Şimdi Ara

OPEL ZAFİRA YA LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Opel zafira aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum zafira kullanan ya da bilgisi oln varmı yardımcı olabilirmisiniz acaba
    teşekkürler.

gerci bu sorunuzun cevabini kullanan arkadaslar verse daha yerinde olur ama ben size bilgi olmasi acisindan dönüsümü yapilmis zafira nin yer aldigi linki ekliyorum herkese tasarruflu sürüsler(Tartarini marka kittir)

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/opel/ZAFIRA_Turbo_2.0cc._16v._141%20Kw_engine%20Z20LET_Euro%204%20_Gpl.pdf

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com
    rumeliotogaz@hotmail.com

• ben hem fiyat hemde kalite yönünden en uygun markanın benim arabam için hangisi olacağını araştırıyorum
    şu ana kadar yabancı markalarda BRC ve E-GAS, yerli markalarda da Atiker ön plana çıktı ama kararvermedim yerli ile yabancı arasında 300-400 YTL fiyat farkı var
    ZAFİRA ARAÇLARINA NORMAL OPEL VE BAŞKA MARKA ARAÇLARDAN FARKLI DEPO VE ŞAMANDIRA MONTAJI YAPILMASI GEREKİYOR.( TABİ ARKA KOLTUKLARDAN VAZGEÇMEZSENİZ ) YAKIT DEPONUZ STEPNENİN OLDUĞU YERE TAKILIYOR. BULUNDUĞUNUZ İLİ BİLMİYORUM AMA ANKARA' DA İSENİZ HEM BRC HEM DE OPEL YETKİLİ SERVİSİ OPİS BU İŞİ İYİ YAPIYOR. MARKA OLARAK BRC TAVSİYE EDERİM. FİAT OLARAK DERSENİZ DEĞİŞİK FİATLAR VAR. ORTALAMA 2.200 YTL BU FİAT FARKIDA DEPO, ŞAMANDIRA VE DEPONUN ALTINA GELEN ZİTLİ TABAKADAN KAYNAKLANIYOR.

İYİ GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: entimem

ben hem fiyat hemde kalite yönünden en uygun markanın benim arabam için hangisi olacağını araştırıyorum
    şu ana kadar yabancı markalarda BRC ve E-GAS, yerli markalarda da Atiker ön plana çıktı ama kararvermedim yerli ile yabancı arasında 300-400 YTL fiyat farkı var

• Uzun söze gerek yok.

Gecen hafta bir Albay beyefendi ile gorustum. Zavoli marka kit taktırmıs ve cok memnunmus.

Tavsiyemwww.zavoli.com.tr adresinden İzmir Polaris LPG yi aramaniz ve Zafira sahibin iletişim bilgilerini almanız ve direkt son kullanıcı ile görüşmeniz.

Ne kadar memnun oldugunu beyefendinin ağzından duyak size daha iyi yol gosterecektir.
    4 yıl önce açıldı
    opel insignia vs Volkswagen Jetta
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.