Şimdi Ara

Çok garip bir kablosuz problemi, acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Çok garip bir durum ile karşı karşıyayız. Atölyemizde kablosuz internet kullanıyoruz. Her arkadaşımın işletim sistemleri farklı. Ben de Pardus ve Xp var. Bazı arkadaşlarımda Vista kullanıyor. Kablosuz internete Pardus ve XP ile sorunsuz bir şekilde bağlanırken, maalesef Vista ile internete bağlanamıyoruz. Ayarlara baktığımızda kablosuz ağ ismini buluyor, tanıyor ama internete gelince maalesef girmiyor. Farklı bilgisayarlarda ama vista yüklü olanlarda bu problem devam ediyor. Ama aynı interneti işletim sistemi Linux ve XP olanlar rahatlıkla kullanabiliyor.
    Yardım ederseniz sevinirim...



  • vista da taskbar da bulunan ağ simgesine sağ tıklaıp ağ paylaşım merkezini açın.soldaki menüden ağları yapılandırı seçin.ki listede ağ seç i tıkladın.bir ağa bağlanmak istiyorum diyin.ve gelen ağlardan sizinkine bağlanıp şifre doğrulamasını yapın.

    kolay gelsin
  • Merhaba,
    Ağa bağlanmada bir problem ile karşılaşmıyoruz Vista da dahil. Gariplik bundan sonra. Ağa bağlı olduğumuz halde Vista lı bilgisayarlar kablosuz interneti kullanamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir -- 15 Ocak 2008; 16:11:17 >
  • vistada ki güvenlik ayarlarinindan kaynaklanabilir sorunun veya vistadaki ag ayarlarinda varsayilan bir ag gecidi ataman gerekbilir onlari manuel yapip denebilirsin.Eger sonuc alamazsan ara microsoft türkiyeyi ordan isletim sistemi hakkinda ayrintili destek alabilirsin .
  • arkadaşlar merhaba..
    laptop'ta wireless'i açınca çevredeki tüm ağları görmesine rağmen..bağlanamıyorum..

    geçen haftaya kadar bağlanıyordu..ama bilmiyorum ne oldu...firmalarda gittiğimde ağa tıklayıp bağlan dediğimde şifre sorar ve bağlanırdım..ama artık şifre sormuyor ve bağlan dediğimde hata veriyor... zaten şifre sormaması sorun..çünkü her gittiğim yerdeki ağlar şifreli..

    yardımcı olursanız sevinirim..
  • yardımcı olacak b,r arkadaş yokmu
    acil yardım gerek arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldİnMyEyes -- 22 Ocak 2008; 6:49:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.