi.mp4 konusunda sen baya bir ısrarlısın madoste:)) kotadan sanırım ama sana şunu söyliyim mp4 filmlerin görüntüsüyle, film, 5" ekran, bana pek de keyif verir cinste değil bilemiyorum yazık ediyorsun kendine..mp4 filmleri oynattığını pek sanmıyorum desteklediği tüm formatlar :container formats:Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM, NSV: video formatları[/color] : H.264 (AVC), AVCHD, MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1: audio formatları:MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi*, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729, GSM:resim formatları :JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG: streaming formatları:HTTP, UDP, UDP Unicast, RDP, RTP. RTSP, RTCP (keep alive), ASX, ASF, Multicast, HTTP Tunneling ayrıca youtube için eklentisi mevcut bu sayede direk youtubedan video izleyebiliyorsunuz.
tşkkrler Q5 kardeş ısrarcısın ama kota olayıda değil herşey en kısa en çabuk şekilde olmasından yanayım 9 partlı divx sitesinden indirirken ki ben şantiyede çalışırken modem kapat aç lar la papaz olcam şantiye şefimle :))) 3 partlı mp4 film indirip (ki çok indirdim total video convert ile çevirdim) izlesek daha çabuk hızlı olmazmı
tşkkrler Q5 kardeş ısrarcısın ama kota olayıda değil herşey en kısa en çabuk şekilde olmasından yanayım 9 partlı divx sitesinden indirirken ki ben şantiyede çalışırken modem kapat aç lar la papaz olcam şantiye şefimle :))) 3 partlı mp4 film indirip (ki çok indirdim total video convert ile çevirdim) izlesek daha çabuk hızlı olmazmı
sende haklısın dostum:)fakat rapid e ödenen para okadar da fazla değil.zaten bir çok link rapid uzerinden paylasılıyor.hızlı olması tabi bir avantaj ama işin seyri ve keyfi açısından çok büyük eksiklik olarak görüyorum.
eklemeyi unuttum demekki şirkette kota sorunu yok yani modem adsl ücreti sabit parasl değil olay zamansal en kısa şekidle nasıl film indirmeliyim ben mesela rus trance sitesi var bugün 14 tane trance party herbiri 200 mb dosya indirdim çünkü rapidden başka 5-6 çeşit download şekli var kapat aç yapmamada gerek kalmıyo ama filmlerde ise rapiden fazla şansım yok dedim ya amaç sadece daha çabuk ve daha fazla sayıda film izlemek
Elimden düşmedi bu. Kılıfındayken , yere düşürmüş birisi okulda. Tamda yüzüstü düşmüş. Çantada da kulaklıklar vardı. 2 tane kırık var dikkatinizi çektiyse. İşte kulaklığın herbir ucu yaptı bu hasaru. Dokunmatik olmayı sağlayan tabaka kırıldı. Ekran sağlam ama, mouse gitti :)
Büyük geçmiş olsun cihaz facia yaşamış...20 ytl ye bitane fermuarlı falan tam bunu koruyacak western digital için hazırlanmış bir external hdd deri kılıfı alarak o sorunu hallettim ama yinede tam koruma değil...çok dikkat etmek gerekiyor...
GIGABYTE - GA-X48-DQ6 X Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz @ 4.0 Ghz X 2x1 GB Corsair 800 Mhz X 250 gb Seagate 8mb Buffer X 512 MB Palit Sonic 8800 GT X 20' Samsung 205BW Widescreen X M-Audio Revolution 5.1 High Defination Sound Card X
* Q5 ciler farkındamısınız bilmiyorum ama cowon sırf size calışıyor... yakın zamanda q5 inizden online oyun oynayacaksınız. Cowon artık sadece bir p.m.p üreticisi değil aynı zamanda bir pc oyun üreticisi... Ama en önemlisi wifi si olan cihazlarına online oynanabilen oyun üreticisi... ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 4 Mayıs 2008; 2:42:16 >
* Q5 ciler farkındamısınız bilmiyorum ama cowon sırf size calışıyor... yakın zamanda q5 inizden online oyun oynayacaksınız. Cowon artık sadece bir p.m.p üreticisi değil aynı zamanda bir pc oyun üreticisi... Ama en önemlisi wifi si olan cihazlarına online oynanabilen oyun üreticisi... ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz...
oha ya müthiş bir haber bu a3 için de var mı oyun moyun bir şeyler ya
ne düşünüyosun peki kardeş ne yapcan tamir yaptırcanmı buna benzer olay ben anatayım ün.versite 1 deyim aiwa jx 808 model walkmanım var otobüste servis yapılırken meyve suyu otobüsün sallanması sonucundan tam kulaklık girişinden makineye gitti. bend emaruz kaldım buna benzer olaya