Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
56.069
Cevap
1.322
Favori
2.233.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte bende aynı sebeplerden dolayı türkiye programının yüklenmesinin daha iyi olacağını değerlendirmekteyim. Yanlış mı?
  • merhaba,

    581 ile 625pro serileri arasında bu kadar fiyat farkı yaratacak ne var acaba? Özelliklerini karşılaştırabileceğim bir yer var mı ? Bulamadım! Ben 581 almayı düşünüyorum ama sanki 625pro daha mı iyi olacak karar veremedim. 700 serileri işimi görmez diye tahmin ediyorum. Aslında ev normal koridorlu ve odalara açılan kapılardan ibaret (koridor fayans üzerine, odalar laminant parke üzerine 1-1,5 cm kadar halı/yolluk ancak yatak odasında püsküllü halı var, salonda ise kabartmalı halı o işleri de sanal duvarla çözerim yada kapıları kapalı tutarım gibi geliyor), 120m2 alana sahip bir ev toplamda ancak yatak odasını ile salonu engelleyeceğim geri kalan her odaya girsin çıksın şarjı bittiğinde dönsün yeniden şarj olup kaldığı yerden devam etsin ve her gün (programlandığı şekilde) temizliğini yapsın istiyorum.

    Yardımınızı rica ederim. Teşekkürler şimdiden :) .

    edit:
    biraz daha inceledim de; roomba 760 damı çok işimi görür, acaba? Bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektasagali -- 7 Mart 2013; 13:19:46 >




  • merhaba,

    iRobot Roomba 581 ve Roomba 625pro arasındaki en temel fark algılama ve navigasyon sistemlerindeki farklılıktır. 625, yapısı gereği daha geniş alanları daha etkin biçinde tarar ve benzer sürelerde daha fazla alan temizler.
    Her iki robotumuz da sanal kulelerimizi kullanır, yani karmaşık planlı mekanlarda odadan odaya yönlenmek için kulelerden yardım alabilir.
    Roomba 760 cihazımızın sanal kule kullanma özelliği bulunmamaktadır.
    1-1.5 cm halılar Roomba için sorun teşkil etmez, ancak shaggy tipi halılarda işlem yapamıyoruz. Halı püskülleri için geliştirilmiş programı sayesinde fırçalar takılmadan püsküllerinde temizliğini yapacaktır.
    120 metrekare alanda her iki robot da başarılı olacaktır, karar tabii ki sizin.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • araştırmaya ve mukayese etmeye devam ediyoum, neyse ki böyle bir yerden bilgi alış verişi yapabiliyoruz çok güzel.

    Shaggy tip halının olduğu yerin kapısını kapalı tutmayı düşünüyorum öncelikle, ev dikdörtgen şeklinde ortada bir koridor var boylu boyunca, koridorun sonunda çocuk odası, başında ise apartman kapısı var. Ev üssünü mutfağa, koridora yada salona hemen hemen tam evin orta noktasına koymayı düşünüyorum.

    evin 70-80 m2'si temizlenecek alan kalıyor günlük. 1 adet kule ile koridorun sonundaki çocuk odasına yönlendirmeyi düşünüyorum ama mantıklımıdır bilemiyorum? Çünkü kulelerin çalışma mantığını anlayamadım, komutla mı yönlendirmede yapıyor, nedir? Yada sanal kule kullanmayan cihazın (760 da olduğu gibi) navigasyon ve haritalama becerisi nedir işin içinden çıkabilir mi?

    bir de son olarak sanırım, hem haritalama&navigasyon hem de temizlik esnasında arada tekrar şarj olmak için istasyona uğrama özelliği olan bir ürün yok yada ben yanılıyorumdur (umarım) .
    Sonuçta 581 işimi görecek gibi duruyor.




  • Merhaba,

    Anlattıklarınız kadarı ile tüm temizlik işleriniz Roomba 581 çözecektir. Doğrusu, robot algılama sistemlerini ve yönelndirmeleri çok iyi anlamışsınız.
    Kuleler kendi bölgelerine yaklaşan robotlara otomatik olarak yol gösterirler.
    İlginize teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
  • Merhaba aşağıdaki çizime göre lighthouse yerleşimi nasıl olmalı ev 80 m2.

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutsenol -- 15 Mart 2013; 10:56:41 >
  • Merhaba,

    iRobot Roomba 581 veya 625pro kullandığınızı ve evüssünü koridorda yerleştirdiğinizi varsayarsak, salon ve yatak odası kapı eşiklerine sanal kule yerleştirmeniz uygun olacaktır.
    İyi günlerde kullanınız, saygılarımızla,
  • Merhaba,

    Ankarada yaşıyorum. Uzun süredir araştırıyorum ve sonuçta Neato XV-11/15 almaya karar verdim. Amerika fiyatı gayet makul ama yakın dönemde Amerikadan gelecek bir tanıdığım yok. Ankara'da ya da genel olarak Türkiyede neato bulabileceğim bir yer tavsiye edebilecek kimse var mıdır?

    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thr_Y

    Electrolux marka olanı bayağı sessiz. Mediamarkt'ta görmüştüm.

