Şimdi Ara

// Üniversitede Kızlar,Erkeklerin Peşinde Koşuyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektronik bölümüne gelin kız mı geliyor, lojik devre mi geliyor görürsünüz mimarlıkta falan var güzel kızlar ama nasıl tanışcan etcen, gerçi çoğu da tiki bizim okul kızlarının...

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Zamanında derslerden başımızı kaldıramadığımız için kızlarla işimiz de olmadı.

Sen yeni açılıyorsun galiba
  • Bu arada özel ünide okuyan biri olarak... kızların da erkeklerin peşinden koştuğu doğru ancak.... daha çok erkekler koşuyo kızların peşinden... zaten öyle olması da gerekiyo... bu erkeklerin görevi napıcaksın ... iş başa düşüyo..

*Ama birçok kızın araba ,para merakı da insanı kızlardan soğutuyo... en efendi kişilikli zannettiğiniz kız ,arabalı paralı erkeği görünce kayışları koparaıyo adeta ....... ya dönüyo anladınız siz... hadi eyv..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Ocak 2008; 16:53:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu arada özel ünide okuyan biri olarak... kızların da erkeklerin peşinden koştuğu doğru ancak.... daha çok erkekler koşuyo kızların peşinden... zaten öyle olması da gerekiyo... bu erkeklerin görevi napıcaksın ... iş başa düşüyo..

*Ama birçok kızın araba ,para merakı da insanı kızlardan soğutuyo... en efendi kişilikli zannettiğiniz kız ,arabalı paralı erkeği görünce kayışları koparaıyo adeta ....... ya dönüyo anladınız siz... hadi eyv..

• Liseyi 5 yıl okudum ama üniyi göremedim.2 kez öss'yi denedim ama kazanamadım aöf'ten devam ediyorum.Ortam falan yok ama sınav zamanlarında üniversiteye gidiyorum.Bana göre üniversite ile ilgili anlatılanlar abartılı bence lisenin gelişmiş ve büyük hali.
  • Hangi konuda abartılıyo bilmiyorum konunun hepsini okumadım ama üni hayatı daha farklı .... bi kere lisedeki güzel ortam bence üni de yok .. kızlar daha bi havalarda.. üniye geldim diyemi bilmiyorum .. üni samimi bi ortam değil lise kadar... herkes kendi halinde ..

2-üniversiteye geçince yapacaz artık napalım öğrenci evi müthiş kız trafiği olur,

3-işe başlayınca etrafımdaki bayanlar hem kültürlü hem de zeki olacak, çok güzel olacak her şey,

sonuç, anne bana köyden kız bul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 16 Ocak 2008; 23:11:49 >

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

1-liseye geçince herşey değişecek artık benimde bir kız arkadaşım olacak,

2-üniversiteye geçince yapacaz artık napalım öğrenci evi müthiş kız trafiği olur,

3-işe başlayınca etrafımdaki bayanlar hem kültürlü hem de zeki olacak, çok güzel olacak her şey,

süper ya koptum valla
    Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
  • apathe
  • efendi karakterli olun zaten 3. yada 4. sınıfa falan geldiğinizde ciddi erkek aramaya başlayan kızlar sizinle ilgilenmeye başlıyor..
    tabi üni de kızla takılmak için biraz paran olmasıda gerekiyor

her kıza sevgili olcam gözüyle bakarsanız kız bulamazsınız.. Tanıştığınız kızlara arkadaş gözüyle bakın zamanla arkadaş ortamı kurun.. Daha sonra kız arkadaşlarınızın çevresinden uygun birileri sizinle ilgilenmeye başlıyacaktır zaten.. Hatta farkında olmadan çevreden bir kızla sevgili olmuş olarak bulursunuz kendinizi.. Ünide sevgili bulmak için çevresi geniş olan kızlarla arkadaşlık kurmak daha mantıklı
    Direk bir kızla sevgili gözüyle ilgilenmeye başlarsanız hem abazan durumuna düşebilirsiniz hemde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz

Gereken çevreyi yapın, birazda efendi ve kızlara karşı mesafeli olun ondan sonra kızların sizi nasıl etkilemeye çalışacağını görürsünüz

eheh 2 kere sinava girdim simdi 3 ye giricem ama elbet gidicem o üniversiteye

arkandayım hacı ama o imzayla biraz zor , bende sro kasıom üni kasma zamanı geldi geçior söyliyim

quote:

Hangi üniversite peki? (Gerçi pek farketmez de yeni kazanacak abazan arkadaşlarımıza referans olsun)
    demi ya atalım şu abazalığı üstümüzden( bu arada abaza diilmi abazanı kullandım tepki aldım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 17 Ocak 2008; 4:21:23 >
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • marmara uni nin yakınındaki cafelere takılmak lazım o zman ne kasıyoz karga buddha bi ton para
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

1-liseye geçince herşey değişecek artık benimde bir kız arkadaşım olacak,

Sonuna Kadar Katılmakla Beraber Birşey Eklemek İsterim.

Üniversite Bambaşka Olacak Başlı Başına Bir Yalandır. İnanmayın ; Üzülürsünüz.

• YENİ Mİ ÖĞRENDİN ? :D AMA Bİ NOT DÜŞMEK LAZIM BU DEDİĞİN MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNDE OLMUYOR GELİN İİBF YE BİZZAT ŞAHİT OLURSUNUZ
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.