Özellikler Full HD (1080p) destekli, HDMI 1.3 standardı, altın kaplamalı kontakt uçları
* Her iki ucu ALTIN HDMI konnektörlü * Konnektörler HDMI (A) standardında * Full HD (1080p, 1080i, 760p) tam destek (1.3) *
1,8 metre uzunluk * Tüm kontakt uçları (pin) altın kaplamalı * Awg28 kablolu * Fişler kabloya lehimli ve yapıştırılmış * Yüksek kaliteli * İthal ürün * Siyah renk * benzersiz kalite
Özellikler Full HD (1080p) destekli, HDMI 1.3 standardı, altın kaplamalı kontakt uçları
* Her iki ucu ALTIN HDMI konnektörlü * Konnektörler HDMI (A) standardında * Full HD (1080p, 1080i, 760p) tam destek (1.3) * 2 metre uzunluk * Tüm kontakt uçları (pin) altın kaplamalı * Awg28 kablolu * Fişler kabloya lehimli ve yapıştırılmış * Yüksek kaliteli * İthal ürün * Siyah renk * benzersiz kalite
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Hdmi to Dvi 1.8 metre Fiyatı : 15 ytl
* Her iki ucu ALTIN HDMI/DVI konnektörlü * Konnektörler HDMI (A) standardında * Full HD (1080p, 1080i, 760p) tam destek (1.3) * 1,8 metre uzunluk * Tüm kontakt uçları (pin) altın kaplamalı * Awg28 kablolu * Fişler kabloya lehimli ve yapıştırılmış * Yüksek kaliteli * İthal ürün * Siyah renk * benzersiz kalite
* Her iki ucu ALTIN HDMI/DVI konnektörlü * Konnektörler HDMI (A) standardında * Full HD (1080p, 1080i, 760p) tam destek (1.3) * 1,8 metre uzunluk * Tüm kontakt uçları (pin) altın kaplamalı * Awg28 kablolu * Fişler kabloya lehimli ve yapıştırılmış * Yüksek kaliteli * İthal ürün * Siyah renk * benzersiz kalite
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ALLES MARKA ALTIN UÇLU SCART KABLO (SCART TO SCART) 10 YTL
-------------------------------------------------------------------------------------------------- NARITA HDMI TO DVI ALTIN UÇLU 18 YTL
-------------------------------------------------------------------------------------------------- NARITA DVI TO DVI ALTIN UÇLU 15 YTL
[simage] http://images.gittigidiyor.com/869/8693255_0.jpg[/simage] --------------------------------------------------------------------------------------------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Fiyatlar gayet güzel, özellikle ilk ürünün Yeşilköy'de 47 YTL ye satıldığını düşünürsek.
Kaçırmayın bence.
quote:
Orjinalden alıntı: avk
Fiyatlar gayet güzel, özellikle ilk ürünün Yeşilköy'de 47 YTL ye satıldığını düşünürsek.
Kaçırmayın bence.
Evet ürün birden çok bölge ve firmada yüksek meblağlarda satılmaktadır. Ürünler tarafıma direk olarak ithalatçısından geldiğinden bu fiyata satmaktayım.
en üstteki Hdmi to Hdmi kablo (altın olan) acer 5920 g laptopa uyarmı_? bugü media markta önüme birsürü farklı hdmi kablo çıkardılar seninki ucuzmuş eğer bu laptopa uyarsa alırım
fiyatlar gerçekten bulunmayacak cinste ucuz tebrik ediyorum dostum seni , ben o 12.5 ytl dediğin hdmi to hdmi kablonun 5 metreliğini 30 a almıştım :) kazık mı yedim ki acaba merak ettim bak şimdi :)
kablo almayı düşünen bence bu fiyatları kaçırmasın.
Eyvah. Ben de yeni HDMI almıştım. Bu ilanı ise şimdi gördüm. Tüh
S-video-Svideo (4 pin) 3 metre kablo lazım var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: lawyerdem
S-video-Svideo (4 pin) 3 metre kablo lazım var mı?
üstadım merabalar ben anadolu yakasındayım dvı to hdmı kablo istiyorum ama aynı zamanda tv yede bağlamak istiyorum ps3 ü.o yüzden hdmı to scart bulabilirmiyim tv nin sadece scart girişi ve s video girişi mevcut.