Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: COWON Q5W incelemesi -- Forumda ve Türkiyede bir ilk!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cevap: COWON Q5W incelemesi -- Forumda ve Türkiyede bir ilk!!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kheldar

20 Mart 2008; 23:08:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cevap için teşekkür ederim peki,

Sorumun, ''Ayrıca bu firmware ve application ları ayrı ayrımı yüklemek gerekiyor? ikisininde 1.47 versiyonu var ama anlamadım tam olarak. Firmware yi yükleyince içerisinde application larda olmuyor mu?'' bu kısmı içinde cevap alabilir miyim?

BrutaL1tY

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 23:16:55 

quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

quote:

Orjinalden alıntı: electrogod

arkadaşlar daha önce verdiğim paylaşımlı linklerden dolayı uyarıldım pek destekte çıkan olmayınca elimi

ayağımı çektim... görünen o ki 3-5 konu üzerinde dönüp dolaşılıyor ilerleme gelişme olmuyor alet üzerinde.

q5 inizi geliştirmek için bence bakılacak ilk yerler ingilizce tabanlı rus siteleridir... onlara bakmanızı tavsiye

ederim elinizdeki aletin potansiyelini görmüş olursunuz....

aslında evet ya senin veridğn linkler acayip işe yarar şeylerdi ama uyarılmıştın galiba..saçmalaık..

COWON A3 ile ilgili de o tarz bildiğin linkler varsa bana zelden filan atarsan sevinirim=)

@electrogod

Hocam eyv güzel bilgiler paylaştın ürün hakkında gerçi o linklerin bir çoğunu ben kaçırdım alet yeni elime geçti...

@fuct up kid

Konu şu ki shareware olan bir programi burada bedava paylaşıma sunmak yasal konuları devreye sokmaktadır...Freeware programların linkleri dikkat edildiyse dokunulmadan herkes için hizmet amaçlı sunumu devam ettirilmektedir.

GIGABYTE - GA-X48-DQ6 X Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz @ 4.0 Ghz X 2x1 GB Corsair 800 Mhz X 250 gb Seagate 8mb Buffer X 512 MB Palit Sonic 8800 GT X 20' Samsung 205BW Widescreen X M-Audio Revolution 5.1 High Defination Sound Card X
BrutaL1tY

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 23:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Kheldar

cevap için teşekkür ederim peki,

Sorumun, ''Ayrıca bu firmware ve application ları ayrı ayrımı yüklemek gerekiyor? ikisininde 1.47 versiyonu var ama anlamadım tam olarak. Firmware yi yükleyince içerisinde application larda olmuyor mu?'' bu kısmı içinde cevap alabilir miyim?

2 sinide yüklemen gerekmektedir...Neden dersen cihazın setup kısmında information bölmesinde gözüken bilgiler vardır örnek olarak;

Version Information
- Boot loader Version : 1.44 (20071217)
- Firmware Version : 1.47W (20080306)
- Application Version : 1.47 (20080306)

sadece firmware i yüklersek "- Firmware Version : 1.47W (20080306)" olarak güncellenmiş olur...- Application Version ise eski hali ne ise o şekilde kalır ki applicationlarında güncellenmesi gerekmektedir.Anlayacağımız üzere 2 sinide kurmamız faydalıdır...

GIGABYTE - GA-X48-DQ6 X Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz @ 4.0 Ghz X 2x1 GB Corsair 800 Mhz X 250 gb Seagate 8mb Buffer X 512 MB Palit Sonic 8800 GT X 20' Samsung 205BW Widescreen X M-Audio Revolution 5.1 High Defination Sound Card X
caneruckardes

21 Mart 2008; 10:47:59 

Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorum olacak cowom q5w nin üzerinde windows ce 5.0 pro yu kaldırıp başka bir sistem yüklemek mümkünmü ... birde bu cihazdan normal bir pcyle uzak masaüstü bağlantısı yapabilirmiyiz... ayrıca ben bu alete bir program yazdırmak istiyorum kişisel bilgilerimin saklanacağı müşterilerimin carilerinin olacağı ve fiyat listelerini tutabileceğim bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler

BrutaL1tY

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 12:22:57 

win ce den baska isletim sistemi kurmaya calisirsan sorun yasarsin...nedeni ise q5w nun rami 75mb tir.ornek olarak xp sadece kendisi icin 128 mb kullanir.geri kalan islemler icin gerekecek rami siz dusunun...

Ayrica uzak masaustu gibi uygulamalarin win ce de destegi yoktur...

Ek olarak cari bilgileri tutma islemine gelirsek;office viewer programi mevcut ancak ornek olarak cari datalari excel de tutarsaniz cowon q5w da sadece goruntuleyebilirsiniz...uzerinde duzeltme yada data girislerine suan icin kapaliyiz...
Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 21 Mart 2008; 12:33:09 >

modoste

21 Mart 2008; 20:32:14 

evet ya beyler bende aldığımdan beri excel dosyalarımı ekrtanda görmekten başka bi değişiklik yapamıyorum daha sonra inşallah bu geliştirilir

Kheldar

21 Mart 2008; 21:48:05 

Arkadaşlar, 1.47 fw ile türkçe altyazılardaki problemler çözülmüş durumda... Fw yükseltirken turkish olanını indirmeye dikket edin.

modoste

22 Mart 2008; 12:02:59 

fw yükseltirken turkısh olanı bunu nerden indircez detaya inermisin

modoste

22 Mart 2008; 12:09:31 

tamam kendi sitesinde indirdim tekrar

BrutaL1tY

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 15:19:47 

Arkadaşlar son türkçe firmware v.1.47 dosyasını Buradan çekebilirsiniz...

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 22 Mart 2008; 15:32:34 >

modoste

23 Mart 2008; 9:08:01 

beyler bu q5 cihazı ilerki firmwarelerle en son nasil donanımda bi cihaza dönüşür mesela office tüm dosyaları bilgisayarda kullandığımız şekle gelebilirmi yada ne bileyim dahada farklı şeyler

Kheldar

23 Mart 2008; 19:25:09 

Beyler, 4.3 gb lık film dosyalarını alete atamıyorum. Harddiskte yer yok şeklinde uyarı veriyor? İçinde 50 Gb boş yer var halbuki... Sizlerdede böyle bir problem var mı?

anıl04

23 Mart 2008; 21:55:56 

herkese merhabalar....

aleti amerikadan alan veya getirten arkadaşlara bir sorum olacak....
geçenlerde arkadaşım amerikaya gitti. şikago da cowon u sorunca anlamamışlar mağazadakiler. acaba amerikada belli yerlerde mi var şimdilik? bu konuda bir bilginiz var mı? aleti amerikada nerden getirtebilirim? cevaplar için teşekkürler...

BrutaL1tY