O programı bulamadım ama, bu siteden de yapabilirsin. Burada en alttan bir üst satırda "yada doya yükeleyin" yazan yerdeki gözat'a tıkla, senin altyazıyı bulup tamam de. sonrada en alt satırdaki "çıktı tipi" bölümündende "subrip (.srt)" seç. "işle" de.
hangi bölüm hangi üniv. okuyosun nıgty kardeş ve şu benim office 2003 ile çalışan en basitinden excel dosyalarımı nasıl açıcam zamanın olursa bilgilendirimisin
Marmara üniversitesi - bilgi ve belge yönetimi bölümü. Excel dosyalarını sadece açmak için program var şuanda. Değişiklik yapmak için olan programı çalıştıramadım bir türlü. http://www.owendia.com/index.php?option=com_smf&Itemid=35&topic=305.0 adresindeki ilk mesajdaki ms_viewer_and_mplayer(en)_odey.zip isimli linke tıkla. Bilgisayarına kaydet. Q5'i bağla. Zip dosyasından çıkan "windows" klasörü aç. İçindeki "desktop" ve "programs" klasörünün içindeki dosyaları, Q5'in içindeki "windows" klasörünün içindeki "desktop" ve "programs" klasörlerinin içine kopyala. daha sonra tekrar zip dosyasından çıkan "program files" klasörünün içindeki "msoffice" klasörünü q5'in içindeki "program files" klasörünün içine at. Daha sonra q5'i bilgisayardan çıkarıp aç. Windows masaüstüne geldiğin zaman programları göreceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 8 Şubat 2008; 22:08:11 >
arkadaşlar merhaba q5 im elime dün ulaştı. harika bir alet, fakat gerekli programlarla donatıp stabil hale getirene kadar baya uğraştıracak gibi görünüyor. buradan ne kadar çok yardımlaşırsak sinirlerimiz o kadar az bozulur. çünkü o kadar para verip çabucak randıman alamamak hiç hoş diil... neyse
benim şöyle bir sorunum var;
evdeki pc ye bağlı harici harddiski kablosoz ağ üzerinde paylaştırdım. q5 te de \\comp. name\shared folder ile ağ üzerinden harici harddiskteki dosyalarımı görebiliyorum. fakat q5 in kendi media player'ı içinde network'ü browse edebileceğim bi bölüm yok. öyle kaldım. ne video ne resim ne müzik, hiçbirini oynatamıorum. başka bir player mı bulmalıyım, ya da bişeyleri yanlış mı yapıorum acaba? tcpmp denedim yarım yamalak çalıştı, vlc uyumlu olmadı...ne yapmalı?
q5 elime geldiğinde doğal olarak hiç firmware ve hiç aplication kurulmamıştı kendisine. şimdi benim sırayla en eski tarihli firmware ve aplicationlardan başlayarak tek tek kurmam mı lazım, yoksa en son çıkanları kursam hepsini halletmiş olur muyum?
selam arkadaşlar, ilk mesajımdaki problemi çözdüm. artık kablosuz ağda paylaştırdığım klasörlerdeki herşeyi cowonda oynatabiliyorum. yardım isteyen olursa dilim döndüğünce cevaplamaya hazırım. kolay gelsin , tadını çıkartın
nigty kardeş dediklerini yaptım dediğin dosyalar masaüstünde çıktı normal dosya kaydedersem şimdi excel 2003 mesela açıcaktır değilmi şarjım bitti batarya evde bakamıyorum kusra bakma ayrıca usb ile Q5 e bilgi belge film aktarırken Q5 şarj olmuyo galiba doğrumudur
dediğin bu owendia sitesidnen cowonumuza çeşitli programlarda kuruluyo anladığım kadarıyla ispanyolca bilen arkadaşlar (dil galiba ispanyolca) cok donanımlı bi makinemiz olcak galiba internete bağlanamama sorunum var yaptıklarımı anlatayım network tıklıyorum wlan tıklıyorum açılan pencerede ilk açıldığında wireless information açık alttaki ekranda add New ve bendeki modem(airties rt--)var airties tıklıyorum en altta connecet tıklıyorum scaning kısmı yeşil halde doldu bu hali bağlandı demek mi beklemem mi gerekişyo yoksa hatalı bi işlemmi bilgilendiren olursa sevinirim
-Eğer anlattığım şekilde doğru yaptıysan excel dosyaların açılacaktır. Açılmazsa o adımları tekrar baştan alarak yeniden yap.
-Q5 çalışırken şarj oluyor, fakat bunun için her seferinde settings-power'dan charge during operation seçeneğini enable yapman gerekiyor.
-O site fransızca. Google Translator le ingilizceye çevirip öyle bakıyorum o siteye ben.
-İnternete bağlanamama sorunu bende de var. Scannşng yazısı takılı kalıyor. Nedenini henüz bulamadım. Arada sırada giriyor fakat genelde giremiyor. Son yüklediğim firmware'lerden sonra oldu. Belkide onlardan kaynaklanıyordur. Araştırıyorum.
nigty kardeş çalışırken batayra takınca çalıştığını söylemiştir ama sadece usb den bilgisayardan veri aktarırken batarya olmadan şarj oluyomu bi sorum daha olcak yüklediğim bi programı daha sonra silmem gerekecek nasıl siliyorum bildiğimiz bilgisayardan donanım ekle kaldır komutları cowon q5 te nasıldır acaba