    Aynen çok sessiz.
  • Merhaba,

    Neato henüz ülkemize resmi olarak ithal edilmiyor.
    Saygılarımızla,
  • düzgün ithal edilen biri ürun yok gördüğüm kadarı ile. roomba nın da ithalatında ciddi sorun var sürekli bu ay gelecek ay gelecek diye öteleniyor.
  • Sayın Bilgecc, Roomba 500 ve 600 serisi robotlar stoklarımızda herzaman bulunmaktadır. 700 serileri için talepleri karşılayamadığımız doğrudur, özellikle 790 serisinde beklemediğimiz bir talep oluşmuştur. iRobot firmasının üretim prosedüründen dolayı verilen siparişler yaklaşık 3 ay içerisinde elimizde olmaktadır. Bu da zaman zaman 700 serisi için stok eksikliği yaratmaktadır.
    Saygılarımızla,
  • Sayın Hepsirobot,
    Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Ben ve etrafımda bir kaç kişi bu cihazlardan almak istiyor. Türkiye de de ürün çeşitliliği şu an için az ancak umarım ileride artar.
    Müşteriler doğal olarak en son çıkan güncel modelleri almak istiyor ya da eski modelleri daha uygun fiyatla almak. Sizde gördüğüm kadarı ile yeni modellerin tedarikinde bir sebepten dolayı sorun var stoklarınızdaki eski modellerin de fiyatı da beklentilerden yüksek.
    Umarım sorunlarınızı çözersiniz. İyi çalışmalar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Yaklaşık 6 aydır roomba 760 kullanıyorum ve o zamandan bu yana 3 defa süpürge yapıldı evde o da görünürde bir şey olduğu için değil giremediği yerler için.(çok nadir fiziksel olarak ulaşamdiği yerler.) evim 90 metrakare ve hergüne programlı olarak ben dışarıdayken çalışıyor. gerçekten çok iyi bir temizliği var normalde her gün ev süpürülürdü roomba yokken 3 günde bir büyük süpürgeyle her gün de el süpürgesiyle. size sadece yerleri silmek kalıyor diyebilirim. Dün ana fırçasında bir problem oldu aradım hemen alıcı ödemeli yollamamı ıstediler faturaya bile gerek olmadığını sistemlerinde zaten kayıtlı olduğunu her türlü arızasını kendileri karşılayacaklarını söylediler ve ellerine ulaştığı gün tamir edip aynı gün geri yollayacaklarını. Ben hiç bir serviste böyle bir hizmet görmemiştim artık bu konuda da beni şaşırtınca buraya girip yaşadıklarımı tecrübelerimi yazmayı istedim. Gerçekten Teşekkür ederim. Irobot zaten robot teknolojilerinde kendini defalarca ispatlamış bir kurum askeri ve medikal alandaki çalışmaları ile türkiyedeki distribütor de kendi işinde en az onun kadar iyi olunca sizi hiç üzmeyecek bir sistem karşınıza çıkıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.




  • sayın hepsirobot, geçenlerde imzanızda Neato ürünlerini görmüştüm. Bu markayı ithal edecek misiniz yakın zamanda bilgi verir misiniz?
    Tşkler.
  • Sayın dokuz_harf, Korur Robot Teknolojileri -www.hepsirobot.com olarak dünya genelindeki farklı robotların ithalatı ve servisi ile uğraşıyoruz. Prensip olarak, piyasaya sürmeye tamamen hazır olmadan yeni ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi vermek istemiyoruz. Yakında iRobot ürünleri yanında çok farklı alanlarda, farklı robotlarımızı inceleyebileceksiniz. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla
  • Sayın Noyanb, bu sabah elimize ulaşan robotunuzun ana temizlik modülü değişti, genel bakımı ve yazılım güncellemesi yapılıp adresinize gönderildi. İyi günlerde kullanınız.
  • Geldi mi stoklara 700 serisi urunleriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 220 m2 ev için roomba 625 pro mu yoksa 790 pro mu tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Her iki modelimiz için de 220m2 oldukça büyük bir alandır.
    R790 modelimizin pro özelliği yoktur yani uzun süreli tekrar eden kullanıma uygun mekanik alt yapısı 625pro şeklinde değildir.
    R790 üzerinde Hepa filtreler ve geliştirilmiş bir navigasyon sistemi bulunmaktadır, 625pro ise denenmiş ve büyük alanlarda kendisini kanıtlamış olan bir modeldir. Ancak artık üretimden kalkmaktadır.
    Eğer çok aceleniz yok ise, bu denli büyük mekanlar için Neato XV25 modelini beklemenizi öneririz. Yaz aylarında ithalatını tamamlamış ve piyasaya sürmüş olmayı planlıyoruz. Neato XV25, kendi başına şarj ünitesine dönüp şarj olduktan sonra kaldığı yerden tekrar devam edebilmektedirler.

    Hafta içinde yeni altyapısı ve yepyeni arayüzü ile hizmetinizde olacakwww.hepsirobot.com sitemizden robotlarımız hakkında daha detaylı bilgi alabileceksiniz.

    İlginize teşekkür ederiz.

    @ALPAK
    https://store.donanimhaber.com/b3/87/8f/b3878fbc391fdfb6a30a28460c236b42.png
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.