Bunu sormuştum, yine kendim cevaplayayım bari, belki başına gelen olur. Eğer format attığınızda flash playerınız giderse, yada firmware yüklediğinizde, buradaki flash playerı program filesa atın flasınız geri gelir http://download.cowon.com/data/C08/Q5_viewer.zip . Neden böyle bir durum oluyor bilmiyorum ama yaşayanlar varmış bu durumu.
quote:
Orjinalden alıntı: yilmaz196
Beyler bende yuotubea girince flash yuklu değil falan diyor, açamy-ıyorum videoları. Daha önce sorun yoktu, nasıl yüklicez bu flashı, normalde içinde vardı bunun flash. Geçen formatladım gerçi aleti ama programlarını yükleyince tekrar gelmiyormu flashda? Varmı bilgisi olan?
yılmaz kardeş bu mükemmel bişeye benziyo ama net ve bait bir soru ben türkiyede nasıl bulcam bunlardan yada nerden nasıl alıcam bide buna kap bulmam lazım cebimde taşıyorum gnelde gezerken hani cep telefonlarına silikon kap varya bn sadece kenarlarına tutturcak bişe bulsam yeter olduya düşürdüm ilk darbe kenarlardan alır silikon bunun için önemli
beyler bilgisayarımda vinamp şeklinde olan nibamp media file media player şeklind eolan dat dosyası yazan vede formatı mp4 olan filmleri cowon q5 açmıyomu vcd ciden aldığım filmleri kaydediyorum bilgisayarıma ama cowon da izleyemiyorum vinamp ve media file şeklinde görülen dosyaları vede mp4 filmleri izleyemeyecekmiyimmmmmmmmm
kardeş ben denemedim ama sen nerden çıkardın q5 kayıt yapmıyo diye ayrıca forumda son 10 mesajı ben yazdım hep sorudru zaten ben öyle bişe sormadım başka bi mesaja cevabın galiba
q5 tv den veya radyodan kayıt yapmıyor. yok ööle bi özelliği. modoste izleyemediğin formattaki videoları uygun formatlara çevirip izleyebilirsin. başka yolu yok. codec ya da farklı bi player olmuyor şimdilik q5 e. ilerde nolur bilinmez. mesela vlc playerın wince5.0 uyumlusu olsa çiçek gibi olur ama yok. beklicez!!!
2 gündür aralıksız olarak kullanıyorum kendi düşüncelerimi maddeler halinde yazmak istedim merak eden arkadaşlar için;
Artıları
- Menu olayı çok başarılı geçişler çok hızlı - Ekran harika ( parlaklık, boyut...) - Ses oldukça güçlü, kulaklıksız da tatminkar bir ses gücü var. - Divx oynatırken geçişler harika, subtitle çok başarılı. - Seçenek ve ayarlar oldukça detaylı video ve ses için - EQ çok iyi - Msn harika ama kullanıma alışmak için biraz vakit gerekiyo
Eksileri
- Biraz ağır taşırken yanınızda - Şarj etme süresi çok uzun - Wireless farkli modemlerle denememe rağmen kopmalar oldu (1.46 update yapılmış) - Explorer fena değil ama youtube bende cok problemli ( ses ve goruntu senkronu), ayrıca takılmalar oluyo (video oynarken yorumları okumak için aşağı inemeniz ciddi zaman alıyo) - Mp4 oynatmıyo en azından ben oynatamadım - Component baglantı yapabiliyorsunuz ( mavi, yeşil, kırmızı ) ben projeksiyona bağlayıp denedim pek başarılı değildi - Kutudan kılıf yada koruyucu tarz bişey çıkmıyor - usb 2.0 ile pc cowon arası transfer bana biraz ağır geldi
Bbir ekside ben ekleyecem izleme süresi uzun olsada makinenin ısınması ha normal desenizde yumurta bile pişirilir valla ama ağıılık konusunda dediklerinize katılmıyorum herkezden istediğim şu olur beyler makinenin düşmem anında en az hasar için kenarlarına konulcak kalın silikon kap diyelim benim film formatları hakkında fazla bilgim yok bi program önerdiarkadaş ama tam kullanamıyorum film kaydırma şarkı ilerletme tıkanmam süper olunca başka bişe demek istemem ben bu alete ha bide bende internete bağlanmamda hala sorun var kaldığım evin üst katında modem var onu görüyo tabiiki şifre istiyo benim masabaşımdaki modemde var onu görünce şifre tarzı bişe istemiyo yda ayarlarından bazı çentiklencek yerler var ben beceremiyorum patronların laptopları bağlanırken şifre soruyo bağlanılıyo ben q5 ile başaramadım henüz
Bbir ekside ben ekleyecem izleme süresi uzun olsada makinenin ısınması ha normal desenizde yumurta bile pişirilir valla ama ağıılık konusunda dediklerinize katılmıyorum herkezden istediğim şu olur beyler makinenin düşmem anında en az hasar için kenarlarına konulcak kalın silikon kap diyelim benim film formatları hakkında fazla bilgim yok bi program önerdiarkadaş ama tam kullanamıyorum film kaydırma şarkı ilerletme tıkanmam süper olunca başka bişe demek istemem ben bu alete ha bide bende internete bağlanmamda hala sorun var kaldığım evin üst katında modem var onu görüyo tabiiki şifre istiyo benim masabaşımdaki modemde var onu görünce şifre tarzı bişe istemiyo yda ayarlarından bazı çentiklencek yerler var ben beceremiyorum patronların laptopları bağlanırken şifre soruyo bağlanılıyo ben q5 ile başaramadım henüz
ya ben de a3 aldım o da ısınıyor diğerlerinin aletlerinde de var mı böyle bir şey oksa bu bir sorun mu?