nedir bu numara hastalığı anlamam.. hem böyle seri numaraların sapığı da ona göre oluyor..
şahsen ben numaramın karışık rakamlardan oluşmasını isterim ve öyle de kullanıyorum...
ve böyle seri numaralara milyar gibi fiyat verenlerin neye ne ödediğini hiç bilmiyorum.. havaysa neye hava..
sen de arıyorsun ben de arıyorum..
millet nereye para harcayacağını şaşırmış.. böyle enayiler varken ( enayi diyorum kimse üstüne alınmasın ama bu fiyatları numaraya ödeyen bence enayidir benim şahsi görüşüm ) bu fiyatları isteyen satıcılar da olacaktır tabi ki :)
her satıcıya , bol alıcı çıksın inşallah enayi olanlarından :)
@kankys Bir şirket için telefon numarası önemlidir prestij kaynağıdır, bir iş adamı içinde cep telefonu aynı şekilde. Bu hat FCT olarakta kullanılabilir. 444'lü hatlarda seri noların ne kadar fiyata el değiştirdiğini ve geri dönüşünün ne kadar fazla olduğunu bilsen enayi mi akıllı mı olduğunu daha iyi anlarsın..
saolun arkadaşlar numara fena değil bu aralar 553 XXX XX XX şeklinde harika bir numara buldum eğer iyi fiyata denk getirirsem alacağım. Hat'a yatırım her zaman iyidir ben bugune kadar aldığım hatların hepsini 1-2 yıl kullandım ve iki katı fiyata sattım aklınızda olsun.
@kankys Bir şirket için telefon numarası önemlidir prestij kaynağıdır, bir iş adamı içinde cep telefonu aynı şekilde. Bu hat FCT olarakta kullanılabilir. 444'lü hatlarda seri noların ne kadar fiyata el değiştirdiğini ve geri dönüşünün ne kadar fazla olduğunu bilsen enayi mi akıllı mı olduğunu daha iyi anlarsın..
anlaşılacak bir şey yok.. bir şirket özel bir numara almış ama adam gibi işine özen göstermemiş müşterisine değer vermemiş ama numarası prestijliymiş yerim öyle prestiji :)
benim fikrim beni bağlar milyarlarca lira bir telefon numarasına vermek gösterişten şımarıklıktan öte bir şey değildir.. benim fikrim bu.. saygı duyarsın veya duymazsın pek umrumda olmaz..
dediğim gibi böyle enayi alıcılar olduktan sonra onları dürtecek satıcıların olması da gayet normaldir.. ister şirketi dürterler ister normal bir alıcıyı .. fiyatı ödeyecek olan memnun olduktan sonra numarayı itekleyen hayli hayli memnun olur öyle değil mi :)
@kankys İş dünyasını tecrüben olmamana veriyorum dostum bende bu düşüncelerini sağlık olsun ama insanlara enayi diye hitap etmen hoş değil ne tesedüftür ki enayi dediğin insanlar başarılı insanlar. polemiğe gerek yok kolay gelsin.
@prenses-dugme-burun 6-7 rakamı aynı tüm hatlar kapılmıs durumda.